2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@1umut geçen bir arkadaşım e yds ye girdi. onun verdiği bilgiye göre park yeri sıkıntı değilmiş. sınav merkezi havaalanına yakın bir yerde çubuk yolu diye geçiyor. yani baya uzak bir yer merkeze oranla. eğer toplu taşıma kullanacaksanız biraz uzun sürebilir kızılay gibi merkezi bir yerden oraya geçmek.
-
@1umut Otobüs hiç mantıklı değil. Arabayla gideceğim
-
@sdf evet uzak:( bi de olusabilecek trafigi hesaba katarsak otobusle ulasim saglayacklarin baya onceden cikmasi gerek. Artik cumlemizin Allah yardimcisi olsun cok tesekkur ederim
-
Sınav olan günler ösym e sınav merkezine kızılaydan direk giden otobüs oluyor.
-
@genclerbirlikli kac dakkada bir olur acaba ya otobusler
-
O gün aof finalleri de var unutmadan diyim:( herkes ona gore ayarlasin artik:(
-
@1umut eski bir duyuru;
14 00 daki sınav için 10.30 da başlanmış sonraki her yarım saat otobüs verilmiş
-
@genclerbirlikli https://m.facebook.com/Pursaklar.Haber7.24/photos/pcb.359298524404941/359298384404955/?type=3&source=48 yine şöyle bir görsel var. Sınav yerleri açıklanınca ösym ve ego ulaşım için açıklama yaparlar. Olmazsa geçen ego otobüslerini ben burdan paylaşırım.
-
@genclerbirlikli hocam sen nası bi kralsın ya:))) çok saool:)) kazasiz belasiz hayirlisiyla biter ins bu surec:/
-
@1umut eyvallah hocam inşallah kolayca biter gider ben problem çıkacağını düşünmüyorum
-
2016 sayıştay sınavı için hazırlanmış çözümlü deneme sınavı. muhasebe dahil değil linkten ulaşabilirsiniz.
https:// www. kisa.link/KEf9 -
Araştırdığımda ösym sınav merkezine belki ile gidemediğini çünkü yol üstünde inilemediğini öğrendim. Ulus Gençlik Parkı'ndan cumartesi 8 dakikada bir pazar da 12 dakikada bir kalkan 487-3 numaralı otobüsler varmış. Ama ego mu halk otobüsü mü bilmiyorum. Aranızda kullanan var mı?
-
@islimbot ösym esenboga sinav merkezine sinav günleri belko ile sefer düzenleniyor. Siz nerden araştırdınız bilmiyorum da sinav gunu yine otobus seferi olacaktir belko ile. Kizilay gama is merkezi önünden kalkiyor hatta hocam
-
@islimbot ego değildir, ilçelere giden öta denilen beyaz minibüs o 487-3
-
@genclerbirlikli madem 487 nin adı geçti o zaman konuyu açalım. Ösymden 487 ve 487-3 geçer.
487 ego hattıdır ankarakart gerekir ulus- opera-sıhhiye-ankara arena(burdan ulus yönüne geri döner)-Atatürk spor salonu(19 Mayıs stadı önü)-(tekrar) ulus( asbü önü)- dışkapı-aydınlıkevler istikametinden ösymye doğru gider. Cumartesi 25 dkda, pazar 30 dkda bir ulustan hareket eder.
487-3 beyaz minibüs olan halk otobüsüdür, paralıdır kartlı değil. Atatürk spor salonunu önünden( ulustan 19 Mayis stadına giderken) kalkar, aski-k.karabekir caddesi-dışkapı-aydinlikevler istikametinden ösymye doğru gider. Cumartesi 8 dkda pazar 9-10 dkda bir hareket eder( egoya göre) -
Bu sınav tarihi ne zaman açılacak bi bilgisi olan var mı , izin bilet kalacak yer vs hepsi bekliyor , bu kadar da vurdum duymazlik pes
-
@can-mavi hocam görünmüyordunuz, sıkı çalışıyordunuz heralde
-
@aslan-reyiz Reis elinde pdf formatında alan denemesi var mı , e sınav sistemi için hazırlık olur.
-
@can-mavi 26 mayis dostum ÖSYM başvuru kayit görüntüleme kisminda yaziyor aciklandi
-
@ameletüllabı hocam o kısım önceden boş muydu herkese 26 Mayıs yazıyor.