2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Dostlar hepinize Merhaba. Buralar baya bi enteresanlaşmış. İçişleri Bakanlığı'na ek kat çıkılmış ve İstanbul başkent olmuş görmeyeli. Var olasınız.
Sürece dair soruşturma yapacağım yeniden. @Rorschach159 çağrını gördüm dostum merak etme. Biraz daha olgunlaşsın istiyorum söylentiler. @can-mavi kardeşim hoşgeldin sen de. Epey oldu seni tekrar görmek güzel.
Haber alırsam paylaşacağım dostlar. O arada yeni enteresanlıklar dilerim sizlere
-
Sınavın şeklinden tarihine kadar kesin bilgiler verenler neye dayanıyor bunları belirtseler de şüphemiz kalmasa. 24 haziranda seçim var meclis aritmetiği değişecek mi değişmeyecek mi belli değil. Cumhurbaşkanlığı seçimi var 2. tura kalırsa 8 temmuzda tekrar sandık kurulacak. Seçimler sonuçlanmadan kesin konuşmamalı
-
Asra yemin olsun ki, hiç şüphesiz insan hüsrandadır. Ancak, iman edip., salih amel işleylenler, birbirine hakkı ve sabrı tavsiye edenler müstesna.” (Asr Suresi, 1-3)
Sakin olun kardeşlerim. Elhamdülillah hepimiz Müslümanız, kardeşiz...
Elbette sabretmek zordur ama yukarıdaki ayette belirtildiği gibi birbirimize sabrı tavsiye etmeliyiz ki kurtuluşa erelim...
Değersiz şeyler için kimse birbirini kırmasın. Şu geçici 2 günlük boş dünya için değmez kardeşlerim...
Sizin gibi bizde merakla bekliyoruz ama birbirimizi kırmak bu yorucu tempoda sadece güç kaybettirir...
Allah'ın izniyle çok yakında bakanlık açıklama yapınca hepimiz muradımıza erecez İnşAllah...
Biraz daha sabır kardeşlerim...
Hayırlı Cumalar ve Hayırlı Ramazanlar...
Selam ve dua ile...
-
@the-kaymakam sigarasızlıktan böyle tıpkı benim gibi şuan...
-
@paretowilfredo HOCAM SAYGILAR SİZEDE YAMIŞTIM BİRÇOK ARKADAŞ GİBİ VAROLUN BİLGİLER İÇİN AVUKATLIKTAN HAKİMLİĞE GEÇİŞ İDARİ HAKİM MEZUNDAN ADLİ SINAVLARI İÇİN ARALIKDA OLACAK DİYORLAR SAYI KONUSUNDA BİLGİNİZ VARMI? ASKERLİK SÜRECİMİZ KAPIDA ORADA DERS ÇALIŞMAK ZOR AİLE GEÇİM DERDİ FİLAN BİLGİLERİNİZ ÇOK GERKLİ HOCAM SAYGILAR
-
@paretowilfredo en doğru ve en güncel Bilgi yine sizde inşAllah erkenden netleşir. Çok teşekkürler
-
Haftaya ilan gelecek deseydim ne derdiniz ?
-
@hedef-mulkiye enişteden mi aldın haberi derdim ben
-
@hedef-mulkiye, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Haftaya ilan gelecek deseydim ne derdiniz ?
Bahçeli'den duyduysan inanırım
-
@hedef-mulkiye Bir şey biliyorsanız buyrun açıklayın deseydim ne derdiniz ? :))
-
@hedef-mulkiye bi bomba daha derdim hocam :))
-
@hedef-mulkiye tırt derdim ... arkadaşım bir şey diyeceksen bunu ciddiyetle söylemeni tavsiye ederim burayı kuyu beller bir taş atayım dersen herkes pozisyonunu belirlemiş olur ne diyeyim.. ikincisi diyeceğin varsa net konuş arada ki zamanla heyecan oluşturup keyif yapma gibi tavır belli yaş grubu kişilerde pek şık durmaz..
-
Son zamanlarda bu başlıktaki enteresan hareketlilik gerçekten son sınav mı diye düşündürmeye başladı beni. Umarım bu iletiyi hatırlamak zorunda kalmam
-
@hedef-mulkiye Daha 2 gün önce sınav eylül ya da aralık da olacak dedin haftaya gelecek ilanın sınavı en geç Temmuz’un son haftasıdır bu kadar çelişki içinde sana kim inansın.
-
Kesinlikle temmuzda sınav olmayacak çünkü her haftası dolu.. yks dgs kpss... 2. tura kalırsa cb seçimi var da var
-
@hedef-mulkiye hadi ver coşkuyu şenlensin buralar :)) beklemekten verem olduk
-
@hedef-mulkiye Umut tacirliği yapmayı bırak insanların günahına giriyorsunuz derdim.
-
@hedef-mulkiye Sen oruç tutma
-
Sınav hakkında en iyi bilgi geçmiş yılların akademik takvim planı şaka bir yana tahminimce (Kaynak yok sormayın) eylül ya da aralıkta olacak gibi herkese başarılar diliyorum çok çalışın beyler bu sınava ben de girecem
-
Bu başlıkta eskiden herkes birbirine ders konusunda yardımcı olmaya çalışıyordu, şimdi duyum savaşları başlamış En son yaklaşık 3 ay önce girmişim bu başlığa, o zaman diğer arkadaşlar gibi sınavın eylülde olacağını söylemiştim ve bu süre zarfında en azından tahmini sınav tarihinde değişen bir şey olmadı. Farklı duyumları alanlar kimlerle konuşuyor gerçekten merak ediyorum.