2018 Guy Alımı
-
@vforvandetta ilgilenen arkadaşlar etkinlik başlamadan buradan bilgilendirme yapacaktır tag in son hali ile ilgili. Bence bilmiyorum ama simdi sayıya odaklandm
-
Arkadaşlar tweet atarken sadece naci ağbal ı değil cumhurbaşkanı, ibrahim kalın ve hasan doğanı da etiketlemenizde büyük yarar var.
-
@ildız bende aynı düşünüyorum ayrıca en az 3000 istemeliyiz ArkadaşLar görüyoruz herkesin nasıl alımlar yaptığını bizde salak olmayalım
-
@sad38guy zaten genel olarak bu başarısız Yönetimi ile de tarihe geçecek her açıdan
-
Tek ses olalim belirleyelim talepler ayni olsun
5000 guy
1000 vmy
1000 dguy
1000 mhuy
1000 duyBunlari sabit kilalim talepler ona göre olsun biri 2000 diyor biri 10000 diyor böyle olmaz. 5000 guy ve digerleri 1000 sabit.
-
Naci ağbal gidiyorum diye inşallah boş geçmez bu seneyi
-
BiZim suçumuz bir kaç yıl geç girmek mi Kpss ye eskiden olan alımlar ortada yaratıcı bir tag bulmalıyız bu konu ile ilgili
-
Tercihini yap, face grupları tonla insanız. İnşallah bugün etkinlik yerini bulacaktır.tag ve etiketler çok çok önemli
-
Akşam hilmi yagvilioglunu etiketlemeyi unutmayın
-
@lamıcimiyok kullanıcı adı ne
-
@i̇lanbekleyenbiri @YaviliHilmi25 bu hocam
-
Arkadaşlar ilk 10 15 dk etiket yapmayalım, spama düşme durumları olabilirmis olmasın.
Belki bu son imtiyazlı tag imiz olacak. O yüzden 1 twit bile atıp çıkarsanız, desteğinizi almış oluruz. (psikolojikman yorulduk, güya ben bıraktım etkinliklere katılmayı çoktan ama diğer bakanlıkların alımları insanın dudağını ucuklatiyor, çalışsan da her şey boş geliyor) -
Arkadaslar Hatice Karahan var C.B bas dansmani..foto atmis linkini vercem en sonda..beraber ayni yerdeler CB ile ayni ucakla donecekler buyuk ihtimallede..gelin birer cumlede siz yorum atın..belki dönüş yolunda bizim durumumuzu fısıldayacak..aksama kadar boş durmayalım
https://twitter.com/drhaticekarahan/status/998192235488346112?s=19
-
Arkadaşlar konu dışı olacak ama 2017 kpss a sonuçları tam tarih olarak ne zamana kadar geçerli acaba?
-
@kaimoğlan tam bilmemekle birlikte 2019 kpss sonucu açıklanana kadar gecerlidir sanki
-
her sene düzenli olarak guy mülakatına girerim. özledik artık. @paretowilfredo
-
@james-buchanan Ben de bu heyecanı sizlerle bölüşmeyi özledim dostum inan ki. İnşallah artık son olsun bir çoğunuzun. İlana dair de malumatım son bıraktığım şekilde dostum malesef. Üzerine sorulacak bir şey bırakmadı çünkü yetiştirirsek KPSS öncesi dedi net bir şekilde. Bunun üzerine durmadan hazır mı ne yaptınız diye sorabileceğim birisi değil, ciddi bir yetkili çünkü kendisi. Bakalım sabırla bekliyorum ben de.
-
Tag belli değil mi hala
-
@sa55 tag etkinlik saatinde duyurulacakmis önceden yazınca spama girip gündeme girmiyomus
-
Bugün için lütfen dersi, kitabı bir kenara bırakalım birazdan başlıyoruz. Gündeme girince tag paylaşacağız.