2018 Guy Alımı
-
@duryy eyv
-
@duryy hocam bu özberk unal kimdir?
-
@duryy +1
-
@mahlaki Bizim gibi koşturan birisi o da hocam.
-
@ronay92 ben işi ne siyaseti !!!!! Ermeni soykırımı safsatası diyorum !!! PKK diyorum. Siyaset diyerek kimliğini belli ediyorsun işte. Ben içimden geçeni yazdım vicdanım gayet rahat soysuzlara laf ediyorum diye suçlumu hissedeceğim bir de kendimi. Küfür ederdim de siler şimdi adminler. Erzurum’a git birgün orada tabyalarda ki kan izlerini gör o zaman anlarsınız belki soykırım nedir ! Şehitlerim aklıma geliyor onların Türkiye uzantısını görünce sen gelmiş bana iş diyorsun hadi oradan gidin kimden yardım istiyorsanız isteyin açlıktan öyleyim yine onlara karşı her yerde sesimi çıkaracağım. Utanmadan onca şehit varken iş diyorsun yazık.
-
Arkadaşlar o zaman herkes kendi profilinde yada gruplarda paylaşsın hesap nolarını ki gören duyan atsın. Bize bizden başkasında fayda yok.
-
@hamzaömerhalid ben ezurumluyum bı kere nerede ne olduğunu senden daha iyi biliyorum. Sen ve senin gibilerinin ortak yani bu hemen otekilestir terororo muhabbeti milleti "bakın burada benim gibi düşünmeyen biri var hadi saldiralim vatan elden gidiyeahhh" minavilinde hamaset yapmak. Bura emeklerimizin karşılığını almak için ilanlar beklediğimiz için girdigimiz sayfa. Sana ne kardeşim adam garodan bekler sen git başkasindan iste. Uza hadi uza
-
Guy sayfasında ya çözüm üretin yada susun hergün bir şekilde bir konu bulup atışıyordunuz , ben açtığımda guy ile ilgili şeyler görmek istiyorum bu kadar basit .Bazı arkadaşlar birşeyler için çabalıyor bazları kusma yeri olarak kullanıyor, gidin başka yerde kusun.
-
@ecitah Twitterde herkes kendince yaysın
-
@maesteo kardeşim haklısın da. Biz bunun için siyasi düşünce/cenah farkı gözetmeksizin bize yardım edebilecek öneriler sunuyoruz. Adam vatan millet muhabbeti yapıyor. Katılmıyorum deyip geçebilir yok ama illa işe çomak sokacak
-
Bakın yine yazıyorum kim ne derse desin bu isin cözümü yani ilanin gelip gelmeyecegini bilmek istiyorsak Sayın Naci Ağbala soru sormamız lazım.Suan icin bu soruyu soracak kisiler milletvekilwri danismanlar hatta bakan yardımcisi.Milletvkeilerinden de Butcede Naci Agbala hakkimiz olan kadro ihdaslarını soran Sibel özdemir e mesaj atalim
-
Issizlik had safhada.En az 2000 kisilik guy icin artik son hafta cunku baska gün kalmıyor.45 gun en az.Ha guy gelmiyosa mhuy duy muy dguy vmy bakın bu kadrolarda var
-
Mhuy Dguy Vmy Duy
-
@ronay92 tabi Emin’im milliyetçisindir de hatta. Neyse karakter meselesi boşverin. İşim gücüm yok ty ye Gireyim birilerine birşeyler kusayım diye sataşayım diye fırsat kolluyorum zaten. Vatan millet muhabbeti diyecek kadar basitleştirebilen zihniyete zaten birşey açıklayamayacağımı biliyorum.
-
Arkadaşlar Twitter da sürekli bir kadro etkinliği var . Sanki Twitter’dan daha etkili bir yöntem için çabalamamız gerekiyor.
-
@grundig gazete ye ilan,eğer buna gücümüz yetmezse video çekelim
-
Arkadaşlar yarın öğleden önce muhakkak gönderin lütfen. Ben de 10 TL gönderdim. Birlikten kuvvet doğar... Damlaya damlaya göl olur. 50 kişi gönderse 500 TL ile 2 kere etkinlik şansımız bile olabilir.
-
Arkadaşlar belki konuyu biraz dağıtmak gibi olacak ama Serhat Karaman Twitter hesabını kapatacağını duyurdu ve o malum twiti de sildi bilginize..
-
@falanfilan serhat karaman guy 2018 sonra olucak twitini silmis
-
@bad1905 o twitten dolayı tepki mi çekmiş acaba