Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@parşömen hocam muhafaza o kadar kötü mü . Hiç iyi yani yokmu hiç tavsiye etmemissiniz kararsiz kaldım şimdi
-
Arkadaslar muhafaza ve muayene 3600 ek gostergeye mi tabi?
-
@bytallah taşrada çalışırsanız mesai olacaktır. Merkezde ve il ticarette 8-17 arası çalışırsınız.
-
@sinek yok hocam ne yaptınız. En üst nokta ek 2200.
-
@balans-etkisi muhafazanin kötü yanları neler sizce ?
-
@sad38guy kapılarda nöbet, bazı yerlerde 12-12 mecburi olabiliyor. Rotasyon. Fiziki bir yoğunluğu olması.
-
@Antimülakat hocam gtb 657/4b olup olmadığına bakiyormus. Geçiş yok diyor.basvuru yapamicam.Bundan sonraki alımları yine sözleşmeli alim yapar acaba gtb bilginiz varmı?
-
30 yas ustu olup muayeneye basvuran var mi. Ilanda basvurabilir diyor ama basvururken sistem 1988 sonrasi dogumlular basvurabilir diye uyari veriyormus. Ben henuz yapmadim basvuruyu aksam yapacam ins. Muayeneye mi il ticarete mi basvursam bilemedim.
-
75 altı muhafazaya başvuran hiç mi yok
-
@yusufum rotasyonsuz ve standart memur çalışma saatlerinde çalışmak isterim derseniz il ticareti ama yok benim için sıkıntı değil gerekirse ığdırda da hakkaride de edirnede de çalışırım çalışma saatlerim esnek olsa da olabilir benim için farketmez diyorsanız muayane yazmanızı öneririm.
-
@fagam91 hocam il ticarete memur olarak mi aliyo ropartor olarak mi biliyo musunuz. Ropartorluk zor gibi geliyo bana tam olarak ne yaptigini bilmiyorum ama. Bi cok sitede de onceliginiz muayene olsun diyolar. Bilemedim ne yapacam. Ama onceligim 8-5 calisma saatli sakin bi memuriyet.
-
Gümrük büro için bugün ayrı bi ilan mı açıldı bilgisi olan varmı ?
-
@yusufum il ticaret o zaman
-
Gümrük muhafaza ve muayenede "sen benim kim olduğumu biliyon mu" durumları sık yaşanır özellikle sınır kapılarında gümrüğün en stresli iki mesleğidir. 'Sen benim kim olduğumu biliyon mu adamları' yüzünden kapıkule'de muhafaza memuru olarak çalışan bir tanıdığım guya geçmişti
-
il ticaret geçmiş son 3-4 yıla bakınca 81-82 bandında kapanmış en sağlamı il ticaret gibi. sayısıda fena değil belki 80 i de görebilir
-
@ynsclk92 bencede il ticaret 80 83 arasi icin cok mantikli tercih
-
@yusufum, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@fagam91 hocam il ticarete memur olarak mi aliyo ropartor olarak mi biliyo musunuz. Ropartorluk zor gibi geliyo bana tam olarak ne yaptigini bilmiyorum ama. Bi cok sitede de onceliginiz muayene olsun diyolar. Bilemedim ne yapacam. Ama onceligim 8-5 calisma saatli sakin bi memuriyet.
Puan kaç hocam? Ne düşünüyorsunuz..?
-
Taşrada herkes mesaili çalışır. Duruma ve yerine göre mesai olmaz ama idare der ki bundan sonra hergün 1 saat mesaiye kalınacak der ve mesaiye kalınır.
-
Kapılarda mesai her zaman vardır. Mesai olmadan çalışan bulmak kapılarda imkansız.
-
İl ticaret memurları, raportörler, merkezde memur olarak çalışanlar, döner sermeye memurları mesaiye kalmaz. 8-17 çalışırlar.