2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@flouriess10 kime göre zordu kolaydı geçin bu işleri yazılı sınav yapılmasaydı hadi yine tamam diyeceğim 225 kişi maddi manevi kayıp yaşar , ha birde rekabet kurumu sınavına girememenin bedelini kime ödeteceğiz.
-
Adalet er geç tecelli etti. Çok mutluyum ben bu sınavı gördükçe deliriyordum yaşadıklarım aklıma geliyordu. O zamanlar herkes birlik olsaydı çifte mağduriyet yaşanmayacaktı. Bu sınavın meşruiyeti kalmamıştır tekrar yapılmaz paralarımızı kurtarsak bari
-
Yahu bakıyorum bakıyorum anlamadım sayıştay iptal deniyor iptal derken testte hiç olmamış gibi mi iptal yani
-
@gizo11 aynen kısmi bir iptal yok maalesef. (Bence) hani ÖSYM elektronik ortamda sınava giren adaylara cevap anahtarı ve soruları yayınladı ya, işte bu durum "fırsat eşitliğine aykırılık" teşkil ettirdi. Çünkü elektronik ortamda girenlere "eğer sinaviniz kötü geçtiyse gelin tekrar yazilisina girin" der gibi oldu. Esenboğadakilerin ise böyle bir seçim hakkı olmamış oldu. Eğer (bence) soruları ve cevapları yayinlamasaydi o zaman tümünü iptal edemezdi diye düşünüyorum.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@politics06 hocam onu bilmiyorum da iyi geçtiği için ikinci sınava girmeyenler muhtemelen 70 üstü ve alan ağırlıklı yapanlardır. değerlendirme nasıl olacak bilmiyorum ama ilk sınavdan çok kişi girer bence 225 kişiye. bu arada ben hala bu sınavın dava edilmesi halinde toptan iptal edileceğini düşünüyorum.
iki ay önce de söylemiştim. ne yazık ki baba parasıyla dava açamadım ben.
-
@maxmin hocam ösym iki sınavı kime göre neye göre değerlendirdi acaba.
-
arkadaslar kusura bakmayın rahatsız ediyorum sayıstay 2nci sınavının sorularının ekran goruntusu alan var mı acaba ??
-
@osman-paşa, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@elone44 doğru iptal edilecek ama bunu yapanlar da şimdi susanlar olacak ya benim canımı en çok orası sıkıyor. Büyük ihtimal şimdi susan ama sınavı kötü geçen iki yüzlülerden biri sistemi bahane edecek ve iptal ettirecek.
Hocam geleceği görmüşsün be...
-
temmuz 2018 sınavında kompozisyon konusu neydi arkadaşlar.? benim bu sınav için bazı konularda kompozisyonum iyi kompozisyondan korkmuyorum da sınavların klasik usul olması zorlayıcı gibi.
Bir de sınavlar klasik usulde yapıldı sorular zor muydu.?
Mülakat nasıl geçiyor.?
klasik usul alan sınavında bildiğimiz kadarıyla herşeyi yazsak sonuç ne oluyor yazılı sınavına katılan yani eleme sınavlarını geçen kişiler için zorluyorlar mı yoksa hemen eliyorlar mı bildiğimiz kadarıyla herşeyi yazsak yeterli oluyor mu ? -
tecrübeli arkadaş varsa cevaplayabilir mi . bu sınava katılmam lazım çünkü 2020 35 yaşında oluyorum 2019 ve 2020 benim için önemli
-
-
@misafir10 sınav bir sıralama sınavı olduğu için bildiğin her şeyi yazmak ( ki çok göreceli ) seni ilk 135 e sokmaz . Oradaki çoğu kişi çoğu şeyi çok iyi biliyordur. Ki 2018 klasik sınav soruları kolaydı . Benim sınavdan sonra konuştuğum kişilerin hemen hemen hepsinin sınavı iyi geçmişti . Yani temel bilgiyle ilk 135 e girmek zordur. Ben şahsen kompozisyon için Mahfi Eğilmez harici 10-15 kişinin 50-60 makalesini okudum. Fark yaratmak için bence özel çalışma yapmak şart
-
Peki kompozisyon kac puan ?
-
@misafir10 100 puan 70 i geçmen lazım . Her alan ayrı değerlendiriliyor . Google Sayıştay protokolü diye yazarsan aradığın bilgilerin hepsini orada bulabilirsin.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
https://www.tercihiniyap.net/haber/klasik-kurum-sinavlari-nelerdir-nasil-hazirlanmali
https://www.tercihiniyap.net/kpss/sayistay-denetci-yardimciligi-yazili-sinav-sorulari
https://www.tercihiniyap.net/haber/2018-sayistay-denetci-yardimciligi-yazili-sinav-sorulari
https://www.tercihiniyap.net/meslek/sayistay-denetci-yardimcisi-nasil-olunur @misafir10
-
@çıkmadıkcandan bilginize güvenerek sizden yardım istiyorum.Sayıştay klasik sınavı 2 ayda halledilebilir mi sizce kpsssi 76 olan birisi için
-
@merveee11 Hocam önce eleme sınavı var geçilmesi gereken biliyorsunuz umarım bunu.
-
@albertcamus evet biliyorum tabiki sadece olabilirliğini öğrenmek istiyorum tecrübeli arkadaşlardan bu süreçte çok yoruldum çünkü
-
@merveee11 Hocam yukarıdaki çıkmış sorulara da bakarsanız bir nebze fikir verebilir.
-
@albertcamus sağolun