2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@attila-the-hun boşuna heveslenmeyin sayıştay böyle bir hata yaparak herkesı sınava aldı ama kpss den 90 puan alamayan adamlar zaten orada yarışamaz alım sayısı belli ayrıca tartışma çıkarmak gibi bir niyetim yok sistemdeki bir hatadan bahsediyorum ama nedendir anlamadım sanki osym babanızın şirketiymiş gibi savunuyorsunuz ne meraklısınız cebinizde olmayan parayı ösym ye kaptırmaya
-
Arkadaşlar. Yıllardır takip edıyorum burayı. Benim inceleme alkış vs bu beceriksiz ösym inceler diyişimi alıp da korkaklık getırenler bana isnad edenler. ÖNCE GİDİP ELİNDEN GELDİĞİ KADAR BİMERE CİMERE SAYIŞTAY MAİLE ÖSYMEYE BENİM GİBİ BIR GUZEL YAZI GONDERSİNLER. SONRA BANA KORKAK ÇEKİNGEN MİLLETE SUÇ ATAN VS DESİN TAMAM MI? Cok değerli arkadaşlar. Tamam yanlış yerde hakkı söylemiş olabiliriz. Ama konuyu spekülatif hale getirmeyip elımızden gelenı ardımıza koymaylım. Vesselam
-
Klavye başında her türlü yazılıyor. Mesela işe el atmak. Bu arada bimer topu ösym ye atıyor. Ben cimeri dört gözle beklıyorum belkı bışey atarlar.
-
Esenboğada olanlar resmen rezillikti ve orada olmamanız tamamen şans. Sorun karekodun okunmaması değil sadece sınava başladıktan sonra bilgisayarlar birden kapandı ve açılmadı. Açıldığında sadece 3-5 kişinin açıldı süre işlemeye devam ediyordu sonra tekrar kapandı siyah ekranda yazılar akmaya başladı. Bu anlattıklarım 30-45 dk içinde olanlar. 5-10 dk geç başlamış olsak yine iyi. İlk yarım saatten sonra kontrolü tamamen kaybettiler zaten gözetmenler görevliler. Tuvaletin serbest olduğu bi binada tuvalet kapıları bile kitlenmişti izin yoktu. Dışarı çıkmamıza izin verilmedi güvenlikler merdivenlerin başında bekliyordu kapatmışlardı yolu. Yani oturup sessizce bekleyerek düzeltilebilecek bir sorun olmadığı barizdi. O yüzden herkes ayaklandı. Bizim salonda oturan 1 kişi dahi yoktu. Ortada sınav yoktu ki sınav kurallarına uyulsun. Alkışlar tepkiler olabilecek en hafif tepkiydi. İptal edilecekse tabi ki bütün sınavlar edilmedi. Bugün bizim başımıza gelen yarın başka bi sınavda sizin başınıza gelebilir. Sağduyulu olan arkadaşlara teşekkürler. Ortak metni gönderin arayın destek olun yoksa bu rezilliğin devamı gelecek.
-
@yasaklı bu saldırgan tavırlar gerçekten üzücü. Bu tür münakaşalara girmem ama şu dedikleriniz eğer siz de bir süredir bu tür sınav işlerinin içindeyseniz ve buna rağmen bunları diyebiliyorsaniz kat be kat üzücü.
-
ŞU AN ORTALIK KARIŞIKKEN NEDENNN ÖSYM GEÇMİŞ YILLARIN SORULARINI YDS KPSS VB AÇIKLADI NEDEN ABİ? Biz burada merakla beklerekn neden bugun ösym geçmiş sorularıaçıklıyor kaç yıldır mahkemelik olduğu sorulsrı
-
@replaa artvinden geliyorsan tebrikler hocam. Burda yazmam namüsait olur sen
" deveyi diken.... Diye başlayan bir atasözümüz var Bi oku mübarek gün. Daha kendi hakkını savunmazken ben ne deyim ki sende haklısın kusura bakma gözüm yanlış görmüş millete emir vari herkes arasın şu numarayı sınav bir haftaya yapılsın diyen başkasıymış alıntıyıda yanlış yapmışım. -
@yasaklı adama bakın işte arkadaşlar ösym’yi savunduğumu falan göstermeye çalışıyor. Aklınca beni milletin eleştri okuna çevirecek. Benim ösym hakkında ne söylediğim önceki entrylerimde var. İsteyen bakar. Aynı üstteki arkadaşın da dediği gibi bu adam her başlıkta böyle manipülasyon peşinde her başlıkta tartışma çıkarıyor. Kendi sınava girmemiş sınava girenler olarak zaten psikolojimiz altüst gelmiş burada millete iş öğretiyor. Hadi git işine ya! Modları göreve davet ediyorum.
-
@aaffana CİMER'den gelen cevap da aynı şekilde. Kısacası dilekçe yazın, imzalayın ve üzerine bir de para verin diyorlar.
-
2017 Yılı ve Öncesine Ait KPSS-ALES-YDS-DGS-TUS ve DUS Sınavlarının Tüm Soruları Erişime Açıldı (28.05.2018)
DUYURU
(28 Mayıs 2018)2017 Yılı ve Öncesine Ait KPSS-ALES-YDS-DGS-TUS ve DUS Sınavlarının Tüm Soruları Erişime Açıldı
2017 yılı ve öncesine ait KPSS-ALES-YDS-DGS-TUS ve DUS sınavlarının tüm soruları http://www.osym.gov.tr adresinde yer alan ‘Geçmiş Yıllardaki Sorular’ sekmesinden erişime açılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Ne alaka biz dokuz doğuruyoruz bu ne ya
-
Sinirden aglattılar sonunda. Nefretle doldurdular icimi. Ben niye okudum bu rezillikleri yasamak icin mi? İlana ciksinlar kadro acsinlar diye dilenmek için mi? Bir insan nasil bu kadar yok sayilir, nasil görmezden gelinir? Oyuncak ettiler ellerinde, ben ailemden sinav parasini utana sikila alirken onlar benden aldiklari o para ile keyif suruyolar. Sayistayi ariyorum biz protokol imzaladik osym yi arayin diyor, osym yi ariyorum duyurulari takip edin bizim yapacagimiz bisey yok diyor bimere basvurun diyor hepsine nefretim var devletimin makamina kurulupta bir is gormeyen sadece arada top ceviren herkese nefretim var. Kendime aciyorum, hayallerim bambaskaydi benim, vicdansiz is bilmez insanlin elinde oyuncak olmaktan yoruldum artik.
-
@kadrolu-öğrenci öyle bir düşüncem yok ki öyle bir şey olursa zaten büyük haksızlık olacak benim tek derdim sistemdeki çarpıklık ilk mesajımı bir daha okursan amacımı anlarsın ama durduk yere bağırıp çağırıp saldırmaya başladınız ben sınav iptal olsun kpss puanı alımı yapılsın bende sınava gireyim mi dedim bu anlamı mı çıkardın sen tek bu sınav üzerinden konusuyorsun ben genelleme yaptım
-
@yasaklı bu arada cebimde olmayan paraymış? Sözlere bak. Birader sendeki bu ihtiras nereden geliyor? Sana ne benim cebimde para olup olmadığından? Benim cebimdeki paranın muhasebesini mi tutuyosun?
-
@attila-the-hun sende bir sıkıntı var önceki konularda ne konuştuk seninle bilmiyorum hatırlamıyorum bile ama bu kin gütme huyu bende yok unuturum ben kavga etmiş olsak bile başka konu açıldığında haaa bu adam bana bunu dediydi diye gözümü kapatıp saldırmam ama bu kin ve nefret sende huy olmuş anlaşılan
-
@politics06 Bunun için fırsat kaçtı bence dostum. Orada bir basın açıklaması çekilip, kalabalık da görüntüye sık sık dahil edilip Kanallara Whatsapp hatları üzerinden gönderilseydi fazlasıyla etkili olur ve ses getirirdi. Ancak şu aşamada bence bunu sağlamak kolay değil.
-
@yasaklı bırak şimdi bu hümanist ayaklarını ben konulara sayıştay haricinde yazmıyorum. Hwr başlıkta millete laf sokuyosun. Zor olmuyo mu böyle fesatlıkla yaşamak?
-
ayrıca ben sınava girmedim evet ama buna rağmen ortada bir haksızlık olduğu için sizin adınıza sınava girmiş gibi mail attım her yere ki buna chp milletvekilleri bile dahil. adım gibi biliyorum bu sınava girdiği halde bu haksızlık karşısında kılını kıpırdatmayanlar var. bu öfke ve kininizi gidiniz onlara kusunuz
-
@fiscaldrag cimerden beklıyorum bend e yapma yaa.Bu ARADA ŞU SAYFALARA BAKIYORUM DA NE KADAR GARİP BİR DURUM. MİLLETİ CANAVAR ETTİ ÖSYM
-
@attila-the-hun ve konu alır başını uzak diyarlara gider. kardeş az kitap oku sadece kpss çalışarak ancak memur olursun.
-
@yasaklı birader bırak şimdi bu işleri. mangalda kül bırakmamakta üstüne yok senin gibilerin. atıp atmadığını biz biliriz. herkesin zaten kafası karışık uzatma!