Memurlar.com vs tercihini yap
-
Sizce hangi sitedeki forum daha iyi?
-
Biri Nokia biri iphone'dur.
-
@ceks74 hangisi iphone hocam ty mi ?
-
Ben bu karşılaştırmanın çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Yani evet ortak dokunduğumuz yerler var ama genel olarak farklı işleri farklı amaçlar ile yapıyoruz. Memurlar eskidir, kendince bir ağırlığı vardır, trolü, salağı boldur; iki senesini bile doldurmamış olan Tercihini Yap daha yolun çok başında ve eğitim konusunda bir çok şeyi dert edinerek kurulmuş bir site, daha yeni yeni bir çok şey oturuyor. Bu karşılaştırmayı yapacaksak bundan bir kaç sene sonra yapalım derim
-
İkiside aynı kulvarda yol almasina ragmen,memurları haber ve ilanlara bakmak icin kullanip,burayi da forum sitesi olarak kullaniyorum.memurların forumunda da çok bilgili arkadaşlar var ama troll ve hunter* çok fazla oldugundan bir verimi yok
*Hunter foruma birseyler yazdiginizda direk mesaj gönderen,itina ile tanışmak isteyen,erkeğim dediginiz de inanmayan,dağa taşa yüriyen insan çeşididir.3-5 yila kalmaz burayada gelirler
-
@asdfghjkl geldikleri gibi giderler
-
Burası her zaman dediğimiz gibi İİBF evidir, yuvasıdır, ortak alanıdır, gettosudur. Burda İİBF'li vardır, İİBF'linin dostluğu vardır, paylaşımı vardır, kader birliği vardır. Orada Öğretmen vardır, bol bol gelen ilanlar vardır, forumdaki adamın sorunuyla haşır neşir olmayan adminler vardır, el atmaz İİBF'li sorununa. Burada hayat vardır, yere düşene el uzatma vardır, orada uzakta bir köy vardır ve o köyde İİBF'liye hiçbir zaman bir oda dahi yoktur!
-
memurlar "sifil" , tercihini yap "bayındır"
memurlar "sarı taksi", tercihini yap "uber"
memurlar "saymüd" , tercihini yap "pareto"
her şeye rağmen memurların yeri ayrıdır yine de lakin tercihini yap biz iibf'lilerin dostudur,yardımcısıdır.kısa zamanda çok yol kat etmiştir. kurucularına selam olsun..yolları açık olsun.teşekkürler.. -
@rterdogan üzdün
-
Tercihini yap.
-
Tercihiniyap herhangi bir konuda fikri olmayanın dahi tercihini yap! masında yardımcı olandır. Memurlar işi gücü olup da fazlasını isteyendir. TY de herkes admindir, memurlarda herkes üye
-
Memurlar A.Yıldırım , tercihiniyap Ali Koç
-
@elisa bu çok isabetli bir değerlendirme gibi geldi Çok benzer durumlar mevcut!
-
TERCIHİNİ YAP tarafını seç
-
@otuzyılsavaşı
Ek olarak ;
Memurlar Ordu fındığı
Tercihini Yap! Giresun fındığıNeden Tercihini Yap! bu kadar karşılaştırmaya yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım :)))
-
Memurlar. net forumdan soğutandır, Tercihiniyap=semaverdir
İsimler aslında kendini ele verir zaten -
Ty=messi, memurlar.net=hasan ali kaldırım
-
Tercihiniyap iibf nin evidir
-
Özellikle 2017 KpssA zedeler olarak bu foruma üye olmayan kaldı mı yahu. Umarım hakkettiği yere ulaşacak bağımsız bir tercih sayfası olacak burası. Yalnız yorum silme özelliği istiyorum. Lütfen gelsin.
-
Tercihiniyap C.Ronaldo malumlar adanali ronaldo'dur.