Memurlar.com vs tercihini yap
-
Ozman bir benzetmede ben yapayım memurlar net Gelir uzmanlığı tercihini yap ise Devlet Gelir Uzmanlığı gibi
-
Memurlar net - P3
Tercihini yap - P48Memurlar net - windows 97
Tercihini yap - windows 10Memurlar net - ön lisans
Tercihini yap - yüksek lisansTY can gerisi heyecan
-
. . . . . . . .
-
Memurlar .net eski memur kafası, anonim eser, antik çağın döküntüsü, fason üretim.
Tercihiniyap .net mevzuat bilen memur kafası, modern eser, antik çağı modern zamanla birleştiren, Arge sonucu ortaya çıkmış üretim
-
Her tür kurulu yanlış düzenin değişmesi adına başlamış bir düştür Tercihini Yap. Statüko haline gelmiş, bizi sömüren, bizden nemalanan, bizi kullanan, bizi tüketen her tür düzene karşı sessiz bir devrimdir.
-
@rterdogan, içinde söyledi: Memurlar.com vs tercihini yap
@paretowilfredo aslında memurlar vs tercihini yap yerine paretowilfredo vs memurlar .com yapsam daha iyi olurmus. Tek basina bir site kdr duyum sahibisiniz masallah
Estağfurullah dostum. Tercihini Yap yöneticisinden, üyesine, suskun takipçilerinden, her gün yazıp gediklisi olanlarına kadar bir bütündür. Kocaman bir aileyiz biz. Ailemizi yıkmak isteyen her kim olursa muhakkak hepimizin tek yumruk vereceği yanıtla alacaktır karşılığını. O nedenle sen, ben, o yok. Biz var
-
Memurlar. Net = Pes
Tercihini Yap. Net= Fifa -
@paretowilfredo ozaman form aleminde bir rönesans hareketi diyebilirz tercihini yap için
-
@victory-carleone @Agor 'u bir Martin Luther gibi düşündüğüm olmuştur
-
Çok çok doğru.
Not: yanında fındık da benden :)) -
@paretowilfredo ben de kendimi çoğunlukla Oblomov gibi düşünüyorum nedense
-
Yorumların hepsini okuyamadım umarım bu yazılmamistir
memurlar. Net = android (gerçi telefonum android ama olsun)
TY = İOS -
@agor Iyi yanıt vermeye erinmedin bari :))
-
@paretowilfredo içimdeki Oblomov henüz tamamen ele geçirmese de galibiyeti yakın bu arada bi ara diyecektim ki hadi bu akşam da bu başlıkta gülelim, sohbet edelim; iş oraya doğru gidiyor
-
-
@paretowilfredo tamamını bilmeyen vardır belki, keşke karikatürün tamamını atsaydın
-
@agor Seni mi kırcam cancağzım.
-
Tercihini yap: Tanıdık bir ses, içimi ısıtan bir nefes, yoluma ışın tutan bir nefer, elimden tutan bir kader.
Memurlar: Reklamlarda bir mola, indi bindi yapılan dolmuş, içi boş bir mermi, sıksan ateş almaz bir menfi.
-
8 TEMMUZ 2015 tarihinde yazdıklarımız, sanırım yapılacakların teminatı gibiymiş dostlar? @Agor @paretowilfredo @aliveli @Phoenix @genclerbirlikli @maverick
Neden Mühendislik ve Mimarlık Fakülteleri: Odtü, Boğaziçi, İtü, Bilkent ve Hacettepe gibi üniversitelerde okunmalı? Sosyal bilimlerde Ankara ve İstanbul Siyasal, Gazi, Uludağ ve Dokuz Eylül üniversitelerinin kpss puanlarında çoğu alanda lider olmalarının sırrı ne? Kilis Üniversitesi -Kamu Yönetimi Bölümü 2012 kpss genel kültür bölüm net ortalamaları nasıl 30 net birden yükseldi? Tıp alanında Hacettepe, Cerrahpaşa ve Gata üniversitelerinin Türkiye'nin en iyileri olmalarındaki sır ne? En iyi yerleşke, en iyi kampüs, en iyi ulaşım olanakları, en iyi yurt olanakları, en özgür ortam ve en kaliteli akademik kadroya sahip üniversiteler hangileri? Mesleki kamu sınavları ve özel sektör düşünenler için bölüm bazlı alternatif iş olanakları. Üniversitelere geçiş sınavlarında Ankara Atatürk, İzmir Atatürk ve Bornova ve İstanbul Esenler Anadolu Liseleri bir çok fen lisesinden neden daha basarılı? Bütün sorularınıza cevap bulabileceğiniz, konuyla ilgili uzmanların, akademisyenlerin birinci ağızdan röportajlarının yer alacağı bir site yakında. Ziyaretlerinizi bekliyoruz!
-