***2018 Ziraat Bankası Sınav Duyumları ***
-
@issiz 6 ay kadar sürüyor o halde yaza ilana çıkmaları lazım
-
@marjinalfaydali 2020 olacaktı yanlışlıkla 2018 yazmışım.
-
@marjinalfaydali niye 2020 yaa
-
@issiz-0 hocam benim hiç bilgim yok yani duyum bana ait değil.
ama facede 2 3 kez yazanı gördüm 2020 ye kadar alım yok diye..
kimisi çalışan kimisi çalışan yakını olan.
inşallah asılsızdır da gelir ilan.
ama ne yalan söyleyeyim benim de umudum yok..halkbank gelmeden önce çok kesin duyumlar vardı ağız birliği yapılmış gibi.bunda hiç öyle değil... -
@issiz hocam sizin duyumunuzun kaynağı nedir? yani sağlam bir duyum mu ? (müdür,çalışan vs..)
-
Türkiye'nin en köklü bankası 4 yıldır alım yapmiyor,genclere istihdam saglamak yerine yıllardır güvenlikcileri ve cagri merkezdikileri giseye alarak tercih ettigi kurum ici politaka vizyon ve misyonuna yakismiyor.Aldıgım bilgilere gore en son cagri merkez gecirmisler,yine alim yapmicaklarmis ,sesimizi duyuralim twitter banka yonetim kurullarini hasthag yapip yoksa bunlar bole devam edicek..
-
@cons3693 Teftiş, uzman ve diğer kadrolar içinde mi alım olmayacakmış? O pozisyonlara da mı içerden kaymalar olmuş?
-
duyum vs var mı arkadaşalr?
-
Çok sağlam duyum aldım. Kpss sonrası sınav gelecek. Muhtemelen ağustos ayı için de olacak sınav. Hem de tüm kadrolar için.
-
Müfettişlik de açılır mı acaba?
-
Ziraat müfettişlik mi yoksa vmy mi daha iyi ?
-
@kpssa34 ikisini de kazanın öncelikle de tercih etmek kolay iş dostum yeter ki böyle derdiniz olsun.
-
@fagam91 böyle olunca kazanmış hissi veriyor yoksa psikolojimiz bozulucak gerçekçi olmuyorum
-
-
@bbfacedasz halkbankası sınavından sonra ingilizceye yoğunlaştım şuan baraj sorunum yok inşallah ilan gelir ümitliyim
-
@hagi hocam servis için de mi bu duyum geçerli? sağlam duyum mu acaba?
çünkü herkes ziraat artık almayacak,çağrı merkezindeki,güvenlikteki personelleri gişeye geçirdi diyor. -
@marjinalfaydali alacak hocam. Duyum genel müdürlükten. Hatta imza aşamasında diye duydum. Yakında çıkar kokusu.
-
Benim de aldığım sağlam duyum temmuzda bu ilanın geleceği söylendi sınavın da ağostos eylül gibi olacağı.
-
@hagi hadi inşallah hocam.peki sayı hakkında duyumunuz var mı?
-
@veliat34 hocam sayı hakkında bilgi aldınız mı peki? inşallah gelir,halkbank mülakattan elendim.bu ilan ilaç gibi olur