Hakim - Savcı Adaylığı Sınav Başvuruları Başlıyor!
-
@escobar_p büyük ihtimalle vesikalık götürmeniz gerekecektir.
-
@aliveli Şöyle birşey yazıyor formun açıklama bölümünde:
6- Kayıt yapıldıktan sonra adayların resimleri görevliler tarafından çekilerek sisteme
aktarılacaktır.
7- Başvuru formundaki bilgiler doğrultusunda yapılan kayıt işleminden sonra adaya fotoğraflı
kayıt belgesi verilecektir.
8- Kayıt belgesi adayca imzalanıp görevli tarafından onaylanacaktır -
Kardeşim bu kısımsa kastın bu kısım ÖSYM Sınav merkezinde yapılıyor güncel fotoğrafı olmayanlarda. Kabin kabin oluyor hakimlik zamanı başvuru merkezler Ankara'da. Oralarda fotoğraf çekiliyor. Şimdi oldu bak
-
@paretowilfredo teşekkürler pareto bey
-
@paretowilfredo Hakim - Savcı Adaylığı Sınav Başvuruları Başlıyor! içinde söyledi:
Kardeşim bu kısımsa kastın bu kısım ÖSYM Sınav merkezinde yapılıyor güncel fotoğrafı olmayanlarda. Kabin kabin oluyor hakimlik zamanı başvuru merkezler Ankara'da. Oralarda fotoğraf çekiliyor. Şimdi oldu bak
eyvallah Sıkıntı yok o zaman. Traşa da gerek kalmadı
-
@escobar_p Keseceksin enınde sonunda
-
@paretowilfredo orası öyle,gittiği yere kadar uzatırım
Öğretim görevlisi ilanı gelmiyor hiç.Devamlı Prof ve Doç ilanına (öğretim üyesi) ilanına çıkılıyor.Öğretim Görevlisi olursam bütün sınavlara elveda derim,giderim buralardan
Sakalı da bir daha kesmem böyle olurum
http://img6.mynet.com.tr/hbr/20131104/012655862/sakal-yaris-640x360.jpg
-
Bu aftan yararlanma protokolü diye birşey gordun Sinava İlişkin bilgiler kısmında.Benim yaşta sıkıntı yok isaretlememe gerek yok dimi onu
-
Yok kardesim. O yas haddi disinda meslekten ayrilanlara yas kisiti olmaksizin donus hakki tanindigi icin var. Ilk kez meslege girecekleri alakadar etmiyor
-
Eyvallah.Bi sorum daha olacak sadece İdari hakimliği seçtim yalnız oturum sayısı yetersiz gibi bir uyarı aldım.bu neden oluyor.
-
@Rawls aynısı bende de oldu.Ödeme yapılamıyor şu anda.Sistemde bir arıza var.
-
Onu facete yazdım çekiverin buraya üşendim
-
@paretowilfredo Ödeme ekranı açıldı.
-
@paretowilfredo Diploma için kendi üniversitemizden aldığımız aslı gibidir örneği de kabul müdür kesin? Ve transkript için noter onayı filan gerekmiyor di mi?
-
@birunutkan aslı gibidir başvuru esnasında da yapılabiliyormuş. Yanında diploma ve transkriptini götürmeni tavsiye ederim.Transkript için de diplomadaki koşullar geçerli.
-
@escobar_p Uzaktan başvuru yapicam maalesef.
-
@birunutkan Her halukarda Adliye'ye gideceksiniz, Başsavcılığa Bakanlığı temsilen işlemleri onlar gerçekleştirecekler.
-
@paretowilfredo A evet şimdi tamamdır, teşekkürler.
-
Doğru mu anlamışım teyit için yazmak istedim kafam karıştı çünkü ösym üzerinden kayıt tamam parasını ödeyeceğiz tamam.Ben G.Antep'deyim Geçici mezuniyet belgesi aslı gibidir onaylı fotokopisini ve askerlik durum belgesini burdaki Adliye'ye mi götürmem gerekiyor yoksa Ankara'ya mı göndereyim ya da sınava girerken mi teslim edeceğiz Kadamda deli sorularrrr
-
@Rawls Kardeşim bu arada askerlik durum belgesi sadece avukatlar için tekrar göz attım yönergeye avukatlık başlığının bir maddesi olarak yazılmış. Düzeltmeyi de yaptım.
İkinci olarak; Tüm bu evrakı şehrindeki Cumhuriyet Başsavcılığına götürüyorsun onlar gönderiyorlar Ankara'ya sen posta ile gönderme aman. Yazdık kocaman puntolarla Nazım Hikmet Vatan Hai... Karıştı Posta ile gönderilen başvurular kabul edilmeyecektir. Aman dikkat