TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 İdari Yargı Sınavı

HAKİM VE SAVCI ADAYLIĞI SINAVLARI
    2018 idari yargı
    375
    4077
    891550
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • K
      kombassankoma Son düzenleyen:

BAŞLAYAMIYORUM. olmuyor. Bakan açıklamasız ve ilansız iş yerinde boş olduğum zamanlarda ve çıkışında emek verecek kadar umut dolmadıysam demek ki. gaz verenimiz, yanımıza çalışanımız da yok. bursa'da yok mu arkadaşlar çalışan eden 🙂

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • R
        RootofAllEvil Son düzenleyen:

Tvs nin son sınavlarda çıkmıyor olmasa sorulmayacağı anlamına gelmiyor çalışın o bölümü de. Soracakları tutar apışıp kalmayın sonra

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • kendinehakime
          kendinehakime @kombassankoma Son düzenleyen:

@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

BAŞLAYAMIYORUM. olmuyor. Bakan açıklamasız ve ilansız iş yerinde boş olduğum zamanlarda ve çıkışında emek verecek kadar umut dolmadıysam demek ki. gaz verenimiz, yanımıza çalışanımız da yok. bursa'da yok mu arkadaşlar çalışan eden 🙂

Tüh ben de uzun zaman Bursa'da sınav için çalışacak, destek olacak birini aradım .Şimdi tayinle izmire memleketime geldim Bursadan biri yok mu diyen çıktı 🙂

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • kendinehakime
            kendinehakime @1umut Son düzenleyen:

@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

@kendinehakime suan yeni basimi yok ya hocam beklemek en guzeli bence. Sonra arkada olsa da cevaplari mecbur alcaz ne yapalim:(

Bekleyelim bakalım onun yanında justice,konsensus yeterli olur diye düşünüyorum.

''Uçamıyorsan, koş; koşamıyorsan, yürü. Eğer yürüyemiyorsan, sürün; ama hareket etmeye devam et. Geleceğe ilerlemeyi sürdür..''

• M
              mulkihakim Son düzenleyen:

Arkadaşlar bu %20 kota sınırı için ayrı bir başlık açsak herkes bimer, cimer'e yazı yazsa nasıl olur? Facebook hakimlik gruplarından da destek toplarız. Güzel bir yazı yazalım çoğumuz üç beş yeriyle oynayıp benzer şekilde yollasa iyi olabileceğini düşünüyorum. Yani bilerek yazıyı kendimiz hazırlayıp insanlara verelim diyorum çünkü bizim çoğu insanımız okumayı yazmayı sevmez daha doğrusu üşenir ama hakimlik hayaliyle yanıp tutuşur neyse demem o ki ayrı başlık, hazır yazı, farkli facebook gruplarından destek ile bu yüzde 20 olayında biraz ses getirelim.

Hakim_aday_adayı 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
              • U
                ulker Son düzenleyen:

Arkadaslar merhaba ben kaynak temin edecegim idari yargi hakimligi icin kitap oneriniz nelerdir? Bir de acaba gunluk kac saat calisiyorsunuz ? Siyasal mezunuyum malum kota da var ve ilk girisim olacak onerileriniz nelerdir acabaa ?

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • M
                  mervisss @RootofAllEvil Son düzenleyen:

@rootofallevil ilanda yapmadıkları şeyi nasil soracaklar.sonucta tvs ayrı vergi Usul ayrı dersler.

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • kendinehakime
                    kendinehakime @ulker Son düzenleyen:

@ulker, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

Arkadaslar merhaba ben kaynak temin edecegim idari yargi hakimligi icin kitap oneriniz nelerdir? Bir de acaba gunluk kac saat calisiyorsunuz ? Siyasal mezunuyum malum kota da var ve ilk girisim olacak onerileriniz nelerdir acabaa ?

naçizane tavsiyemdir;
                    Medeni hukuk -Tan tahsin zapata ya da monopol
                    Borçlar hukuku ismail ercan
                    Vergi -Nurettin Bilici
                    Hmk-ismail ercan
                    anayasa -ahmet nohutcu
                    ıdare -ahmet nohutcu
                    ıdarı yargı -themis
                    tarih-data
                    maliye - murat yayınları
                    iktisat calısmıyorum ama zeyneş dınlerın soru kıtabı acıklamaları okkunursa faydalı olur gibi..
                    Bunlarla bırlıkte mutlaka kanunlar okunmalı bol soru çözülmeli...soru için justice-kanunname-hakimim

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • 1
                      1umut @mervisss Son düzenleyen:

@mervisss cikmis sorulara bakarsaniz tvs sorularini gorursunuz:)

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

• U
                        ulker @kendinehakime Son düzenleyen:

@kendinehakime cok tesekkur ederimm peki gunluk kac saat calismaliyim 8 10 saat yeterli olur mu 🤔😑

• 1
                          1umut @ulker Son düzenleyen:

@ulker yeterli olmaz derseler 15-20 mi calisacaksin:(

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                          • U
                            ulker @1umut Son düzenleyen:

@1umut maalesef evet

• 1

@ulker hocam cok calismak degil, verimli calismak onemli. Kim kac saat calisiyordan ziyade kendiniz en cok verimi kac saat calisarak aliyorsunuz bunu hesaplayin, daha dogru sonuca bu sekilde ulasirsiniz bence

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • U
                                ulker @1umut Son düzenleyen:

@1umut Şoyle ki ilk girisim olacak ve nereden baslamaliyim nasil bir yol izlemeliyim billmiyorum. Yarindan itibaren bir plan yapip o cercevede ilerlemeyi dusunuyorum gunluk kac saatimi alir bilmiyorum. Ancak bir hedef dogrultusunda ilerlemem gerektiginin farkindayim. Fakat onemli olan hedefe ulasabilmek ve ben daha yola cikmadan fazlasiyla tedirginlik barindiriyorum.

• 1

@ulker hocam tedirginligi atmazsaniz iyi olmaz, once ondan uzaklasin:( kaynak paylasimlari bolca var zaten, onlara duzenli calismak baya ileri goturur insallah sizi. Allah yardimciniz olsun🙏

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • Hakim_aday_adayı
                                    Hakim_aday_adayı @mulkihakim Son düzenleyen:

@mulkihakim ben varım. her türlü desteği veririm. zaten dediğini de yaptım bimere yazdım fakat tek başına pek etkili olmadı. keşke diğer iibfliler de bizim kadar duyarlı olsa. geçmiş yorumlarımı oku bir çok kez buradan senin gibi çağrı yaptım ama nafile. benim anlamadığım iibf olan arkadaşlar 200 kişi alınan bir alımda 200 kişiye bile girmek çok zor iken kota yüzünden 40 kişinin içinde yer almanın ne kadar zor olduğunu kavrayamamış durumdalar yada sınavda 90 - 100 alırım diyecek kadar kendilerine güveniyorlar ama ben de diyorum ki gelin iğne deliğinden geçmek yerine tünelden geçelim ama yok illa zora sokacaklar kendilerini. sonuç tabiki de hüsran olacak büyük ihtimalle çünkü imkansıza yakın birşeyi başarmaya çalıştıklarının farkında değiller. bana kızabilirsiniz ama kimsenin hayal kırıklığı yaşamasını istemiyorum. diyorum ki kardeşlerim kolayı var 40 kişinin değil 200 kişinin içine girelim. şansımız 5 kat artsın diyorum. haydi kardeşlerim birlik olup sesimizi duyuralım. saygılarımla...

M 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                    • M
                                      mulkihakim @Hakim_aday_adayı Son düzenleyen:

@hakim_aday_adayı bugün yarın bir konu açacağım hocam örnek bir yazıda paylaşacağım. Illa idari hakimlik düşünen değil tüm iibflilerin desteğini almak için uğraşırız, gruplarda yazıyla birlikte paylaşımlar yaparız. Adamlar twitterdan yaza yaza bedelli askerliği gündeme getirdiler biz neden başaramayalım😀

kendinehakime 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • A
                                        Aslan Reyiz Son düzenleyen:

Themis anayasa ve idare konu kitapları başta olmak üzere soru bankaları da güncelleniyormuş seçim sonrası çıkacak demiş murat hoca.

O Y 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • O
                                          olursaolur @Aslan Reyiz Son düzenleyen:

@aslan-reyiz nohutcudan var mi bi haber?

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • A
                                            Aslan Reyiz @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı

@aslan-reyiz nohutcudan var mi bi haber?
                                            Temmuzda çıkacakmış anayasa idare konu güncel olarak soru da çıkarır o

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 74
                                            • 75
                                            • 76
                                            • 77
                                            • 78
                                            • 203
                                            • 204
                                            • 76 / 204
                                            • İlk ileti