*GUY İZMİR*😎
-
@gaziibfli cunku bu isim butun basliklara butun sehirlere yaziyor
-
@james-buchanan geçen sene de böyle diyorlardı. 79 küsür kapattı. Kurumda 81 kapattı. Bileğiniz olsun.
-
Bu tercih işi bir kumar hatta bir paradoks.Geçen sene de böyle diyorlardı 79 ile kapattı diyenler ağırlıktaysa 82 ile kapatır Bu sefer yüksek kapatacak diye düşünülüyorsa bu sefer düşük kapatacak.Kötü ürün iyi hasılat iyi ürün kötü hasılat.
-
@enki senin kaç puan reis.
-
@williamniskanen 84,2 yalan yok ama çekiniyorum.
düzenlenmiştir
-
@issizmezun aynen öyle ve kendi açtığı başıklardaki şehirler ne hikmetse +80 81 le kapatıyor her 79 puana istanbul daha çok alım yapıyor O puanla bura yazılmaz diyor.
-
@enki sen 84.2 ile korkuyorsan yazma reis.
-
Spekülatif yazı silinmiştir
-
@williamniskanen Ya herro ya merro..İstanbul'dan zerre haz etmediğimden olursa İzmir olmazsa varsın olmasın.Umarım pişman olmam
-
@enki ben İzmir’de guyum beklerim güzel şehir
-
GUY İzmir için anket oluşturdum.Spekülatif atakları Tobin tokatlar inş.
Link --> https://www.strawpoll.me/15978426
-
@gaziibfli öyle bisi demedim. !
-
@williamniskanen sizin için hayırlı olsun izmir.
-
@james-buchanan duruyor yazdıkların
-
@gaziibfli ben izmir yazmayacagim. senin icin hayırlısı olsun umarim kazanirsin. spekülasyona gerek yok.
-
@james-buchanan spekülasyon yapan zaten sensin.79 puanı doğuya yönlendirip sen yazma ora 80 bura 81 le kapatır diyosun. Bir iki değil bir çok söylemin ve yönlendirmen var açık. Allah herkesin kalbine göre versin
-
@gaziibfli ben yazdıklarını okumadım. seninle alakalı birşey söylemedim. inşallah kazanırsın, bir sınav için insanları kırmak hoş değil.
-
@james-buchanan ben tercih bile yapmayabilirim puanım düşük konunun benle alakası yok. Yazdıklarım senin başkalarına verdiğin cevaplar söylememiş gibi davranıyorsun bir de. Neyse devam et.
-
Arkadaşlar spekülatif iletileri lütfen şikayet edin. Kimse kimseyi kandırmasın, kandırmamalı.
@enki bilmem kaç arkadaş bilmem kaç puanlı burayı yazacak tarzı iletini sildim, diğer arkadaşlar için yararı yok.
@James-Buchanan her başlığa yazdığın burası 80 le kapatir kurum 85le kapatır iletilerini sildim. Başka şehirlerde de gormeyecegimizi umuyorum.
-
Bu Eskişehir neden hiç konuşulmuyor ya yeter artık birisi yeminini bozsun ve söylesin hepiniz eskişehir yazıcaksınız biliyorum