2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
-
@rybcznski05 1) Sen kahin misin? 2) sana neden küfür edelim? 3) Bursa'nın düşük kapatacağını düşünüyorsan İstanbul yazmayıp Bursa yazabilirsin.
-
Arkadaslar maliyede butcenin onaylanmada 75 gun once suresi degisti mi kafam karisti
-
@rybcznski05 İstanbul bilemem ama millet Bursa'dan geçen sene yüzünden kaçabilir buda puanını düşürür
-
ArkadaslAr mülakat tahmini ne zaman yapılır .
Resmi bi süresi var mı yoksa kurum ne zaman isterse o zaman yapabilir mi ? -
@yorgunsavaşçı kasim aralik mulakat olur ise baslamada subat olur diye tahmin ediyorum gecen sene baz alarak
-
@bg2603 gecen yıl çok uzun sürmüştü sınav sonucu ile mülakat arası süre.bu yil daha kısa olacağını dusunuyorum hem 1000 kişinin gvs si daha erken biter ise başlama da daha kısa olabilir..bu yıl bitmeden insallah temizinden ise baslanir
-
İstanbul manipülasyonu başlamış, hayırlı olsun
-
@olursaolur hocam memur olana da gvs yapılır mı
-
Arkadaşlar sizce 81,8 bir sınavdan sonra açılacak bir guy ilanın da yine rahat olur mu?
-
@mucize2301 ne manipülasyonu ne çakallığı sen neden bahsediyorsun kardeşim benim umrumda değil bir kere İstanbul mulakatindan elenmişim bir daha Sittin sene yazmam puanimda düşük zaten aklımda 3 il var ya Bursa yazarım ya Sakarya ya da Ankara ben sana daha ne diyim daha geçen senede arkadaş zoruyla İstanbul yazdım bu sene mezardan babam çıksın gelsin yaz oğlum desin yine yazmam şehri sevmiyorum bir kere sende benim günahımı alıyorsun oldu mu şimdi bu herkesin aklı fikri vicdanı var sadece kendi tahminim ve artık takmadığım bir sınav özelde köle olmuş biriyim ders bile çalışamıyorum zaman buldukça hazırlanıp sınavlara giricem kafam rahat alırım asgariyi yerim 657yi.
-
Kardeşlerim beni sakın yanlış anlamayın bu sınava 3 senesini vermiş birisi olarak ve son ana kadar gelip elenip elinde hiç birşey kalmayıp özelde koli taşıyarak evini geçindirmeye çalışan kafası güzel bir iibfliyim ben sadece çok düşünüp uzmeyin kendinizini keyiflenin diye yazdım ama sizin keyfiniz kaçmış günahımı alıp durmuşsunuz ben İstanbul'u yazmayacam yazarsam öte tarafta gelin yakama yapışın ama yazmayı gram aklımdan geçirmiyorum hak yemek en korktuğum şeydir hayatta hep ona göre adım atarım ben sadece kendi tahmini mı keyfimi sundum sizlere gülün eğlenin kardeşim sabaha karşı 4 te hüngür hüngür ağlamak kötü birşey o yüzden fazla bel bağlamayın demek isterim
-
@bg2603 Ben kendi anladığım halini yazayım ama siz yine de bir kontrolünüzü yapın sonradan.
Cumhurbaşkanı göreve başladığında anayasanın bütçe süreci ile ilgili 162,163,164.maddeleri mülga olacak. Bütçe ve kesin hesap sürecinin bundan sonraki hali 161.maddenin yeni halinde anlatılıyor. Yine bu da CB göreve başladığında yürürlüğe girecek. Anayasa metninin Ek-1 bölümünden bakabilirsiniz. Yalnız mevzuat.gov’da eski hali geliyor dikkat edelim, bu söylediğim haline tbmm.gov.tr’den ulaşabilirsiniz. 75 gün devam ediyor, CB bütçe kanun teklifini yine mali yılbaşından 75 gün önce meclise sunuyor.
-
@rybcznski05 size çakal diyen olmadı cümleleri düzgün okuyun.Hakka girmiyorum yazdiklarinizdan çıkarım yapıp belkide diye başladım cümleye.siz işi dalgaya alıp burda yüksek düşük kapatır diye konuşuyor olabilirsiniz lakin tecrübesiz ilk defa girecek olanlar bu gibi paylasimlardan etkilenebilir.sizinle tartışacak zamanım yok Kalpleri ve niyetleri yalnız Allah bilir umarım iyiniyetle yazmissinizdir.Başka da sözüm yok
-
@rybcznski05, içinde söyledi: 2018 Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı
Buraya yazıyorum ss alın açıklanınca ya küfür edersiniz ya tebrik Bursa sürpriz yapacak herkes açacak bankoların bankosu düşük kapayacak İstanbul da tersten sürpriz yapıp yüksek kapayacak hatta en yüksek İstanbul kapatabilir Ankara yine geçen seneki puan civarında kapar İzmir ise çok karışık Ege de baya il var her an her şey olabilir orda az alım yapanlarda en düşüklerden olur alım az olduğu için herkes İstanbul Ankara İzmir'e yüklenir geri kalan düşük kapar sadece tahmin ama bursa 2015 alımı gibi şoke edebilir. Heyecanla beklediğim Bursa ve İstanbul'un sonucu ezcümle kardeşlerim fazla düşünmeyin kimseye inanmayın kalbinizi dinleyin ilk aklınıza geleni yazın.
-
@shanks Olur
-
@mucize2301 iyiniyetiyle yazmasam kardeşim o yazdığım ilk yorumda kimseye inanmayın kalbinizin sesini dinleyin demezdim hepiniz kötü yanı düşünüyorsunuz kötü niyet aklınız da hep ben sadece yorgun argın işten gelip keyiflendirmek istedim hem kendimi hem sizleri ama siz hepiniz beni yanlis anladınız eyvallah kusura bakmayın ama iyiniyetli insan kalmadığından herkesi kötü niyetli sanıyorsunuz bu sınav hayatın sonu değil ve bu kadar fazla bel baglamasin sonunda çok üzülmesin diye gülüp eğlendirmek istedim eyvallah takdir sizin
-
@olursaolur insllh hocam zaten beklemekten olduk bittik bende istemem o kadar sursun herseyle yiprandim yani bende herkes gibi
-
@plansız Allah razi olsun hocam
-
@rybcznski05 lan kimi gülüp eğlendiriyon sen bildiğin boş keseden sallıyon kim gülsün yazdığına kim eğlensin insanlar nezaketinden ağzını açamıyor sana işte. Sana mı kaldı don kişotluk yapmak kardeşim ne diye iddaa ediyorum şöyle olacak böyle olacak bunuda not edin demesi milleti korkutup kaçırması niyetim iyi desende Hallacı Mansur "enel hak" dediği için idam edilmiş niyete mi bakar bu işler niyetin iyiyse bile etkiliyosunuz insanları işte Bi türlü de bitmiyosunuz yaaa !!! Cılkı çıktı buraların artık sitemimizi de görür forum yöneticileri inşallah onlarda biliyorlar guy başlığının sarımsaksız cacık tarifine döneceğini hiç elini ayağını bulaştırmıyolar bi giriyorum foruma her kafasına esen her ayrı il için başlık açmış kimin eli kimin cebinde belli değil çorbaya dönmüş herşey, saçma sapan yorumlar en az 100 kez sorulmuş soruların tekrar tekrar konuşulması tekrar tekrar bıkmadan usanmadan gereksiz konuşmalar sorular... Takip de etmiycem yorumda atmıycam artık bu nedir kardeşim bu süreçte en iyisi saldım çayıra mevlam kayıra demek besbelli her rüzgarı arkasına alan kafasına göre dalga yapıyor böyle olmaz...
-
@casanova Bi sakin olurmusunuz ya kime bu sinir anlamış değilim neye yani bu öfke herkes kendince yorum yapabilir kimseyede yorumunu beğendirmek zorunda değil ki ben o arkadasın yanlış bişey yazdığını düşünmüyorum hoşunuza gtmesede bu şekilde tepki vermeniz hiç hoş değil ayrıca şu an bu grupta ne konışulsun istiyosunuz anlamıyorum il seçimi mevzusu var ve gercekten fikir almak isteyenler ve samimi şekilde fikir vermek isteyenler yada nereyi kaç puanla yazacağını sölemek isteyen insanların olmasından daha doğal ne olabilir ki bencede memnun olmayan takip etmeyi bırakırsa sorunda çözülmüş olur