*GUY İZMİR*😎
-
@vlkrt aynen bende hesapladım lakin sayı çok az ve 4 tane yüksek alan yer var bunlarda izmir ve bursaya yığılma olur diye düşünüyorum.Yani çok sıkıntı açıkçası
-
@gannicus ya bende hesapladım onları mantıken olmaması düşük ihtimal lakin kestiremiyorum çekiniyor insan galiba ankara yazıp garantilemek en güzeli
-
@gannicus birde tabi kurum sınavı sıralaması var
düzenlenmiştir
-
-
@emraaydin Hocam o yok yüksek puanlılar İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de Bursa’da yani her şehirde olacaktır illa ki ama böyle sürekli İzmir Bursa yüksek olacak deyip durursanız o Bursa bir 73 bir 82 olmaya devam eder . (Bursa’da İzmir’de yazmayacağım puan sıkıntımda yok) İnsanların Zihni’ni bulandırıyorsunız...
-
haklisiniz hocam boş dolu konuşuyoruz etkilenende olabilir lakin ne konuştuğumuz tatmin ediyor ne konuşulanlar arkadaşların dediği gibi kumar
-
@emraaydin içinizden nereyi geçiyorsa orayı yazın, dediğim gibi nereyi yazarsanız yazın yüzde 1 Gelmeme ihtimali zaten vardır bu sistemde. Yani yüzde 100 diye bir şey yok en yüksek olasılık yüzde 99 dan baslar bu sistem oldukça ama herkes SIRALAMASINA göre puanına göre değil, şehirden şehire bu olasılığı aşağı doğru değerlendirsin. Kurum sınavına gelince yüksek puanlı olan her yerde var, ben geçen yıl sizin gibi düsünüp daha rahat gecebileceğim yeri yazmıştım. Sonra sınavdan sonra her yeri geçebileceğimi gördükten sonra hafif Bi pişman olmuştum o yüzden siz çalışmanıza bakın, güzel bir şekilde çalıştıktan sonra her yer geçilebilir, tabi nasip in de yardımıyla
-
haklisiniz hocam teşekkürler.peki siz benim durumumda olsanız yazarmisiniz izmiri 3317 sıra ile?
-
@emraaydin hocam dediğim gibi yüzde 1 lik gelmeme ihtimali hep vardır, ama o sıralamayla ben olsam nereyi istiyorsam orayı yazarım
-
@emraaydin kardesim bu puanla gelmeyecek il yok yaa. Sen de gönlünden geceni yazmayacaksan kim yazsin..
-
@emraaydin 81 puan mı edıyor o sıralama
-
@bybredd aynen 81.81
-
@gannicus çok saol hocam eywallah hepimizin için hayırlısı neyse o olsun
-
@emraaydin gelmeyecek il yok o puana ya . Kaygı yapma yani . Benim geçen sene ki puanımın sıralaması 85 puanla 3400. düm
-
@emraaydin aminn
-
@bybredd eyw hocam çok saolun fikirleriniz icin
-
82.3
-
WhatsApp grubu yok mu usta
-
Hiç ses seda yok burda hayra mı yoralım yoksa kötüye mi bilemedim
-
Bende izmir yaptim ama kaygiliyim .81.36 .sizce gelirmi arkadaslar