10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
-
@uruk-hai link atabilir misin hocam resmi gazetede bulamadım bir türlü
-
@serhats, içinde söyledi: 10. DÖNEM SGK DENETMEN YARDIMCILIĞI
@uruk-hai link atabilir misin hocam resmi gazetede bulamadım bir türlü
-
Arkadaşlar SGK oluşturuldu kararnameyle eski sistem devam galiba herhangi bir değişiklik gözüme çarpmadi . Sgk başkanına ilanla ilgili taleplerimizi yazalım .
-
Değişiklik yok gençler 1,5 aylık süremiz var bu ilanın getirtmek için. 1 yıl oldu ilan gelmeyeli organize şekilde baskı yapmamız lazım.
-
@thorstein-veblen Organize edilmeden herkes hadi yazalım arkadaşlar diyerek yazarsa ses falan duyurulmaz öyle. Hep beraber yapmamız gerekiyor bi gün belirleyip herkese Facebook twitter dan duyurarak katılımı arttırmamız lazım yoksa kusura bakmayın 3-5 kişinin sadece twiti ile bir yere varılmaz.
-
Kararnamede 30 yaş sınırı var diye okudum arkadaşlar sanki
-
Artık her şey eski düzene göre olduğuna göre bence başlamalıyız artık ilan taleplerine
-
Dostlar tag satın alma işinden anlayan var ise veya anlayan bir tanıdığı var ise bir bilgilendirsin bizleri tt ye satın almadan girmek zor gibi duruyor.
-
@paretowilfredo üstad şimdi 9. Promosyonu okudum da imrenmedim desem yalan olur 9. Prodan elenen biri olarak. Allah hepsinin yolunu açık etsin. Acaba bizim 10. Pro için hiç mi umut yok hocam kpss sonucu açıklanmadan ilan gelir mi. İlan çok geç kalır mı. Bizim gibi bekleyen arkadaşlar için bir yorum yapabilir misin...
-
@serhats SGK bizden cok şey çaldı.. bnde cok imrendim
-
@serhats Dostum yorumdan ziyade bi sorusturalim artik yeniden. Duzen kismen oturdu yerine yeniden. Bi bakalim havalar nasıl Başkanlıkta.
-
Az çok bir çok ilan geldi. Sgk sessiz sadece.
Şimdi tam zamanı! -
@paretowilfredo bekliyoruz üstad,saolasin.
-
@paretowilfredo Sağolasın üstad hayırlı haberlerle inşAllah..
-
Twitterdan bir tane tag satın alıp sesimizi duyuramadık ama herkes bi umut ilan bekliyor. Sesini çıkarmazsan duyurmazsan ilan falan gelmez.
-
@erhan-tan kardeşim oradan ahkam kesmek kolay yazmadığımız yer mesaj atmadığımız adam kalmadı kimse iplemiyor nasıl alınıcağını bilmiyoruz sen biliyorsan toplayalım para al sen.
-
Sınavdan önce ilan yok sanırım puanlar çok yükselmese
-
@agustcomte hocam yeni kpss ye girecekmisiniz acaba?
-
@agustcomte 31 ağustosa açıklanacak sonuçlar ilan gelebilir diye ümit ediyorum
-
@casanova hayır girmeyeceğim endişemde o yüzden