TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
-
@genclerbirlikli senin sinavlar bizim başımızı döndürüyo zaten sen nasi takip ediyon bunlari
-
@shady1 ben de basvururken 85ti sıra. Posta dahil mi dedim evet dediler. Başvuran girecek gözüken o
-
@shady1 küçük bi defterim var ona yazıyorum
-
@genclerbirlikli bi sekreter tut kendine
-
@shady1 kendi kendimin sekreteriyim
-
@genclerbirlikli, içinde söyledi: TEİAŞ MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI SINAVI 2018
@shady1 küçük bi defterim var ona yazıyorum
Gerçekten her başlıcakta sen üstad inş en güzeli olur
-
@aslan-reyiz napalim hocam, işsizlik
-
@aslan-reyiz Ben de farkettim , hayır kazanıyor da hepsini gir de rahatlayalım artık mülkiyeli
-
@genclerbirlikli git burdan atan da bi yol aç artik bu neymiş
-
@valentinus @shady hocam atansam, mülakatı geçsem dakika durmiycam şuralarda yazılı sınavı kazananlara maaş vermiyorlar ne yazık ki
-
@dellafeu ne zaman basvurdun kardesim benim 82 de puan:D krtik baya
-
@genclerbirlikli saka bi yana sende hem p3, hm yds, hem alan puami var halA da almiyolar yazik oluyo. Üzülüyorum ben sahsen senin adina insallah daha uzun sürmez hocam .
-
@shady1 eyvallah hocam sağol varol napalim bu da ayrı bir sınav, giriyoruz ama açıklanmıyor hiçbi yer, beklemekten başka bi şey yapamıyorum. İnş senin de gönlüne göre bir yer olur
-
@dikey gelir hocam kritiği filan yok liste boş kalacak hatta. Sen derslere çalışmaya başla
-
@genclerbirlikli biz de kendi çapimizda bi şeyler bekliyoz üstat senin kadar olmasak da. insallah sagolasin
-
@shady1 estağfurullah hocam
-
@genclerbirlikli zaten burda sinavla ilgili bi sey konusulmuyo sohbete devam
-
@shady1 sınava 3 5 kişi girecek galiba
-
-
Beni de yazın hanee hocam yeni yeni kurum sınavlarına el atmaya çalışıcam inşallah.