TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    949202
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • C
      casanova*** Yasaklı @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin yok hocam kafama koydum o sınav yapılırsa eğer bir şekilde, yapıldıktan sonra bütün hukuki yolları deniycem dava da dahil sınav herkes için yeniden yapılacak ya da bizim maddi manevi hak kaybımımızı tazmin edecekler bir şekilde o riski de fişlenmeyi de masrafı zahmeti de göze aldım artık.

onuktekin Osman Paşa 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • MaxMin
        MaxMin @kilici Son düzenleyen:

@kilici sadece muhasebe denemesi olan dovletov'un kitabını almıştım aynen öyle benzeri çıkmıcak zorlama sorular çözülemesin diye hazırlamış resmen 🙂

" No pain , no gain "

odtüsbky 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • onuktekin
          onuktekin @odtüsbky Son düzenleyen:

@odtüsbky illa deneme olsun demiyorsanız kitabı alın geçin hocam.Elinizde Alican Hoca'nın çıkmış sorular kitabı da olursa daha verimli olur.Açıklama kısmı konuyu iyi oturtuyor.

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • onuktekin

@odtüsbky *rica ederim hocam.

Fortis fortuna adiuvat

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • onuktekin
              onuktekin @casanova*** Son düzenleyen:

@casanova fişlenmezsiniz hocam öyle düşünmeyin.Adalet zamanında lazım da...ölü toprağı var üzerimizde bir de kpss yaklaşıyor biraz da bu yüzden organize olamadık belki de.

Fortis fortuna adiuvat

• odtüsbky
                odtüsbky Rekabet Kurumu @MaxMin Son düzenleyen:

@maxmin Ben de gözü kapalı almam o zaman biraz incelerim. Açıkçası elimdeki Ferhat Yıldız çıkmış soruların yanına alternatif özgün sorular arıyordum.

onuktekin kilici MaxMin 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • onuktekin

@odtüsbky hocam aklıma gelmişken söyleyim.Baskısına dikkat edin.ilk iki baskı da hatalar var.son baskıda düzelttim dedi hoca.

Fortis fortuna adiuvat

• onuktekin

@odtüsbky ferhat da yer yer hatalar var.rasyo da zorluk bakımından 2 ye bölünmüş halde.temellendirme ve gelistirme olarak 2'ye ayrılmış kitap.

Fortis fortuna adiuvat

• kilici
                      kilici Yasaklı @odtüsbky Son düzenleyen:

@odtüsbky A kadronun özgün soru bankasını tavsiye ederim hocam çok iyi gerçekten.

• MaxMin
                        MaxMin @odtüsbky Son düzenleyen:

@odtüsbky fasükül deneme değilde sadece muhasebe üstüne birşey alıcaksanız hocam bir bakın önce 2017 baskı sadece muhasebe denemesi olan dovletov benim bahsettiğim kitap. Eğer soru bankası şeklinde düşünürseniz a kadro soru kasası gibi bir kitap iyi olabilir , 4 ders fasükül denemede murat ve monopol muhasebe soruları güzel

" No pain , no gain "

• Osman Paşa
                          Osman Paşa @casanova*** Son düzenleyen:

@casanova yaparsan helal olsun derim. Çünkü bu sınav öylesine baştan sallama oldu ki yakışmadı!

Your love makes me strong, and your hate makes me unstoppable.

“Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum,
                          Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!”

“Azmin neden bu kadar süreksiz,
                          Sen mi yoksa davan mı yüreksiz.”

Termîhim bi-hicâratin min siccîl.

• U
                            uruk-hai Yasaklı Son düzenleyen:

Muhasebede kayıt sorusu,iktisatta islem sorusu çok azdı acaba e-sınav olduğu için mi sözel ağırlıklıydı.eger öyleyse basılı ortamda sorular baya değişir.

• F
                              fondra Yasaklı Son düzenleyen:

şimdi bu kadar hak-hukuk diye ağlayan tiplerin mülakata kalmaları halinde fellik fellik referans-torpil peşinde koşacak olmaları da ayrı bir ironi.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                              • G
                                görünmez el Son düzenleyen:

Son çıkan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinde yer alan hüküm: "Buna göre, ÖSYM, aynı veya farklı zamanlarda farklı sorularla yapılan ancak adaylara sağladığı haklar bakımından eşit sonuçlar veren eşdeğer sınav yapabilecek."

Nerede o eski günler

Rorschach159 onuktekin F Osman Paşa 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                • Rorschach159
                                  Rorschach159 @görünmez el Son düzenleyen:

@görünmez-el bende bu maddeye takıldım bunu ösym öyle bir kullanır ki hayal edemiyorum ya skandallar silsilesi olacak

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                                  -Rorschach in Watchmen

genclerbirlikli 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 6
                                  • genclerbirlikli
                                    genclerbirlikli @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 benim aklıma yds, ales gibi sınavlar geldi. tam tarife uyuyor

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır.

• C
                                      casanova*** Yasaklı Son düzenleyen:

@rorschach159 görmeyenler için veya aramaya üşenenler için kararname no madde sayısı ve başlığı da yazalım görülsün.
                                      4 sayılı kararname 25.bölüm ÖSYM başlığı altında madde no 346 d) bendi.
                                      Bu yapılan değişiklikle şu an ki sayıştay sınavında oluşan durum hukuka uygun hale getirildi. Artık dava açarak dahi sonuç alınamaz çünkü durum hukuka uygun oldu. Yazıklar olsun...

• onuktekin
                                        onuktekin @görünmez el Son düzenleyen:

@görünmez-el Eş değer sorularımız hayırlı olsun.Bu konudaki akıl hocaları kimse selam olsun. Bol bol sevgi sözcüklerimi diziyorum kendilerine.

Fortis fortuna adiuvat

• paca08
                                          paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı Son düzenleyen:

Yeni çıkan Kararname ile Devlet Denetleme Kurulu üst denetleme kurulu olmuştur. Ben bundan Sayıştayın yerini alacağı sonucunu çıkarıyorum. Çünkü Sayıştayla aynı kurumları denetliyor. Ayrıca bir çok özerk kurum, kuruluş ya bir yere bağlandı ya da lağv edildi. Neyse hayırlısı olsun.

onuktekin U 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • onuktekin
                                            onuktekin @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 çok ilginç bir dönem bizi bekliyor.

Fortis fortuna adiuvat

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 172
                                            • 173
                                            • 174
                                            • 175
                                            • 176
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 174 / 322
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti