@Shady @Wilfredopareto @Antimülakat Buluşması
-
Yarın yapılacak olan 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavı Alan Bilgisine katılacak olan bütün dostlarımıza şimdiden başarılar dileriz. Sınavda bu üçlü bir arada olmak keyifli olacak. Diğer dostlarımızı da aramıza çaya sohbete bekliyoruz.
-
@antimülakat Nerede giriyorsunuz sınava?
-
@antimülakat yine haber olmuşuz üstat
-
@uzmanyrdd Selçuk Kampüste.
-
@shady1 merak etme daha seni iş yerinde ziyaret, evinde ziyaret, çocuğuna ziyaret gibi başlıklarda açacağız. Sen seçilmiş forum üyesi olarak yıllarca hep gündem olacaksın
-
Başka bir şehirde olmanın buhranını yeni atıyorum üstümden, herkese günaydın dostlar. Sınav bi geçsin de yapalım kurultayı
-
@antimülakat, içinde söyledi: @Shady @Wilfredopareto @Antimülakat Buluşması
@shady1 merak etme daha seni iş yerinde ziyaret, evinde ziyaret, çocuğuna ziyaret gibi başlıklarda açacağız. Sen seçilmiş forum üyesi olarak yıllarca hep gündem olacaksın
Eyvallah üstat güldürdün bizi , her yere beklerim başim üstüne @paretowilfredo yu da al gel
Ben de sizleri seçilmiş forum adminleri ilan ediyorum
-
@antimülakat size iyi eğlenceler o zaman
-
@shady1 kanka sen konyada mı yaşıyorsun şuan,konyada buluştunuz bana haber vermedin mi
-
@hipokrat buluşmadik daha yarin kampüste bukusacagiz insallah dostum sen de gel giriyo musun sinava orda?
-
@shady1 yok kanka girmiyorum ben sınava başarılar diliyorum sizlere Yok zorla davet ettirmişim gibi hissettim
-
@hipokrat sinava girmesen de gel ya valla zorla degil
-
@shady1 bakalım kanka inşallah diyelim Etliekmek veya tandır kebabı günü yaparsanız haber vermezseniz darılırım ama bilesin
-
@hipokrat işte o gün yarin
-
@hipokrat bekleriz kardeşim ne demek, davet ettirmişim gibi hissederim falan duymamış olayım. Selçuk Fen - Edebiyat bütün dostlarımızı bekleriz. Oturalım çayımızı içelim, sohbetimizi yapalım!
-
@antimülakat üstat @genclerbirlikli gelmiyor hain genç
-
@shady1 iş hayatı beni yordu
-
Sonunda TY de bir forum üyesi ile buluştuk. Güzel bir buluşma idi. Umarım @Shady1 @paretowilfredo bu buluşmadan memnun kalmıştır.
-
@antimülakat selfi yok mu selfi
-
Kahveler @Shady1 'den @genclerbirlikli @Antimülakat