2018 Kpss Muhasebe
-
@maxmin gerçekten mi valla çok sevinirim öyle çıkarsa
-
Kuruluş ve örgütlenme giderleri maddi duran varlık hesabı değil mi? Maddi olmayan duran varlıklar grubunda yer almayanı soruyordu sanırım.
-
@rootofallevil malesef hocam kuruluş örgütlenme maddi olmayan . Arama gideri vardı şıklarda o özel tükenmeye tabi
-
@birgarip diger stok yaptim hocam. Yan urun olarak dusundum ama emin degilim.
-
Tms 7 nakit akışları tablosu? Boş bıraktım soruyu
-
@ikiyüzonaltı, içinde söyledi: 2018 Kpss Muhasebe
Tutarlılık-sosyal sor-kişilik
Alıcılar 195.000
Likidite 2
Amortisma24400
Özel maliyetler
Müstahzil makbuzu- firma
Arama giderleri
691borclu/370alacaklı
Yedek akçe 3000
Likidite 2
Faiz oranı alacaklı
His sene ihraç primi
Kar düzeyi 12.000/10.000
Borç senetleri reesk borca kayıt
Nazım hesap
Teminat düş karşılık
BAğlı ort 120.000
Faalıyet oranı/cari oran
Karşılaştırmalı/yüzde
Emsal değer/itibari değer/maaliyet değeri
520.000/600.000
Kepek sorusu/mamül/yarımamül
Gelir tahakkulu/gelecek aylara ait gelirlerEksik cevapları bu başlık altında toplayalım arkadaşlar, soruları daha net hatırlarız
-
gonul rahatligiyla soyleyebilirim asla kolay bir sinav degildi,eleyici sorulardi,dusulecek sorulardi -ki dusulmus genel olarak- bi de sureyle birlesince yani bir soruya iki kez bakma sansi olmayinca gayet zor bir sinav haline gelmisti bence.30 ustu fark yaratir kesinlikle
-
@politics06 ortalama değer de 126.000 vardı, genel üretim maliyetinde 49.000 vardı
-
@mbguy 9000 olmasi gerek hocam
-
Hangisi finansal nakit akisi degildir gibi bir soru vardi. Emin olmamakla beraber temettu dagitimi olan cevabi yaptim. Bilen var mi bu soruyu?
-
@gökyeleli tms sorusu neydi hatırlayan var mı
-
Bence geçen yıldan daha zor bir sınavdı , düşülecek soru çoktu , zaman da yetmedi... bu yıl muhasebeden 25 ve üstü bence fark yaratacaktır...Hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar artık bundan sonrası nasip
-
@vural tms sorusuydu o nakit akışı soruyodu finansal olanı hatırladım şimdi ama onu demedim ben başka ne vardı şıklarda
-
Bu senenin belirleyiciside muhasebe olda yine sanirim. Istatistikte 60 dk bos bos oturtup muhasebede zaman vermekten calan osym yede selam olsun. Ayrica iki gun cok iyi gozetmenlere denk geldim adamlar sureden hic calmadilar her dersin kitapcigini actik uzerini doldurduk karekodlarini cikarttik butun sinifin isi bitti ondan sonra 50 dk yi baslattilar zamani calmadilar. Biz sinavdan iki gundur milletten 12 dk gec ciktim. Bircok sinif dagiliyordu onlarin zamanlarini gozetmenler yemis malesef.
-
@politics06 likidite 2.5 olması gerekiyor
-
@politics06 hepsi doğru değil bu cevapların
-
@omer değil zaten hocam, soruları hatırlamaya yardımcı olsun diye yazdık
-
-
Ne diyorsunuz arkadaslar ferhat yildiz + numerus + cikmis sorular uclemesi sizce bu sinavda yeterince is gordu mu?
-
@omer likitide oranı kaçtır diyordu soruda ama cari oranda asist test oranıda likitide oranı hangisini alcaz??