2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@gossooon kardeşim yanlış anlama teşkilat mısınız? Yeni hesap açan ortaya alakasız bir şeyler atıp çekiliyor. Ana sayfada meslek tanıtımları var o bölümden bak.
-
@uruk-hai, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Kazanırsak umarım söylendiği gibi vergi müfettiş leriyle aynı binada çalıştırmazlar.bide bunlara sabah akşam üstad mi çekecez
hocam şu sıkıntılı günde bizi güldürdün Allah'ta seni güldürsün
-
@gossooon tezi yazip komisyona savunacaksin baska tez kabul olmaz.komisyonda genel mudur hatta mustesar yardimcilari da oluyo.3.yılin sonunda yeterlik sinavi var.bir de ydsden 70 alma durumu var.en gec yeterlik sonuclarinin aciklanmasindan itibaren +2 sene icinde yds den 70 alman gerek.yani ise basladiktan 5 sene icinde yds 70 almak lazim yoksa duz memurluga atarlar
-
75 inme durumu yüzde kaç?
-
@zenginmemur 00000
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
75 inme durumu yüzde kaç?
Çıkmadık candan ümit kesilmez diyerek %1 diyorum.
-
@duyguuu37 o konuda biraz rahat olunuz elbette ki farklı şeyler dönüyor lakin 600 dgiy kazanan adaylar arasından Sayıştay , vmy , kaymakamlik kazanan 150 aday olacaktır ve bu meslekleri tercih edeceklerdir,450 kişide 300 kişi alınacak gibi düşünün bu sebeple biraz rahat olabilirsiniz
-
@kriza ne olur saka olsun
-
@kriza sence kac
-
@baumol kaca iner sıfırcı
-
@zenginmemur 83-84 tahminim hocam.
-
aradım bana da kurul çalışıyor dediler.
-
@zenginmemur hocam bence 80-100 arası 400 kişi vardır kalan 200 kişede 78-79 olur bi ihtimalde 77 ye düşer taş çatlasa 76
-
@kriza, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
@zenginmemur 83-84 tahminim hocam.
Nerdesiniiz 80 altıcılar durum böyle mi gercekten
-
@ucanbalon hocam 83 84 cok abarti degilmi
-
@kriza 83-84 le kapatamaz konjonktür buna müsait değil
Sınav : DGUY
Sayı : 600
Sorular : Çakal -
@okanugur 150 kişi nerden çıktı hocam yedek 60 kişi olacak
-
Yetmişdört