2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
80 dogru ile olmadi benim. Guy da Istanbul için simdilik muvaffak olmuşuz. Burada turlu streslerle bekleyen ve umdugunu bulan kardeslerimi tebrik ederim hayirli olsun herkes için.
-
Arkadaşlar ben toparlanamıyorum bana yardımcı olun sabrım tükendi artık nasıl toparlanıp baştan başlarım ve 2017 KPSS puanımı kullanabileceğim bi dguy ve guy gelir mi sizce ?
-
@yasemen guy gelir hocam ama dguy sanmıyorum. Bende çok zorlandım 1 puanla kaçırdım.
-
@umut-1-m inşallah hocam büyük bi yıkıntı oldu
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum, inş layık olan arkadaşımız alınır
-
@t-robert-malthus Sennde emeklerine saglik kardsm..Allah yolunu açık etsin.insaallah ćok güzel yerlere gelirsin
-
Beklediği puandan düşük alan var mı arkadaşlar ?
-
@yasemen Hocam hakkınızda hayırlısı olsun ama emin olun şuan kurumun başındakiler bile ilanın gelip gelmeyeceğini bilmiyordur.
-
@saitulukurt bende bekledigimden dusuk aldim hocam 89 bekliyordum 85 geldi
-
@saitulukurt 85 beklerken 82 geldi kaldık
-
84 bekliyordum 86 aldım. çok değişik.
-
@hahamas 82 beklerken 83 geldi, tartışmalı sorulardan biri lehime sonuçlanmış olsa gerek
-
@john-bates-clark bende de sanırım öyle bir durum var.
-
Kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum.Sınavı kazandığımız anda askerde olrsak nasıl bir prosedür işliyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
-
@günbey mülakat tarihleri açıklanınca izin alıyorsun gidip giriyorsun. Fazladan bir şey yapmaya gerek Yok
-
@köyün-ağası teşekkür ediyorum birde diyelm girdim ve mülakatıda kazandım iş başı yapılacak ve o ara askerdeyim burda bi sorun var mıdır?
-
@günbey dert etmeyin mulakat tarihi gelecek,sonuc aciklanacak,daha uzun uzun beklenecek derken sizin askerlik bitmis olur,sinav aciklansin diye bu kadar bekledik mulakat tarihleri icin de aralik ortasi baslar gibi tahminler var Twitter da kazansaniz bile ise baslamak icin uzunca bir sure bekliyorsunuz burasi kamu bu surece haps edildik biz malesef
-
@günbey kısa dönem misini yoksa Astek mi şuan işe başlama 6 ayı bulur askerlik hayli hayli bitiyor. Olurda göreve başlangıç anında asker olursa kuruma dilekçe ile hakkının saklı kalmasını istersin sorun çıkartacaklarını sanmıyorum onlarında. Sorun çıkaracak okurlarsa dava açarsın sonuçta askerlik mecburi hizmet hiç bir sıkıntı yaşamazsın
-
Dguy ve guy mulakatlari icin ayri baslik acilacak mi,yoksa mulakat tarihi netlesene kadar buradan mi devam edilecek?
-