şimdi bu hafta sınava gireceğim sınavım kötü geçerse okulun bahçesinde bir arkadaş bulup ya zaten soruları biliyordum hepsi aynı çıktı deyip çevrede bi kaç kişinin duymasını sağlacağım. Böylelikle sosyal medya ve forum sitelerdinse yayılıp sınavın iptal olmasına kadar gidecek bu iş.
benim kim olduğum bile önemli olmayacak kimse doğru mu yalan mi sorgulamayacak, ülkede bunlar olağan durumlar olduğu için.
Gelelim sizin iddianıza, tıpkı yukarda verdiğim örnekte gelişmiş durum değil mi. Biri basımdan bu geçti dedi herkes daldı hemen.
Hadi diyelim doğru söylüyor ee sınavı yalan kurum çıkmış soru sormasın mi?
Basit örnek verelim hemen; guy sınavı defalarca onlarca aynu soru çıktı şimdi k sınava kurumdan biri önceki soruları çozse girse fulle yakın çıkarsa sorular verildi mi diyeceksiniz.
Ikinci örnek verelim; Ben bankanın X pozisyonunda calışıyorum diyelim yukselme sjnavna girdim sonra banka başka bir sınav açtı ona girdim sorular benzer çıktı yaptım burda kötü olan ben miyim sınavı yalan kurum mu? Hiç kimse kötü ya da sorumlu olmaz olamaz zaten. Sınavı yapan kurum mileti takop edemez sınırlı sayıda sorusu ve havuzu vardır hazırlar verir
Öyle bilgi işlemden soru alınır falan bunlar biraz zor şeyler. Rasyonel olup herşeye şüpheci bakmamak gerek. Bir tesadüf eseri oldu ya da olayı yayan kişi tamamen yalan söylüyor(ki ben öyle düşünuyorum)
Özetlemek gerekirse bişey çıkmaz burdan arkadaşlar çünkü sadece bir kurgu üzerinde yürüyorsunuz.
Destek meselesine gelince kimse hava da kalan bir iddia için destek vermez, Ha verse yarın ciddi olaylarda bunlar emsal olur bak olduk bisey çıkmadı denilip busefer de olması gereken yerde olmaz ve bu daha kötü.
Gene de kolaylıklar diliyorum size.