2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@falanfilan anksiyete hocam, stresten oluyor. anlayışla karşılarlar bence ama sizde kendinizi rahatlatacak çözümler bulun
-
@busus burdan tecrübeli arkadaşlardan yardım almaya çalışıyorum işte
-
Burda 80 üstü kapatacak diyen herkesi linç ettiniz. Değdi mi buna? Münakaşa olmasın diye çoğumuz yazmadık buraya. Netlerini yazanlara da atıyo dediniz.
2'sinden de mülakata kaldık çok şükür. Hakeden kazanır umarım.
-
Kazanan dostlarımı tebrik ediyorum 82 aldım olmadı, guy oldu çok şükür.
-
@istatistikçik üzüldüm dostum senin adına kazanmanı isterdim inşallah guy da atanırsın
-
@buhara Sizi tebrik ederim güzel bir başarı. Umarim hakkinizda hayirli olan hangisi ise o olur. Fakat intikam alir gibi yazmissiniz burda sinava kazanamayan arkadaşlar da var . İnsan isterdi duşuk kapatsin fakat olmadı. Linc demeyelim ona da biz savunma diyelim tekrar tebrik ediyorum sizi .
-
@nopainnogain inşallah dostum nasip değilmiş ben mutluyum elimdekine bin şükür.
-
@paca08 paca hayirli olsun
-
Arkadaslar duyumum cikti hayirli olsun
-
@buhara haklisin hocam. Sirf sinavi iyi gecmedi diye milletin moralini de bozanlar,cevabi apacik kanunda da belli oldugu halde kendi yanlis cevabini basa kakanlar ne oldu?? hadi ses verin...bazilarinin aptalca yorumlarini okumaktan hakikaten sklmistik cok sukur aciklandi ve gectik.
-
@kaya87 1 gun gecikmeli oldu kusura bakmayin
-
@mami1616 Hocam ortada bir gerçek var sonuçta. Çoğu kişi 80 ve üzeri yapmıştı. Her 10 kişiden 8'i elenecekti. Mülakata kalamayan arkadaşlara Allah sabır versin.
-
@richie-rich sağolasın hocam. Beklentimin çok üzerinde kapattı. Hayırlısı neyse o olsun.
-
@buhara Evet ama bazen insan gercegi goremiyor. Bir de çok büyük algi oluştu tuzak soru coktu gibi . Allah sabir versin kazanamayanlara umarim daha iyi yerlere gelirler .
-
@busus hayır yazısını görünce elleriniz mi titriyor nasıl yani
-
Ben de içerdeyim çok şükür mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim kalamayanları da tebrik ederim buradaki herkesin belli seviyede olduğunu bir şeyleri hak ettiğini düşünüyorum herkesin ve her şeyin zamanı varmış bu süreç bana bunu öğretti inşallah mülakatta da bu sevinci yaşarım-yaşarız
-
@rybczynski2 hayrli olsun
-
@rybczynski2, içinde söyledi: 2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
Arkadaşlar geçen hafta bana bir arkadaşım duyumunu söyledi sözde birinci ağızdan %99 geçtiğimiz pazartesi açıklanacaktı hatta 83 ile kapattı demiş arkadaşıma duyumcu ama ben buraya yazmadım en yakın arkadaşlarıma laf arasında söyledim nitekim de ne pazartesi açıklandı ne başka şey oldu o Pazartesi’ye kadar gün geçiremedim 82-83 civarı beklediğim için stres yaptığımla kaldım. Neyse diyeceğim o ki duyum doğru ya da yanlış açıklanana kadar elendiğinizi düşünmeyin çekilmez oluyor yoksa
Yalnız zamanında inanmak istemediğim 83 duyumum doğruymuş
-
Dostlar kazanan dostlarımız Mülakata dair istişarelerine
https://forum.tercihiniyap.net/topic/4585/2018-dguy-devlet-gelir-uzman-yardımcılığı-mülakatları/ bu başlıkta devam etsin lütfen.
-
@kaya87 sağ olun hocam siz de açıklanacağı duyumunu vermiştiniz siz de sağ olun