GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI SINAV SORU VE CEVAPLARI 2018
-
Arkadaslar illerin kaçla kapattinı göremiyorum Maraş kaçla kapattı ?
-
@2761 maraş 81 ile kapatmis
-
Dostlar hepinize tekrar Merhaba. Çok şükür bugün sürecin ilk aşaması nihayete erdi. Bu arada biz de inşallah hakkıyla yanınızda olabilmişizdir. Sürecin başından beri olabildiğince sizleri habersiz bırakmamaya, belirsizliği bir nebze de olsa dağıtmaya çalıştık dostlar, umarım amacımız hasıl olmuştur.
Kazanan dostlarımızı tek tek tebrik ediyorum. Darısı mülakatlarınıza olsun, nihai listede adınızı gördüğümüz zaman daha da keyiflenelim inşallah.
Kazanamayan dostlarımız da daha senenin başı olduğundan çok da üzülmesinler. Elbet üzüleceksiniz dostlar lakin üzülüp boş geçireceğiniz her gün sizi biraz daha hayallerinizden uzaklaştıracaktır. O nedenle tez zamanda yeniden adapte olun ve gelecek sınavlara hazır olmaya çalışın. Keza bugün Sn. Erdoğan'ın yaptığı açıklama için de aşırı bir üzüntü ve tedirginlik duymayın dostlar. Böyle durumlardan her alım oransal olarak etkilenir. A Grubuna alınan aday sayısı belli zaten. Bunun 1/5'i kırpılsa hayatımızda çok şeyler değişmeyecek dostlar. Asıl etkilenecek kalemler yığınlarla alım yapılan kadrolar olacaktır. O nedenle hız kesmeden çalışmalara devam!
Allah yâr ve yardımcınız olsun dostlar her birinizin.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun üstad. Senin güzel haberlerinle umutla bekledik sonu da güzel oldu çok şükür:)
-
İllerin kaçla kapattığına dair bir liste yayınlamayacak mi Gib yada biz nerden öğrenebilecegiz ?
-
@paretowilfredo Allah sizden razı olsun. Burada ne kadar tartışmalar kavgalar yaşansa da gerçekten kafamızı rahatlattığımız bir gün girmesek özlediğimiz bir ortam oluşturdunuz. teşekkür ederim ben kendi adıma. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
Balikesir kacla kapatmis arkadaslar bilen var mi
-
-
@aysunn bende 80le.kaybedenlerdenim
-
@paretowilfredo ayy tesekkur ederim:))
-
@toranj ilk Dguy mülakatı olur bence. dguy mülakatını en geç 1 aya acıklarlar herahlde ondan sonra da guy acıklanır kanımca
-
İstanbul guy yazıp dguy u da kazanan kaç kişi var
-
@duyguuu37 yaparlar hocam ya o kadar da değil listeler çakışacaktır yoksa illa ki
-
@berrak_27 78
-
hayırlı olsun herkese... zor oldu ama geldi, açıklandı galiba...
-
Ayvalık oldu benim de hayırlısı olsun herkese
-
@yea-sbf tesekkur ederim
-
İptal olan soru ne arkadaşlar?
-
Listede adı olmayan arkadaşlar şimdi ne denilse boş biliyorum ama bu durum hiçbir şeyin sonu değil pes etmeyin önceki guy sınavını geçemeyen arkaşlarımdan biri kaymakam diğeri Sayıştay denetçisi şu anda Allah neyi nasip ederse o olur. Ben bir önceki kaymakamlık sınavını ve son yapılan Sayıştay sınavını 1 soruyla kaybettim şimdi guy nasip oldu darısı mülakatın başına. KPSS sürecine 2016 da 71 puanla başladım pes etmedim 2017 76 2018 de ise 120 alan netiyle 88 puan geldi. O yüzden sabredin pes etmeyin Allah yardımcımız olsun.
-
@zemberekdişlisi bende ayvalık listesindeyim. Hayırlı olsun sizede.