TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

KPSS A
    sayıştay denetçi 2018 sınav
    443
    6433
    1093129
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • J
      justice11 @chia87 Son düzenleyen:

@chia87 benim de 3 doğru eksik geldi ve birkaç kişi daha bundan yakınıyordu anlaşılan bir sıkıntı var .Her anlamda sıkıntılı bir sınav,böyle sınavlardan Allah korusun bir daha saçma sapan birşey oldu 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • Rorschach159
        Rorschach159 @kilici Son düzenleyen:

@kilici Kim dava açacak? Adamlar davalık olmamak için yolunu hazırladılar ösym bu tarz sınavlar yapabilir maddesi koydular

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
        -Rorschach in Watchmen

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • kilici
          kilici Yasaklı @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 Hocam İyuk'a göre aykırılık görülürse kararnamenin önemi olmaz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • paca08
            paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı Son düzenleyen:

Dava işleri sıkıntılı. Davası olan dava bitmeden mülakatı geçse bile işe başlayamıyor. Bu ve bunun gibi nedenlerden dolayı kimse kolay kolay dava açmıyor. Yine de dava açanlar olabilir.

Rorschach159 mahmut.htt 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • Rorschach159
              Rorschach159 @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 Dava değilde KDK'ya falan başvuru olabilir belki

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
              -Rorschach in Watchmen

paca08 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • M
                maliyaz69 Sayıştay Denetçileri @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 evet hocam

• paca08
                  paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 KDK kaldırıldı diye biliyorum.

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                  • mahmut.htt
                    mahmut.htt Sayıştay Denetçileri @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 ösym ye karşı açılan davalarda mı işe alınmayı geciktiriyorlar yoksa idareye karşı açılan tüm davalarda böyle birşey mi var ? İlk defa duyuyorum bunu

• G
                      giordanobruno Son düzenleyen:

ilk sınavda netlerini yükseltenler yükseltti. Kazananların çoğusu ilk sınavdan.Ösymdeki yetkili kişilere hakkımı helal etmiyorum.

• Rorschach159
                        Rorschach159 @paca08 Son düzenleyen:

@paca08 Şimdi baktım sitelerine e başvuru alıyorlar. Ombudsman neden kaldırılsın ki? Ben hiç kaldırıldı diye bişey görmedim ama bilemiyorum

-Rorschach in Watchmen

• B
                          balanced Son düzenleyen:

İlk sınavı yapılamayan kısım içindeydim . Soruları evde çözmüştüm 64 doğru çıkmıştı ikinci sınavı 75 doğruyla kazandım . Hakkımızda hayırlısı olsun

• ofa
                            ofa Son düzenleyen:

Kısmette varmış 173. sıra ile aranızdayım kaydırma yaptığım halde geçtim pek ümidim kalmamıştı ama oldu şükürler olsun

• K
                              kyrieirving Rekabet Kurumu Son düzenleyen:

@rorschach159, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı

Demek ki İzmir ve İstanbuldaki adayların kalitesi düşükmüş zira ilk sınav daha kolaydı o sorulardan daha düşük almışlarsa 2.sınav herkes için yapılsa 58-60 arası kapatacaktı. Şans güldü yüzlerine

Hocam bu nasıl bir yorum Allah aşkına. demek ki İstanbul’daki ve İzmir’deki adayların kalitesi düşükmüş ne demek. Üç beş net mi belirliyor bu insanların kalitesini ya da bilgisini. Lütfen sözlerimizi seçerek yazalım bu platforma.

• paca08
                                paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @mahmut.htt Son düzenleyen:

@mahmut-htt Herhangi bir nedenle davası olanların soruşturması daha uzun sürüyor diye biliyorum. Hatta davası bitmeden başlatmıyorlar dendi bana. Bu konuda daha bilgili arkadaşlar vardır. Bilen varsa bilgilendirebilir.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                • Y
                                  yea.sbf Sayıştay Denetçileri Son düzenleyen:

Benim doğrularda eksik. Ancak 216 olarak yazıliya girmeye hak kazandım. Ona şükür

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • Nizâmülmülk
                                    Nizâmülmülk Son düzenleyen:

Ben de içerideyim dostlar rabbime şükürler olsun

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • E
                                      Enki Son düzenleyen:

Ben ilk sınva çok bakmasamda ilk sınavın daha zor oldugunu ve bilgisayarda sınava girme piskolojisinin farklı oldugunu düşünüyorum..İkinci sınava girenler öncesinde kpss ve kurum sınavlarına girdiklerinden daha rahattılar bana kalırsa.

• paca08
                                        paca08 Sayıştay Denetçileri Yasaklı @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 Son çıkan kararnamelerden sonra kaldırıldı diye hatırlıyorum. Aynı Dpb gibi devam ediyor olabilir. Dpb de kaldırıldı ama işlerine 1 yıl boyunca devam edecek.

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Y
                                          yea.sbf Sayıştay Denetçileri @Nizâmülmülk Son düzenleyen:

@nizâmülmülk senin giyabina bende sevindim kardeş. Yanlış doğruyu götürüyor diye isaretlemeyen sendin sanırım. Üzülmüştüm haline ancak gectigine sevindim.Hayirli olsun

• K
                                            kamelya Son düzenleyen:

Birbirinden tamamen farkli ortamlarda ve farklı zorluklarda yapılan iki sınavın sonuçlarının tek bir sıralama yapılması ne kadar adaletli tartışılır.. kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Unutmayalım ki hepimiz bu sınavlara cok emek veriyoruz.. İnşallah hepimiz için hayırlı güzel kapılar açılır.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 306
                                            • 307
                                            • 308
                                            • 309
                                            • 310
                                            • 321
                                            • 322
                                            • 308 / 322
                                            • İlk ileti