TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

DİĞER
    yemek önerileri mekan kırmızı et baklava börek
    55
    1142
    118834
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Rorschach159
      Rorschach159 @Agor Son düzenleyen:

@agor mühürlü et derim susarım kurbanda annem dokunmaz ben mühürlerim eti. Pişince böyle içinden suyu akıyorya ben bitiyorum ya.

Denemediyseniz kesinlikle eti mühürleyip pişirin youtubeda nasıl yapılacağı var etin tadı değişiyor

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
      -Rorschach in Watchmen

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • 1
        1umut @Noturns Son düzenleyen:

@noturns utandım:(

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • N
          Noturns @Agor Son düzenleyen:

@agor bravo seni de yüce gömücüler ekolüne fahri prof. olarak alıyorum 🙂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • N
            Noturns @1umut Son düzenleyen:

@1umut sadece tuz hakkında söyledikleri dahi yeterli bence.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • 1
              1umut @Agor Son düzenleyen:

@agor ya ben amacinin hep abartarak dikkat cekmek oldugunu dusundum hep.
              Tabiki bardak bardak yag icilmez ama bu ulkede “yag kilo aldirir” deniyordu bikac yil onceye kadar. Ama gelinen noktada yagin faydalari ortada.
              Yani evet dedikleri abartili, ama ozunde dogru:) iyiki de abarttti da dikkat cekti. Guzel bilgiler katti bence hayatimiza:)

• N
                Noturns @kilici Son düzenleyen:

@kilici yol illa ki düşer oraya düşmese de düşürünüz efenim 100 km oynar en fazla

kilici 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • kilici
                  kilici Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

@noturns Akya balığını ben de ilk defa duydum hocam deneyeceğim

• N

@agor orta asya belgesellerini izleyin orada göçebe yaşayanlar eritip yağ içiyorlar hala.

Agor 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • LioN
                      LioN Son düzenleyen:

Saat 1 bucuga geliyor tam gomme saatleri. Hadi dostlar midenize kucuk jestler yapin 🙂

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

• LioN
                        LioN Son düzenleyen:

Belki surda kucucuk bir zeytinyagli biber dolmasi vardir evet evet tam surda aksamdan kalan pirinc pilavinin arkasinda

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                        • Agor
                          Agor @Noturns Son düzenleyen:

@noturns doğrudur, ben doktor arkadaşın dediğini ilettim, fakat muhtemelen yaşam biçimleri farklıdır. Ayrıca @1umut hoca bunu bilinçli yapıyorsa da bu toplumda sıkıntı, sırf hoca dedi diye gereğinden fazla yağ tüketme ihtimali olan insanlar var ne yazık ki. 😞

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • N
                            Noturns @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159 sırf bunun için Texas'a gidesim geliyor

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • 1
                              1umut @LioN Son düzenleyen:

@lion hocam sen ic sesim misin?

• N

@agor Çok uzağa gitmeye luzum yok, dinimiz de az yemek, geç yememek her şeyden abartmadan tüketmek var. Bence rafine gıdalar hariç her şey bu dozda gömülebilir.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • Rorschach159
                                  Rorschach159 @Noturns Son düzenleyen:

@noturns https://youtu.be/jwu2y9x5OlM benim üstad et konusunda Gordon Ramseydir. O ete ne atıyorsa bende aynını yaparım. Steak sandwich harika tarif. Antrikot kullanıyor normalde çok pahalı kurbanda kasaba orayı ayırır mısın diyorum sağolsun kesip veriyor sonra bunları deniyorum 😂

Ona rorschach kartları gösteren psikoloğa maskesini takıp şöyle der; sıra sende doktor ne görüyorsun?
                                  -Rorschach in Watchmen

• N
                                    Noturns Son düzenleyen:

@Rorschach159 Sen işi üstadından öğreniyorsun. Ben çok merak ediyorum lezzetini, bu eti yağ ile yıkar gibi orta az pişmiş pişiriyor ne kadar tarife göre yapsakta sanki onların etleri daha leziz oluyor gibi. Avrupa ve Amerika et pişirme konusunda kesinlikle çok çok meziyetli

Rorschach159 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • onuktekin
                                      onuktekin @Agor Son düzenleyen:

@agor Ankara'da yemek yenebilecek yer mi az ? Esefle kınıyorum hocam sizi. Şu kaymakamlık geçsin bu başlığa gelicem. Yemiyorsak sporun me gereği var efenim :))
                                      Bu arada Cebeci gece tayfasından kimse var mı burada? Gece ızgara tavuk yapan bi abi vardı geliyor mu hâlâ?

Fortis fortuna adiuvat

Rorschach159 LioN Agor möözun 4 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • Rorschach159
                                        Rorschach159 @Noturns Son düzenleyen:

@noturns Aslında bizim insanımız sevmiyor öyle et fark etmişsinizdir Avrupalı eti hafif kanlı yer gordonun bu videosunda etten kan damlıyor mesela ama lezzet çok farklı biz çok pişiyoruz eti kısık ateşte uzun uzun pişiyor bizde. Ama dediğin gibi Amerika ve Avrupa özellikle steak et işinde bizden kat be kat önde

-Rorschach in Watchmen

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • Rorschach159
                                          Rorschach159 @onuktekin Son düzenleyen:

@onuktekin ankarada arkadaşım beni ciğerci apo diye bi yere götürdü ben hayatımda o zamana kadar ciğer yemediğimi fark ettim

-Rorschach in Watchmen

1 onuktekin M 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • 1
                                            1umut @Rorschach159 Son düzenleyen:

@rorschach159, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@onuktekin ankarada arkadaşım beni ciğerci apo diye bi yere götürdü ben hayatımda o zamana kadar ciğer yemediğimi fark ettim

Arkadasiniz bu isi biliyormus, tebrik👏

• 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 6 / 58