Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
-
@paretowilfredo Hiç anladığım işler değil inan ki. Ben yiyiciyim
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo waffle dediğini ben hep yerim, bize de mi waffle? Bir buluşalım da etli ekmek mi yeriz, dürümler mi gömeriz, pide mi olur ona karar veririz.
Havzanın adı bolu lokantasının tadı -
@rorschach159 efenim kendileri bıldırcın olurlar
-
@rorschach159 Tavuğa koşmayaydın iyiydi be kardeş
-
@agor ne demek gelmesin! Bu arada bu başlığı çok sevdim, bana hitap ediyor, canım başlık
-
@agor Fırın kebap 4ever. @Noturns 'un önerisi de @Rorschach159 'un tepkisinden sonra daha bi çekici geldi, yiyici gözle baktım da :))
-
@paretowilfredo Evlenme vaktim gelmiş benim galiba baksana bıldırcını piliç sanmışım. Vaziyet kötü
-
@möözun Canım kendim, canım ben değil miydi o :))
-
@rorschach159, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@paretowilfredo Evlenme vaktim gelmiş benim galiba baksana bıldırcını piliç sanmışım. Vaziyet kötü
Ben güzel kızlar eklesin dediydim yoksa mesaj kutusunda bir hareket
-
@paretowilfredo hay Allah ifşa yani öyle mi
-
@rorschach159 Heheh Tez zamanda düğün, dernek kurula!
Dolar; 6,46
Avro; 7,50
Faiz; Aylık %2Hadi evlenek bu koşullarda!
-
@möözun :)) Öyle de demeyelim, sözünüzü karıştırdınız sandım sufle verdim. (cümledeki sufle tatlı olan sufle değildir!)
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Dolar; 6,46
Avro; 7,50
Düzeltme butonu biz plebler için de gelmeli anında gördüm değiştirişini
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
Dolar; 6,46
Avro; 7,50
Kaçtı mı iştahınız?!
-
@möözun eee yeter artık kurummuş, sınavmış, ÖSYM imiş, biraz da güzel dünyamızın güzel nimetlerine bakmak lazım, dünya sadece sınavlardan, yaşam kaygısından ibaret değil. İnsanlar sürekli bir depresif modda. Bunu yıkacağız hep birlikte Tercihini Yap ailesi olarak.
-
@secret Olmaz olur mu? İktisat için kaynak sormuş arkadaşın biri kız mısın dedim yok dedi kaynak da yok o zaman dedim. Bekarız ama salak değiliz çok şükür :B
-
@Noturns Ben değişiklik yaparken, sizin yapamadığınızı farkettiğimde ben;
-
@agor, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?
@möözun eee yeter artık kurummuş, sınavmış, ÖSYM imiş, biraz da güzel dünyamızın güzel nimetlerine bakmak lazım, dünya sadece sınavlardan, yaşam kaygısından ibaret değil. İnsanlar sürekli bir depresif modda. Bunu yıkacağız hep birlikte Tercihini Yap ailesi olarak.
Kılıcımı kuşanıp geliyorum hocam tüm kuzuları tavukları kesip yiyelim
-
@paretowilfredo çok acımasızca
-
@agor bu başlığı gördüm, inanır mısın kardeşim benim hepsi hemen yıkıldı. Meğer bu başlık lazımmış bana. Bakın var mı 20 dk önceki halimden eser, siz söyleyin @paretowilfredo