TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

TY zayıflıyor :)

DİĞER
    32
    641
    62975
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • LioN
      LioN @secret Son düzenleyen:

@secret bak bak laflara bak cok teesuf edicem. Gayet feetim ayrica aci yiyorum hayata gulumsuyorum.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • B
        buseneatanıyorum Yasaklı Son düzenleyen:

En hafif en güzel tatlı tarifini veriyorum not alın.

Beş kaşık yulafı bir bardak süt ve yarım çay bardağı suyla lapalaşana kadar pişiriyoruz. İçine bir çay kaşığı kakao ya da bir tatlı kaşığı pekmez ilave edebilirsiniz. Dolapta yarım saat dinlendirip soğutun. Üzerine muz dilimleyebilirsiniz, fındık da serpebilirsiniz.
        Ama nasıl güzel bir tat anlatamam.

N North remembers 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
        • N
          Noturns @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum @secret @1umut günlük çimen suyu dozumu almaya geldim brokoli eşliğinde servis edilsin lütfen.

S B 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • S
            secret Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

@noturns, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

@buseneatanıyorum @secret @1umut günlük çimen suyu dozumu almaya geldim brokoli eşliğinde servis edilsin lütfen.

Valla islim kebabının etkisini çimen suyundan yeşilçaya hiç birşey götüreme. Brokoli ağlıyor bence hocam siz sadece gömün 😂

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • North remembers
              North remembers @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum hocam muzun kilosu 16 tl olmuş İstanbulda 😞

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • B
                buseneatanıyorum Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

@noturns brokoli mi ığğğ 😑

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • N
                  Noturns @secret Son düzenleyen:

@secret, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

Valla islim kebabının etkisini çimen suyundan yeşilçaya hiç birşey götüreme. Brokoli ağlıyor bence hocam siz sadece gömün 😂

efenim konuları karıştırmayalım lütfen. Unutmayın ki Vegas'ta olan Vegas'ta kalır 😉

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • B
                    buseneatanıyorum Yasaklı @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers
                    Ayy muzla hiç güzel olmuyor aslında. Boşverin 🤗
                    Elma ucuz mu ondan koyalım. Markete gitmiyorum, fiyatları bilmiyorum 🙈

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                    • falanfilan
                      falanfilan @idealistbiri Son düzenleyen:

@idealistbiri 😁😁 hocam ben 2016 mezun olduğumdan beridir işsizim, sınavlar bitti o yüzden ilgileniyorum zayıflamakla inşallah işe yarar ise girmeden önce, ise girenler tempolu değilse kilo sorunu yaşar genelde ama inşallah biz yaşamayız veririz

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • N
                        Noturns @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum bu başlıkta böyle diğer başlıkta bunlardan bahsetmiyoruz 🙂

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • B
                          buseneatanıyorum Yasaklı @Noturns Son düzenleyen:

@noturns ha evet evet doğru. Başlıkları karıştırdım sanırım 🙂 yaşasın brokoli, maydonoz ve yeşil çay ve yeşil olan her şey :))

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                          • S

@secret, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

efenim konuları karıştırmayalım lütfen. Unutmayın ki Vegas'ta olan Vegas'ta kalır 😉

O zaman midenizi küstürmeye var mısınız 😂

N 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • N
                              Noturns @secret Son düzenleyen:

@secret küsmek ne kelime ebediyete kadar evlatlıktan reddetsin beni 🙂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • S

@secret küsmek ne kelime ebediyete kadar evlatlıktan reddetsin beni 🙂

O zaman midenizle vedalaşın😅 başlıyorız 😊💪🏻

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • North remembers
                                  North remembers @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum hocam bütün sebze meyve baya zamlandı 😞 yulaf ve kakao güzel ikili bu arada teşekkürler 🙂

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • LioN
                                    LioN @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers o zaman ava cikacaksin kendin vurup kendin pisireceksin ve gomeceksin.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • heredotolga
                                      heredotolga Son düzenleyen:

Ders çalışmak sağlıksız ve düzensiz beslenmeye kilo almaya bahane olmamalı.Yaklasık 6 -6 buçuk yıldır fitnesse gidiyorum genelde haftada 5 gün antenman yaparım 2 gün of yaparım Şuanki kas kütlem gereği 15 yumurta beyazı yarım kilo tavuk kafi miktarda yulaf pirinç bulgur esmer makarna tüketirim KPSS ye hazırlandığım ilk yıl geçen seneidi hiç bir şekilde sporuma beslenmeme ara veremedim 2017 KPSS de 85-86lı puanlar aldım bu yıl 91-94 puanlarım spor yapmak size disiplin kazandırır ki bu disiplin başta ders çalışmanızdan tutun hayat felsefenız halıne gelir, iyi görünmek özgüven kazandırır ,iyi görüntü karşınızdaki kişilerin ilk intiba açısından psikolojik avantaj yaratır ve en önemlisi sağlıklı olmanızı sağlar.Naçizane görüşüm ders çalıştığım için kilo alıyorum algısının doğru olmadığıdır ,ders çalışmanız spor yapmaya sağlıksız beslenmeye engel değildir. 😊

AĞAÇ DİKMEDEN YAĞMUR DUASINA ÇIKILMAZ! !

N B S 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • N
                                        Noturns @heredotolga Son düzenleyen:

@heredotolga, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

Ders çalışmak sağlıksız ve düzensiz beslenmeye kilo almaya bahane olmamalı.Yaklasık 6 -6 buçuk yıldır fitnesse gidiyorum genelde haftada 5 gün antenman yaparım 2 gün of yaparım Şuanki kas kütlem gereği 15 yumurta beyazı yarım kilo tavuk kafi miktarda yulaf pirinç bulgur esmer makarna tüketirim KPSS ye hazırlandığım ilk yıl geçen seneidi hiç bir şekilde sporuma beslenmeme ara veremedim 2017 KPSS de 85-86lı puanlar aldım bu yıl 91-94 puanlarım spor yapmak size disiplin kazandırır ki bu disiplin başta ders çalışmanızdan tutun hayat felsefenız halıne gelir, iyi görünmek özgüven kazandırır ,iyi görüntü karşınızdaki kişilerin ilk intiba açısından psikolojik avantaj yaratır ve en önemlisi sağlıklı olmanızı sağlar.Naçizane görüşüm ders çalıştığım için kilo alıyorum algısının doğru olmadığıdır ,ders çalışmanız spor yapmaya sağlıksız beslenmeye engel değildir. 😊

Katılıyorum ama spor sonrası yorgunlukla baş edemiyorsak öneriniz nedir?

heredotolga 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • B
                                          buseneatanıyorum Yasaklı @heredotolga Son düzenleyen:

@heredotolga o on beş yumurta bir günde değildir heralde değildir yani ben bir tane yerken burnumu tutup yiyorum midem bulanmasın diye 😕

N falanfilan 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • S
                                            secret Yasaklı @heredotolga Son düzenleyen:

@heredotolga aslında olay ders çalıştığımız için beyin enzimlerinin sürekli açlık hissi verip sürekli bizi yemeye itmesidir. Ve sürekli oturmaktan yana doğru genişliyoruz ☺️
                                            Spor ders çalışma saatleri dışında yapılırsa aslında daha verimli oluyor uyumadan önce yapıp güzel bir duştan sonra bebek gibi uyumak güzel oluyor ☺️

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 17
                                            • 18
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 19 / 33
                                            • İlk ileti