TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

TY zayıflıyor :)

DİĞER
    32
    641
    62847
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      secret Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

@secret bu hafta yapayim ben bu detokstan o zaman:) tadi da guzel olur gibi. Ay hadi insalah tatilde aldigim kiloyu verdirsin:)))
      Seyda coskunun bi detoksunu yapmayi dusundum onda da ilk gun cilek, ikinci gun yumurta ananas, ucuncu gun tavuk vardi. Ama simdi guzel cilek bulamam diye kararszdim. O yuzden bi deneyecegim senin bu detoksu:))

Bu detoks hem maddi hasarsız bi detoks bence uygulamalısın kız ☺️ Eğer bunda fayda göremezsen sana ananaslı cacık tarifi vereyim ☺️ Oda mikemmel verdiriyor 😋

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • S
        secret Yasaklı @Harun Resid Son düzenleyen:

@harun-resid, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

Başlığı görünce hayırdır inşallah dedim sonra içeriğe bi baktım ki neler dönüyor 🙂

Yaşasın yumurta yaşasın whey protein kahrolsun nane kahrolsun pul biber 😄

@LioN senin pul biber elden gidiyeeeahh 😂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
        • S
          secret Yasaklı Son düzenleyen:

Sevgili arkadaşlarım size yeni bir bilgi ile geldim😂
          A101 mağazamıza 6 eylülde yağ ölçerli baskül gelecektir. Fiyatı 44.90 dır. Eğer hayatın acı gerçeklerini görmek istiyorsanız alın derim ..
          Saygıyla iletirim 😊

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • Ç
            çinkoçaydanlık @heredotolga Son düzenleyen:

@heredotolga
            Güldür güldürde bir skeç vardı hocam onu hatırladım. Yumurta beyazı yiyordu çok miktarda.Almışım aminoasiti taş gibiyiiiim :)diyordu kaslarını göstererek.Çok anlatamadım şu an ama güzeldi 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • LioN
              LioN @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum kiymali borek yaninda sari cin biberi tursusu ve cay. O cay ile biberin tadi karisacak gozler yasaracak geniz yanacak ama anlamsiz bir hazda duyulacak ve gommeye devam edilecek. @1umut kimbilir tatilde tabaga nelerle istinat duvari yapip ortasini carsamba pazarina cevirdin. Ve sen @secret aci ile yogurulmus bu topraklarda pul biber herzaman varolacaktir kuskun olmasin.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

B 1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
              • B
                buseneatanıyorum Yasaklı @LioN Son düzenleyen:

@lion
                Vallahi kıymalı börek yemiştik 😊
                Cin biber duyunca bile ağzım sulanıyor. Aynı kafadayız hele o baklava ayran 🙂 üzerine bir de limon sıkarak deneyin baklavayı çok güzel oluyor.
                Umarım sizin başlıkta kavga çıkar küfür kıyamet ve başlık kilitlenir. Böyle olmuyor 😔

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                • 1
                  1umut @LioN Son düzenleyen:

@lion sesli guldum ya:D

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

• 1
                    1umut @secret Son düzenleyen:

@secret ya hadi hemen versen de ptesi baslicam detoksa:)) hangisini yapacagmi bi karar versem.
                    Bulgurdan ister istemez korkuyorum, ben kisir yedigim zaman ertesi gun +1 kilo su tutar. O yuzden ananasli bi detoks daha iyi gelebilir. Gerci ananasli cacik😱 ama merak ettim😇

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • LioN
                      LioN @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum yalniz duygu gecislerin efsane tebrik ediyorum.

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                      • S

@secret ya hadi hemen versen de ptesi baslicam detoksa:)) hangisini yapacagmi bi karar versem.
                        Bulgurdan ister istemez korkuyorum, ben kisir yedigim zaman ertesi gun +1 kilo su tutar. O yuzden ananasli bi detoks daha iyi gelebilir. Gerci ananasli cacik😱 ama merak ettim😇

Bulgur oranı çok olmadığı için denenebilir ama sen bulguru çıkarır nohut ve sadece yeşil mercimek ile yapabilirsin 🙂 onlardan 2 kaşık arttırırsın 😊 her detoks herkese iyi gelecek diye kaide yok ben 2 gün yapmıştım böyle 2 günde toplam 1 kilo 400 gr vermiştim 🙂 o zaman ananaslı cacık tarifimi veriyorum ❤️

ANANASLI CACIK
                        3-4 yemek kaşık yoğurt eziyoruz içine 4 parmak kalınlıktaki ananası rendeliyoruz tabi gün içinde bu detoksu tüketirken sabah kahvaltı da 1-2 yumurta peynir yapıyorız 🙂 öğlen ve akşam yemeklerinde ananaslı cacık yiyoruz. Ara öğünlerimizde 1 su bardağı tarcınlı süt 10 badem ya da 5 fındık ya da 2 ceviz içi tabi şuan biraz pahalı olduğı için kesenize uygun olan kuruyemişi tüketiyorsunuz 😊
                        Afiyet olsun 🌺

• 1

@secret bu gercekten cok iyi bi detoks olur ya. Yapacagim bu hafta insallah🤗
                          Sonuclari bildiririm bakalim kac kilo azaltcak benden:)

• S

@secret bu gercekten cok iyi bi detoks olur ya. Yapacagim bu hafta insallah🤗
                            Sonuclari bildiririm bakalim kac kilo azaltcak benden:)

Yalnız sağlık açısından 2 gün yapıyoruz sadece 1 ananası gün içinde tüketiyoruz ☺️ Ara verilip tekrar yapılması daha uygun 😋🍍🍍

• 1

@secret tamam tamam:)) ay hadi insallah cok heycanlandim🤗

• S

@secret tamam tamam:)) ay hadi insallah cok heycanlandim🤗

Sonucunu merak ediyorum kaçamak yok 🙃
                                Dene eğer olmazsa başka bir tarif daha veririm ☺️

• S
                                  secret Yasaklı Son düzenleyen:

Sanırım kimse zayıflamak istemiyor. Arkadaşlar hepinizin zayıflık iştahı kpss açıklanayasaymıydı ? 🙃

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                  • O
                                    olursaolur Son düzenleyen: paretowilfredo

Selam löp löp başlığından buraya geldim orda istahlar epey açık ama bizim zayıf olmamız lazım dimi kızlar:) ben de evde ecece. com. tr nin videolarini takip ediyorum kendimce ritme uymaya calisiyorum size de öneririm 1litrelik 2 pet şişeye su doldurup başlayabilirsiniz orta seviye bi direnç lastiği de varsa tamam 🙂

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • 1
                                      1umut @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur ya bu direnc lastikleri hep kotu kokuyor bendekiler:( sizdekiler nasi?? Hayir iyi marka aldigimi da dusunuyorum ama yine bi lastik kokusu var agir

O 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • O
                                        olursaolur @1umut Son düzenleyen:

@1umut onlar parfüm sıksan bile kokuyor lastik adı üstünde:) Bende nike in lastikleri var pek koku yok ama çok eskiden almistim bi daha aynısını bulamadim bu nike spor çantaların içine esantiyon usulü koyuyorlar genelde bi bakmak lazim hocam:)

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • 1
                                          1umut @olursaolur Son düzenleyen:

@olursaolur elimi yikadigimda bile gecmiyor😔
                                          Nike bakayim o vakit. Ins kokmayan bulurum:/

• kilici
                                            kilici Yasaklı @Harun Resid Son düzenleyen:

@harun-resid, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

Başlığı görünce hayırdır inşallah dedim sonra içeriğe bi baktım ki neler dönüyor 🙂

Yaşasın yumurta yaşasın whey protein kahrolsun nane kahrolsun pul biber 😄

Hocam sen yumurtanın beyazını yeyip sarısını martılara atan tayfadansın anlaşıldı 😄

Harun Resid 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 19
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 21 / 33
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti