TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

TY zayıflıyor :)

DİĞER
    32
    641
    62683
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      secret Yasaklı Son düzenleyen:

Şurda yazdıklarımla bir blog sayfası açsaydım şimdiye youtube da kanalım olurdu instagramda da 50k takipçi kastıydım. Yok herkes sadece düşünce olarak zayıflamak istiyor.
      Nerde öneriler ?
      Nerde zayıflamak isteyenler?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
      • Harun Resid
        Harun Resid @kilici Son düzenleyen:

@kilici sevinsin yavrucaklar 😄

Allah has better for me.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • LioN
          LioN Son düzenleyen:

Evet step tahtami aldimda geldim napiyoruz once esneme hareketleri mi yoksa plates topu ile sektirmece mi 😄

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • S
            secret Yasaklı @LioN Son düzenleyen:

@lion, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

Evet step tahtami aldimda geldim napiyoruz once esneme hareketleri mi yoksa plates topu ile sektirmece mi 😄

Aslanlar gibi koş lion klasına yakışmaz top filan 😂

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • LioN
              LioN @secret Son düzenleyen:

@secret çita miyim ben kosayim aslan kesimi kosmaz av gelir onune ilk penceyi o atar 🙂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • S

@secret çita miyim ben kosayim aslan kesimi kosmaz av gelir onune ilk penceyi o atar 🙂

Zayıflama başlığında bile pençe atıp avını yemek var aklında 😂👏👏👏👏

• LioN

@secret oysa oynama şıkıdım şıkıdım esliginde zumba yapmaya gelmistim 😄

• S

@secret oysa oynama şıkıdım şıkıdım esliginde zumba yapmaya gelmistim 😄

@Noturns a mezdeke oyna dedim diye 2 gün canım ülkemdeki tüm kebapçıları saydı. Şimdi sana zumba hocası önerirsem düşünemiyorum gerisini 😂😂

• LioN

@secret acar ebru salli ile platesli gunleri izlerim bende 😄

• S

@lion bence de izle. Bende izliyorum ama yaptığı hareketleri yapamıyorum. Bide benden duymada photoshopçu o kadın. Millete zayıflama şeysileri anlatıyor sonra kendimi zayıf gösterecem diye kapı yamultuyor 😂

• LioN

@secret yakisir ona 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • 1
                            1umut Son düzenleyen:

Tatilde 2.5 kilo almisim😅
                            Normaldi , yedim cunku. Suresi de uzundu tatilin.
                            Ptesi ve sali @secret hocamin verdigi ananasli detoks tarifini yapacagim + dukan birasi. Forumda paylasilan bi detoksu ilk kez yapma heycanini yasiyorum 😄
                            Insallah guzel bi sonuc alirsam sizler de yaparsiniz:)) benim tarife inancim sonsuz. Ama umarim ben o ananasli cacigi yiyebilirim😷😷😷😷

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • 1
                              1umut @1umut Son düzenleyen:

@secret hocam ptesi @buseneatanıyorum ile buluscaz. Ama ben elimde ananasli cacigimla gidecegim. Oturdugumuz yerde de bi yesil cay soylerim. Asla borek tekliflerine uymayacagim , simdiden soz veriyorum😂

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                              • 1
                                1umut Son düzenleyen:

Buarada yol boyu rejim, zayiflik, detoks, spor vs konustum. Ankraya geldigimizde babam malatya pidecisine gidelim mi dedi, istemdisi eveet diye bagirip alkislar yapmisim:D
                                Kendimden biraz utandim ama olsun. Rejim simdi basliyor:D

• S
                                  secret Yasaklı @1umut Son düzenleyen:

@1umut, içinde söyledi: TY zayıflıyor 🙂

@secret hocam ptesi @buseneatanıyorum ile buluscaz. Ama ben elimde ananasli cacigimla gidecegim. Oturdugumuz yerde de bi yesil cay soylerim. Asla borek tekliflerine uymayacagim , simdiden soz veriyorum😂

Sana çok güveniyorum canımm benim tadı güzel gerçekten hem tatlı ihtiyacın gidecek hem protein yiyeceksin 😊😊😊
                                  Ama ben @buseneatanıyorum hocama güvenemiyorum hemen kıymalı böreği burnuna tutacak gibi hissediyorum 😂

Sadece 2 gün dene bak sonuçtan sonra sana fit börek tarifi de veririm 👏👏👏👏

• S

Buarada yol boyu rejim, zayiflik, detoks, spor vs konustum. Ankraya geldigimizde babam malatya pidecisine gidelim mi dedi, istemdisi eveet diye bagirip alkislar yapmisim:D
                                    Kendimden biraz utandim ama olsun. Rejim simdi basliyor:D

Son kez ye pazartesi başla ama salı bırakma lütfen ☺️☺️☺️☺️

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                    • 1
                                      1umut @secret Son düzenleyen:

@secret yok yok birakmak yok:))
                                      Aslinda tatilde filan insanin caninin cektigi her seyi yemesi guzel bi sey. Icinde kalmiyor insanin. Ne ki dönünce rejim yapilir zaten. Hoppidiiii bi bakmissin gidivermis:) o yuzden pisman degilim🙄iyiki yedim😅

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                      • B
                                        buseneatanıyorum Yasaklı Son düzenleyen:

Aşk olsun bana niye güvenmiyorsun burda o kadar tarif paylaştim @secret 😊
                                        Hem @1umut ile börek falan yemicez gerçekten yemicez börek nedir ki 🤗 adana yemeyi düşünüyordum 😁

1 S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • 1
                                          1umut @buseneatanıyorum Son düzenleyen:

@buseneatanıyorum adana kilo yapmaz zaten🤣🎉🎈🤗yasasin rejim yasasin detok yasasin saglikli yasamm🤸‍♂️🤸‍♀️🎉✅🤗

• S

@secret yok yok birakmak yok:))
                                            Aslinda tatilde filan insanin caninin cektigi her seyi yemesi guzel bi sey. Icinde kalmiyor insanin. Ne ki dönünce rejim yapilir zaten. Hoppidiiii bi bakmissin gidivermis:) o yuzden pisman degilim🙄iyiki yedim😅

Katılıyorum yoksa tatilin manası kalmıyor. Bi tatil öncesi bi tatil sonrası kilo vermek en mantıklısı 😋😋

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 20
                                            • 21
                                            • 22
                                            • 23
                                            • 24
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 22 / 33
                                            • İlk ileti