TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

DİĞER
    yemek önerileri mekan kırmızı et baklava börek
    55
    1142
    118846
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • S
      secret Yasaklı @LioN Son düzenleyen:

@lion ruhunuz şişman anlayamazsınız 😂

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • LioN
        LioN @secret Son düzenleyen:

@secret kalbim guzel o anlatir 🙂

Efsane geri dönüyor 🐅🐾...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • K
          kunterayata @secret Son düzenleyen:

@secret aman maşallah diyelim 🙂 afiyet olsun 🙂 benim tahminim diyet başlığından buraya akanlar zaten zayıf olan arkadaşlar 🙂 Antalya'da Köy Degirmeni Börek var. Ankara'da da 7. caddeye yeni bir yer açıldı. Ama Maltepe'de Reyhan pastahanesi var. Oranın böreği,çayı,limonatası ayrı güzel. Yine ışık sokağın bir alt sokağında güzel bir pastane var onlarda çok iyi börek yapar. Ama çabuk biter.

S 1 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
          • S
            secret Yasaklı @kunterayata Son düzenleyen:

@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@secret aman maşallah diyelim 🙂 afiyet olsun 🙂 benim tahminim diyet başlığından buraya akanlar zaten zayıf olan arkadaşlar 🙂 Antalya'da Köy Degirmeni Börek var. Ankara'da da 7. caddeye yeni bir yer açıldı. Ama Maltepe'de Reyhan pastahanesi var. Oranın böreği,çayı,limonatası ayrı güzel. Yine ışık sokağın bir alt sokağında güzel bir pastane var onlarda çok iyi börek yapar. Ama çabuk biter.

Zayıf değilim ben normal kiloluyum başta bunu belirteyim 🙂 Ankara’da ki mekanları deneyeceğim inşallah 🙃 teşekkür ederim ss bile aldım 🙃

LioN K 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
            • LioN
              LioN @secret Son düzenleyen:

@secret vallaha hicbirisi anne boreginin yerini tutmaz onu diyeyim ama 🙂

S North remembers 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • S
                secret Yasaklı @LioN Son düzenleyen:

@lion, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@secret vallaha hicbirisi anne boreginin yerini tutmaz onu diyeyim ama 🙂

Orası öyle tabi 🙂
                Ama yine de bi denemek lazım yoksa her yemek için geçerli ☺️

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • North remembers
                  North remembers @LioN Son düzenleyen:

@lion hocam yeter ki anne eli değsin ne lezzetli olur dokunduğu şeyler 🙂

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                  • LioN
                    LioN @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers cekmiyor tel demi 😄

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                    • S
                      secret Yasaklı Son düzenleyen:

Size fit börek tarifi vereyim mi ? 😂

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • North remembers
                        North remembers @LioN Son düzenleyen:

@lion hocam 😞 kopuyor bağlantı sürekli ya işaret mi bu acaba 😂😂

LioN 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • K
                          kunterayata @secret Son düzenleyen:

@secret tamam hocam yahu birşey demedim :)) afiyet,şifa olsun hocam. Reyhan'da ev poaçaları var. Onları çok severdim. En çabuk da o biterdi 😞 çayları damak tadıma çok uygundu çay içmeye de giderdim. Duble su bardağında 🙂
                          emek 8 de gözde pastahanesi var orası da güzel. Gozde'nin karşısında da guzel bir pastane var. Adını unuttum şimdi ama görürsünüz mutlaka 🙂

K S 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • North remembers
                            North remembers @secret Son düzenleyen:

@secret yok aman aman yulaflı tam buğday unlu böreği yüreğim kaldırmaz 😞

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                            • 1
                              1umut @kunterayata Son düzenleyen:

@kunterayata bahceli 7de adanus borek de acildi. Ora da cok guzel:)

“Her çabanın nasibine düşen, yalnızca Allah’ın takdir ettiği kadardır.”

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                              • K
                                kunterayata @kunterayata Son düzenleyen:

@kunterayata Mahmut diye de bir pastane yok arkadaş ya 😂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • S
                                  secret Yasaklı @kunterayata Son düzenleyen:

@kunterayata, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@secret tamam hocam yahu birşey demedim :)) afiyet,şifa olsun hocam. Reyhan'da ev poaçaları var. Onları çok severdim. En çabuk da o biterdi 😞 çayları damak tadıma çok uygundu çay içmeye de giderdim. Duble su bardağında 🙂
                                  emek 8 de gözde pastahanesi var orası da güzel. Gozde'nin karşısında da guzel bir pastane var. Adını unuttum şimdi ama görürsünüz mutlaka 🙂

Hocam siz hep pastanelerde mi yemek yediniz bu kadar pastaneye ben 1 sene içinde bile gidemem heralde maşallah 😂😂 afiyet olsun hepsini aklıma kazıyacağım. Ben halk ekmek takılırdım . En ucuzu oraydı oranın su böreği 3-4 lira arası tutardı yanına da çay vay be milli kütüphane günlerim geldi aklıma

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • S
                                    secret Yasaklı @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Peki ama ben ıspanaklı verecektim artı közlenmiş patlıcanlı 😂

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                    • LioN
                                      LioN @North remembers Son düzenleyen:

@north-remembers evet evet sinavda kopacaksin belliki cat bir soru daha cat bir soru daha sorular pert gorev tamam 😄

North remembers 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • Agor
                                        Agor Son düzenleyen:

Başlığı açarken forumun KPSS dışında bu kadar sağlam bir ortak noktası olacağını tahmin etmiyordum. Hatta sanıyorum ki yemek KPSS'den daha önemli herkes için. 😄 Afiyet olsun. 🙂

Her şey hak ettiğiniz gibi olsun...

LioN North remembers 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                                        • K
                                          kunterayata @1umut Son düzenleyen:

@1umut ohhh basalım karbonhidratları missss o maya kokusu yok mu aman Yarabbim hani kokusunu alırsın beynin alarm verir ya iştahın açılır birden. Hani bazen yemek için aç olmaya da gerek yoktur ya. Aman Allahh şimdi burnuma geldi rüyamda kesin bi börek yerim şimdi 😄

1 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                          • North remembers
                                            North remembers @secret Son düzenleyen:

@secret, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

@north-remembers, içinde söyledi: Ne Yiyelim (Löp Löp Ne Yuvarlayalım)?

Peki ama ben ıspanaklı verecektim artı közlenmiş patlıcanlı 😂

Offfff hocammm acil yazabilir mısınız tarifi patlıcan hele köz patlıcan hassa noktam🙈🙈

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 35
                                            • 36
                                            • 37
                                            • 57
                                            • 58
                                            • 35 / 58
                                            • İlk ileti