Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları 💄💇🏻♀️💅🏻👠
-
@1umut sen konuş sana hindistan cevizi palmiyesi alacam çiğotayyyy
-
@secret hic bisey olmaz benim saçlarda ombreli:) ombre demişken hemen bi tüyo veriyim eğer ombre yaptırdıktan sonra saçlarınızın dip boyasını evde atarak devam ediyorsanız saçlarınızdaki o zamanla oluşan turunculugu gidermek icin loreal silver mor şampuan alin haftada 1 kez onunla yıkayın kuaförden ilk ciktiginizdaki sarıya tekrar donersiniz
-
@olursaolur benim kuaför on numara sayesinde civciv gibi dolaşıyorım farklı bir serum katıyor boyaya rengi değişmiyor
-
@lion hocam bana dedin galiba.
Sevgilimden ayrildigimda keske bilseydim hindistan cevizi yagini. Cok aglamistim, goz altlarim o donem kirismistir eminim. Ise yarardi:)))
Off evet sevgililerinden ayrilanlar da alsin -
@1umut Yok hocam onlar bunu kullanıyorlardır. Lazer epilasyona giden var. Nasıl dalga geçmeyim Bu adamlar mı kapalı şimdi
-
@lion Yancıydım hocam :))
-
Yüzünüzdeki gozeneklerde genişlemeler oluyorsa peeling yaptıktan sonra buzluktan 1 küp buz alin onu yüzünüzde bitene kadar gezdirin sıkılastirici etkisini göreceksiniz hemen botoksa koşmaya gerek yok:)
-
@kunterayata hocam lazer erkekler icin de gereklilik neden oyle diyosunuzimkani olan keske yaptirsa yani:)) once sizdeki kapaliligi cozmemiz lazim:))
-
@1umut ne ağlıyon kız alla alla seni ağlatan biri iyi ki de gitmiş. Hindistan ceviziylen döverim onu 🥥
-
@1umut Hobaaa bak ya :)) Doğallıktan yanayım hocam Sigara,uykusuzluk filan derken ihtiyaç doğdu ama konu nereye geldi, böyle nereye gider bilemedim :))
-
@kunterayata hocam bence kapali olmayin. Dogalligi bozan bi sey yok ki ortada. Kimse size kirisiklik icin botoks yaptirin demedigi muddetce sorun yok:) dogal olan bi seyi cildinize surceksiniz. Nasi midenin yemege ihtiyaci varsa, cildin de neme ihtiyaci var:( bu bi gereklilik. Ekstra bir yuk gibi dusunmeyin bence:|
-
@secret onun kafasina karpuz buyuklugunde hindistan cevizi ile vurursan “ölümüne kankayizz”
-
Kahve maskemi 2 dk ya yıkıyorum detayları paylaşıcam eee madem bir tariften benden gelsin elma sirkesi severler burda mı gözenek sıkılaşması için elma sirkesini 2 dk yüzümüze sürüyoruz yavaş yavaş ovalayarak ️ 15 dk bekletip duruluyoruz ️ Mis gibim sıkı surat
-
@1umut, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları ️
@secret onun kafasina karpuz buyuklugunde hindistan cevizi ile vurursan “ölümüne kankayizz”
Kankayız umarım kafası hindistan cevizinden sağlam değildir
-
@1umut Neme lazım
-
Blue Serisinin yıkama jeli, tonik ve kremi,
Lokal sivilce kurutucu (iğrenç kokuyor, kullanırken çok zorlandım)
Güneş Kremi, avokadolu gözaltısı,
Sivilce lekeleri için koyu leke karşıtı serumu,
Tabi haftada 1 kil maskesi
Cilt analizini yapıp size uygun ürünleri veriyorlar . İzmir Optimum Avm deki çalışanlar çok ilgili. Tester ürün de veriyorlar. Geç keşfettim ama değdi
-
@secret kahve maskesi muhteşem ilk yapışta bile yüzüm beyazladı tavsiye ederim ️️️️