Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları 💄💇🏻♀️💅🏻👠
-
@olursaolur hocam benim oyle donemimde oldu. Binada yangin ciksa asagi inemeyecek haldeydim sen dusun ama oyle olunca ders motivesi de azaliyor gibi. Bakim insana kendini mutlu hissettiriyor
-
-
Neyse bakın ufak bi tüyo vercem ders çalışırken türk kahvesi içiyoruz hemen ardından fala bakmıyoruz:) kahveyi yüzümüze sürüp 10 dk bekletip soguk su ile yikiyoruz cildiniz eskisinden daha parlak oluyor soyulmalar kurumalar gidiyor hemen yarin deneyin hafta 2 kez yeterli
-
@1umut Sağlık boyutu bana koymaz da yok yani bana zahmetli geldi. Birde arkadaşlarım görse açıklayamam. Bakımlı olmak adına yaptıklarıyla çok dalga geçerim. Maske filan yapıyor onlar da ya neyse Dillerinden kurtulamam
-
@olursaolur yapıyorım şimdi yarına kadar bekleyemem 🤭
-
@secret hadi bakalim etkisi nasil hemen yaz göz çevresine sürme ama
-
@kunterayata hocam ben simdi anladim durumu:)) gece yatmadan surun, sabaha kadar emiyor cilt.
Arkadaslariniz cildinizin parlakligindan baska hicbir seyi gormemis olur boylece -
Yiyilecek bisey yok mu ne bilim kavunlu dudak parlaticisi aci biberli allik soganli pudra
-
@secret yap yap benim elimde bi gunes lekesi vardi onu bile cikardi turk kahvesi
-
Bende tüyo çok devam ediyim mi duşta ıslak saçınıza uzum sirkesi dokun çok az masaj yapın durulayın sonra tekrar şampuan yapin kokusu kalmasın..saçlarınızın eskisinden daha yumusak ve parlak olduğunu göreceksiniz özellikle benim gibi duzlestiriciye maruz kaliyosaniz..ayrıca dip boyanıza 4 5 damla hakiki zeytinyağı dökerseniz saçlarınız hem beslenir hem boya diplerinizi fazla yakmaz yıllardır yaparim hic atlamam:)
-
@olursaolur tamamdır kahvem pişti içeyim sürecem
-
@1umut Cilt parlaklığı mı? O.o ben ne istediğimi bilmeden mi istedim acaba? Göz ağrısı ve biraz kırışıklık benim sorunum oysa ki :)) Çay beklet,kahve sür,şu sabunla yüzünü yıka gibi hayatın akışına uygun şeyler lazım bana :)) Bak hocam o arkadaşlarımın nasıl güleceğini göstereyim:
ROHOHOHhahhaHAHAHhdaHAHAdhAdfs KUNTAAAERAA ROHOHAHAASDHadas durum böyle :] -
@olursaolur aman Allahım benim saçlar obreli sorun olmaz dimi rengine filan
-
Kaşlarınız çok mu seyreldi? badem yağı, hindistan cevizi yagi,e vitamini kapsülü bu üçünü karıştırın eski rimel fircanızla her gece yatarken kas diplerinize tarayarak uygulayın inanın 1 ay sonra etkisini goreceksiniz:)
-
@lion Hocam dudak nemlendiricileri çok kemirince mideyi fena bozuyor
-
@kunterayata ben kullanici degilim bilemiyorum
-
@kunterayata hocam yani hindistancevizi yagi her seye uygun, hem kirisik hem parlaklik:D goz altina parlaklik da veriyor. O zaman yorgunluk icin cay, ama kirisiklik icin kesinlikle bi nemlendirici kullanmalisiniz.
Arkadaslariniz adina uzuldum , keske kendilerini bu kadar kapamasalar -
@kunterayata @LioN beni basliktan kovmayin da bisi daha dicem
Hindistan cevizi yagi dudak nemlendiricisi olarak da en iyisi neyse tamam sustum:) -
@1umut, içinde söyledi: Kpss sürecinde nasıl güzel kalabilirim ? Ty Güzellik Sırları ️
@kunterayata hocam yani hindistancevizi yagi her seye uygun, hem kirisik hem parlaklik:D goz altina parlaklik da veriyor. O zaman yorgunluk icin cay, ama kirisiklik icin kesinlikle bi nemlendirici kullanmalisiniz.
Arkadaslariniz adina uzuldum , keske kendilerini bu kadar kapamasalarErkekler bence ondan yoksa kızlar niye dalga geçsin hatta hepsi yapar kız olsalar
-
@olursaolur neredeyse sevgilinizden mi ayrildiniz? Borcunuz mu var? Hindistancevizi su bu diye tarif verceksin. Ne hindistancevizi imis arkadas