2018 Devlet Gelir Uzman Yardımcılığı Alım İlanı (300 Kişi)
-
@sessessc evet hocam umarim boyle bir sey olmaz
-
Ha bugün ha yarın diye diye koca bi ayı devirdik.
Hala da gelmiyor bu terslikte bi iş var.
Bilinçli olarak bekletildiği belli ama ne kadar daha bekletilcez şüpheli.Pareto hocam sende bekletiyorsun ya bizi kuruduk artık hemen gelip söylesen şu duyumu.
-
Resmen gib bizim aklımızla alay ediyor . birileri bundan nemalanıyor ahkam kesiyor birileri liste hazırlıyor birileri özelden akıl veriyor şu saat şu tarih . sonuç elden giden 1 ay ve kocaman hiç dökülen saçlar çıkan sivilceler çalınan umutlar GÜNAHKARSIN GİB...
-
@t-robert-malthus bi ara sınav duyuruları yerine haberler kısmına bakmışım 5 eylülü görünce heyecanlandım ne hale geldik ya
-
@yusufkalkan261 bari sen yapma zaten heycandan elim ayağım titriyor. sitresten elllerimde tırnak kalmadı
-
Saat 17.00 a kadar heyecanla beklemeye devam edeceğim
-
Bugünde olmadı.
-
-
Gib'den umudu kestim sadece pareto hocamın getireceği haberi merak ediyorum.
-
@t-robert-malthus 5.saniyedekiler gibi bekliyoz
-
Pareto üstad burada akşam oldu hadi iyi haberlerini ver:))
-
@i̇lanbekleyenbiri galiba bu gib paretoyuda patlatacak
-
dünkü duyum bugün 16.00 ya kadar bekleyin yoksa kesin perşembe şeklindeydi. pareto da bu akşam haber getirecem dediğine göre yarın bu iş biter inşallah.
-
@ultras06 dünkü duyum öyle değildi sanki saat 16:00 ya kadar hiç bişey beklemicekmisiz gibi bişey dedi
-
16.00 ya kadar bisey beklemeyin di
-
Kaça kadar bekleyip beklemeyeceğimizi bile karıştırıyoruz açıkla artık GİB:(
-
evet yanlış hatırlamışım en azından pareto üstad 16.00 ya doğru ortaya çıktı ordan bi bağlantı kurmaya çalışıyorum
-
@emre1910 henüz duyum tam patladı denilemez demi sonuçta bir günüm daha var ne günlere kaldık ya
-
Arkadaşlar iibfli olmak şanstır kıymetini bilelim. Hakim, kaymakam, müfettiş, denetçi, uzman olabiliyorsunuz. Hukuk harici başka hangi bölümde böyle bir şans var? 2016'dan beri ilanları takip ediyorum. 50'ye yakın ilan geldi. Gerçi bir çoğu YDS istiyor. Ama kariyer meslek grubunda da YDS istemesi normal değil mi? Bence guy, dguy gibi ilanları aylarca bekleyeceğinize YDS çalışın ihtimalinizi arttırın. Arkadaş tavsiyesi... Ayrıca bir ay yeterince makul bir süre. Diğer kurumların alımlarını da inceleyin. Birkaç kurum dışında bir ayın altında açıklayan kurum yok. GİB dışında da kurumlar, ilanlar var. Azıcık dış dünyaya açılın. Kendinizi geliştirin, İngilizce öğrenin, vizyonunuz geniş olsun. Yoksa ilan da var sınav da var. Kimse yok demesin.
-
@turinturambar heeeeehhh bir sen eksiktin . laf dedin bal kabağ ,koy tabağ, ye sabağ . biz bunu bilmiyorduk aydınlattığın için tşkler