2018 İdari Yargı Sınavı
-
@1umut İlyas hocayı izlemiştim ama bir daha bakayım olmazsa. Kitap öneriniz var mı?
-
@harun-resid hocam ilyas hocanin soru bankasini videolarla birlikte goturmeyi dusunuyorum. Konu konu. Ustune de videolar bittiginde yetistirebilirsem pegemin cozumlu matematik soru bankasini alacagim
-
@1umut alan çok daha kolay geliyor vallahi. Artık halledeyim şu matematiği. Sağolun öneriler için
-
@harun-resid katiliyorum:/ ben de 2016daki sinavi gkgydeki hatalarim yuzunden kilpayi kaybetmistim:( bu sene encok onemi onlara verecegim insallah. Umarim halledebiliriz hocam, kolay gelsin:)
-
@1umut hocam 2016 icin dogru sayilariniz nelerdir acaba paylasabilirmisiniz? Birde kacla kapattigi hakkinda bilginiz var mi ?
-
@marjinalmaliyt57 hocam benim 74dü heralde doğrum. Puan olarak da ilk hesaplamada 79,8 ile kapamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra yeni hesaplamada 80e çıktı puan. 76-77 doğru filan ilk 600e girmeye yeterli olmuştu galiba. Tabi bende hayal meyal hepsi. Yanlis hatirliyorsam affola
-
-
-
@mr-aday
insallah bu sinavda mulakata kaldiniz yazisini gorursunuz hocam
-
@1umut girip girmemekte kararsızım şimdilik.
-
@mr-aday rovansini alin, girmemezlik olmaz:)
-
@1umut nasip diyelim. şartlar müsait olursa elbette girmek lazım. biraz bezginlik var hele bir gelsin ilan ona göre bir plan yapılır elbet.
-
bu arada naçizane tavsiyem ilk defa girecek olanlar veya konularda eksiklik hissedenler kesinlikle ilanı beklemesinler.
-
Bunlar da benden olsun 2015 ve 2016
-
@can-mavi insallah bu sefer olur sizin. Hakediyorsunuz.
-
@sbf1983 ınsallah , nasip
-
@1umut 1 hafta sonra çıkıyormus .
-
merhabalar,83 dogumluyum,sinav araliktami yoksa 2019 da mi olacak acaba, aralikta basvuru olacaksa 2019 daki sinava giremiyor olacagim degil mi?bilgisi olan cvp verirse sevinirim.
-
@can-mavi hocam kaynak ne tavsiye edersiniz
-
@can-mavi hocam harika sonuclar insallah bu sene hersey istediginiz gibi olur.