TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI
-
@evandro ben ayni kadroya sahibim arkadaşım hemde TUBITAK ta kapinin onune koysunlar bakalim ver mahkemeye almiyoruz dediklerinde ve 11 maas tazminat verdiklerinde ne kadar hak idda edebimiyorsun ha ben ona katlanirim diyorsan emekliligi memurluktan iyidir ben 657 ve 399 dan baskasini bilmem .. tabiki karar sizin
-
@bixi bildiğim kadarıyla o kadar kolay olmuyor ama imkansız değil. Bir de işçilerin izin falan gibi hakları da daha avantajlı.
-
Bende bi konuda bilgi almak istiyorum mezun olduğum fakülte edebiyat fakültesi. Ama aynı zamanda sosyal bilimler enstitüsunde de geçerli bi bölüm bende başvuru yapabiliyor muyum? Dil konusunda sıkıntı yok.
-
@ars hocam fakulte diyor. 4 yillik fakulte ve enstitu universite bunyesinde farkli seyler. Bu fakultelere dahil bolumlerden mezunsaniz basvurunuz sorun olmaz ama sosyalbilimler enstitusu baska bir olay. Sosyal bilimler enstitusunde olan fakulte icinde olmayan bir ton program var. Ben zannetmiyorum ama yaniliyor olabilirim yine de sorun.
-
başvurabilen oldu mu? başvurmaya çalışıyorum meslek bilgisi uyuşmuyor hatası alıyorum.
-
@evandro aynen okadar kolay, performans yetersizligini bahaner eder fesh eder , işci kadrosunun sadece maas ve emekliligi iyidir geri kalan hepsinde diken ustu.. dedigim gibi karar sizin
-
Başvuru yapabilen oldu mu? Meslek bilgisi eşleştirilemedi uyarısı çıkıyor
-
@forehand aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum çözebildiniz mi acaba ? Meslek uzman (genel) diye belirtilmiş ama öyle bişey seçilmiyor
-
@fg94 ben İŞKUR İl Müdürlüğüne giderek yaptim başvurumu siz de öyle yapabilirsiniz
-
Maaş ve çalışma şartları hakkında bilgisi olan var mı?
-
Yokdil gecerliligi var midir acaba? Diye umutsuz bir soru sorsam?
-
@forehand teşekkür ederim. Giderken herhangi bir belge götürdünüz mü?
-
@forehand merhaba müdürlüğe gidip başvuru yapabilmişsiniz p3 ve yds puanlarınız neydi acaba puan b seviyesi olmasa da başvuru alıyorlar mı?
-
@forehand il müdürlüğüne başvuru yapmıssınız p3 ve yds puanlarınız nedir acaba yds puanı 80 den az olup da başvurulamıyor mu kesin?
-
@fg94 yok herhangi bir belgeye gerek yok kimliğiniz yanınızda olsun yeter
-
@ivylivy hocam şart b seviye yazıyor başvuru almazlar. Ha diyelim aldılar o zaman da listeye almazlar. Tereddüt edilecek bi durum yok burda b seviyeniz varsa başvurun yoksa başvurmayın yorulmayın.
-
Hocam ben iskur personeliyim iskur uzerinden basvuru yapiliyorsa eger; sistemdeki kisinin profiline sinav bilgileri otomatik aktariliyor kpss yds vs. Normalde sistem uyari verir sartlar saglanmiyorsa ama basvuru yapilsa da b seviye yoksa sonradan kabul edilmez.
-
@sbf1983, içinde söyledi: TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI
Hocam ben iskur personeliyim iskur uzerinden basvuru yapiliyorsa eger; sistemdeki kisinin profiline sinav bilgileri otomatik aktariliyor kpss yds vs. Normalde sistem uyari verir sartlar saglanmiyorsa ama basvuru yapilsa da b seviye yoksa sonradan kabul edilmez.
Disaridan basvuru yapabilmek adina ilandaki meslek bilgisi neyse o meslegin kisinin profilene eklenmesi gerekli.
-
@sbf1983 disaridan basvurmak isteyen kisi kuruma portalina kayit olacak meslek bilgisi olarak uzman(genel) secilecek ama ekle sekmesine basmayi unutmayin:) okul bilgileri vs onlari doldurun bana uygun isler sekmesi olacak oradan kamu, uzman(genel) diye aratin iki ilan cikacak hangisi sizin icin uygunsa tiklayin ve basvur kismindan basvuru yaptiginizda sistem pdf olarak ekrana basvuru belgesi dokecektir. Ama garanti olsun diyorsaniz il mudurlugu veya hizmet merkezinden destek alabilirsiniz. Bizim portal ilk defa kullanan icin biraz karisik sayilir.
-
@forehand kaçla kapattı?