TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ PERSONEL ALIMI İLANI
-
@nasibinikolla Evet işçi statüsünde çalışanlar daha çok kazanıyorlar, emeklilik maaşları ve tazminat ödemeleri de daha iyi diye biliyorum. Babam da bir devlet kurumunda muhasebe şefi idi ama işçi statüsündeydi. Kendisi ile aynı seneyi dolduran memurlardan daha fazla emekli maaşı alıyor ve tazminat hak etti. Gelecekte ne olur bilinmez, hepsi esitlenebilir vs ama şu an için durum bu.
-
@nasibinikolla hocam o kadar övme zaten muhtemelen çağrılamayacağım iyice üzüleceğim :..) şaka bir yana teşekkürler bilgilendirme için İngilizce ile haşır neşir bir işse zaten güzel olur AB Birimi falansa tam aradağım ama bakalım.
-
Dil sebebiyle başvuru yapamıyorum, başvuran arkadaşlara hayırlı olsun. Yüksek kapatmayacaktır.
-
Yds den bıktım usandım
-
@siyasetkamu 80 yds.
-
@james-buchanan Allah arttırsın
-
ydssi yüksek olanların görmek istediği ilanlar inşallah p3 83 lere düşer
-
@fg94 70lere kadar rahat düşeceğini düşünüyorum.
-
@alageyik08 hocam normalde sayi azicik daha olsa kesin duserdi de 15 kisi cagiracaklar ya. 70ler zor benim kendi adima umudum pek yok ama iste naparsin.
-
@alageyik08 hocam naptınız yds sonucuma baktım da A ve B seviye yds alan kişi sayısı 8000. ki bu bi yılın bi dönemi. tabi keşke düşse allah söyletiyodur umarım
-
@fg94 Ama bunların hepsi kurum sınavlarına görmüş yönelik mi aldılar bu puanları. Akademisyenlik için yokdil geldi evet ama halen daha giriliyor YDS'ye. Halihazırda kurumda çalışan da çok var YDS'ye giren. Merkez Bankası'nin yds'yi 70 e çekme sebebi de bence çoğu kişinin 80 alamaması. Kpss'ye ciddi hazırlanan biri nasıl aynı anda YDS yapsın iyi bir temeli olmadığı zaman ya da iyi bir üniversite İngilizcesi görmediği zaman. Merkez Bankası için bile 80lere düşmüşken puan burada daha çok düşer diye düşünüyorum. Ve yukarıda bahsedildiği gibi kıyıda köşede kalan bir ilan olarak kalabilir. Benim YDS puanım olsaydı şu an kesin basvururdum, P3 puanım 91 mesela ama basvuramiyorum. Benim gibi çok kişi var.
-
@foucault Belli olmaz diyorum ben yine de, şartları sağlıyorsanız kesin başvurun. Yüksek yapan çoğu arkadaşımın YDS puani 70lerde. Gelebilir size sıra. Kaçla kapatacağını merak ediyorum bu kurumun.
-
@alageyik08 hocam o konuda haklısınız ben tcmb gelmez diyordum ama geldi mesela. Ama orda nerdeyse her bölümden 200 er kişi çağrıldı o yüzden bu 15 sayısı sıkıntı . İnşallah hayırlısı olur diyelim ben de başvuracağım tabiki şartları sağladıysam kafi
-
@fg94 Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun, inşallah gelir sıra. MB çok kişi çağırdı evet ama bu ilanı da çoğu kişi bence görmez, yarın başvurular başlıyor ve az sürüyor. Bakalim kaç puan ile kapatacak kurum.
-
Yds açıklanmadan başvuru süresi dolar muhtemelen
-
@alageyik08 yds nedeniyle düşük kapatır. o yüzden tabanı da düşük belirlemişler.
-
@james-buchanan Aynı şekilde düşünüyorum hocam. Şartları sağlayanlar için çok güzel bir ilan.
-
P3 ve yds b den başka şart var mı
-
bu kadar özelliği olan adam neden işçi kadrosu ile calissinda diken ustunde olsun gerek yok
-
@bixi işçi kadrosu daha aşağı bir kadro değil ki. Üstelik daimi işçi hakları memur alımı ilanında yer alan şartlardan daha iyi.