2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
27 eylül'den sonra bir hafta daha konuşulur ve olaylar kapanır mülakat telaşı başlar yeni bir sayfa açılır,sonra geriye baktığımızda vayy be ! ne hararetli tartışmalar yapmışız tebessüm edip kimi sevincini yaşayacak kimisi yola devam deyip devam edecek kimi ise son şansını kullandığı için iç çekecek. Kimisi bende de dahil üzülüp biryerlere savrulacağız Bence artık elden bir şey gelmediği için dua edelim dua kader değiştirir. Ben hepiniz için genellikle ümidi olmayanlar için hep dua ediyorum başkalarının senin için ettiği dua kendi duandan daha hızlı ve daha etkilidir . Allah emeklerimizin karşılığını vermesi dileğiyle
-
@k-k Kardeşim 75 net yaptıkta ne oldu hala korkuyoruz
-
65 -68 arası net te kalır en son .... benden bu kadar...
-
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
Benim de fikrim imalat sorusunun kesinlikle yanlış oldugu..Issizlik sorusunun yanlis oldugunu dusunmuyordum ama Mahfi Egilmez bir aciklama yapmis sanirim ondan sonra o soru da supheli hale geldi.
İmalat sorusu hangisiydi kardeşim anımsayamadım ?
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
65 -68 arası net te kalır en son .... benden bu kadar...
Sınav sürecinde ne dediysen çıktı, inşallah bu söylediklerinde de haklı çıkarsın.
-
@olursaekime Hangisi GSYIH icinde surekli azalis gostermistir gibi bir soruydu kardesim..
-
@amirim üstad sizi uzun zamandır bu forumda görüyorum. Sınav açılma sürecinde çok yardımcı oldunuz. Ertelenip iptal veya test her turlu bilgi paylaştınız. Allah razı olsun. Demin bir arkadaşla konuşurken sizi söyledim şimdi burda msjinizi gördüm. Güzel tevafuk oldu. Umarım dediğiniz gibi olur.
-
@amirim Sen söylüyorsan doğrudur kardeşim inşaAllah senin dediğib gibi 68 de kapanır da buradan da bir çok arkadaş mülakata girer
-
-
@27ömer27 ben gayet sakinim kardeşim merak etme sen
-
@27ömer27 da benle ne alaka
-
Birinci 89,25 yapacak. Sınav 65-66 arası kapatacak. Bir soru iptal olacak. Her soru 1,33’le çarpılacak. Ankettekilerin yarısı sınavı kazanamayacak. Özellikle 80 üstü doğrum var diyenler. Totemleri bıraktım 27’sine görüşürüz
-
Pardon 1,13
-
@fthgny monaco-madrid maçına ne diyorsun hocam :))
-
@fthgny hocam çok net konuştun ya sana inanasım geldi
etkileyici bir konuşmaoldu:===.))))))) -
@rhadamanthus, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@olursaekime Hangisi GSYIH icinde surekli azalis gostermistir gibi bir soruydu kardesim..
He hatırladım teşekkür ederim
-
@murky ben deta başındanberi 65 net ile kapatacak dedim o da yaklaşık 73 puan yapar.
bunu da yazın -
@can-mavi Birlikte mülakattayız inşaAllah
-
Biliyorum belki kızacaksınız ama çok yaşadığım için biliyorum dünyanın en berbat duygularından biridir hayal kırıklığı yaşamak. O yüzden temkinli olmak da fayda var, en kötüyü ihtimal dahilinde tutun siz en iyisi olsun inşallah.
-
@amirim icimi ferahlattin