FORUMDAKİ REKLAMLARDAN YORULDUM
-
@paretowilfredo Aslında kimse para kazanmanıza emeğinizin karşılığını almanıza laf etmez ancak reklamlar sinir bozucu düzeyde büyük ve çok yoğun. zırt pırt ekrana geliyo. kapatalım derken üzerine tıklanıyo vsvs.millet bunlardan rahatsız
-
-
Benim anlayamadığım dün yapılan gösterim 3900 adet şikayetçi sayısı daha fazla.
-
Arkadaşlar, ben sadece kolay erişmek için en çok girdiğim kategori olan hakimlik sınavları başlığını telefonumun ekranına hızlı erişimine koydum. Ordan tıklayınca hemen ekranı kaplayan bir reklam çıkıyor ama hiç kapatma ihtiyacı olmadan ekranı kaydırınca hemen hakimlik sınavındaki tüm başlıklar sıralanıyor..İstediğim başlığa tıklayınca hiçbir şekilde ekranı kaplayan reklam gelmeden en son okuduğum sayfa çıkıyor.Reklamlar aralarda kalıyor hiçbir şekilde gezinmeme engel olmuyor. Sayfa kenarından ulaştığımız ''okunmamış ''bölümünden de farklı gruplara yerlere giriyorum .Yine oralarda direk kaldığım yerden devam ediyorum.Yani bende sizlerde olduğu gibi reklamlar sıkıntı vermiyor.
-
-
@möözun Hayır hocam ben moderatör değilim ama bu arkadaşların emeğine de laf söylemek istemiyorum. O kadar uğraşıp duruyorlar karşılığı olmalı bütün bu yapılanların.
-
@möözun sürekli reklama tıklıyorum. moderatörler para kazansın.
-
@james-buchanan gardaşım saolasın ama çok tıklarsan saymaz diye biliyorum
-
@james-buchanan çok tıklama aman hocam, bu sefer de fayda yerine zarar olur. Spama düşersin. Bu arada herkes reklamlar artınca laf söylüyor da reklam azaltınca teşekkür eden yok, bu hafta deneme ve sorunları çözme amaçlı ekrana çıkan reklamları kaldırdık ama teşekkür ederiz, sitemimiz karşılığında kaldırdınız diyen yok. Yakışmıyor ama.
-
@agor teşekkür ederiz hocam
-
@agor Teşekkürler superman!
-
-
@paretowilfredo yetişiyor, yetişiyor hiç merak etme sen.
-
testler başladı 2