Başkan Ali Koç
-
Fenerbahçeliler için hayırlı olsun Galatasaraylılar için geçmiş olsun, Galatasaray için en çok çalışan başkanı kaybettik
-
İşin espirisi bir yana bir galatasaylı olarak yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim, Aziz Yıldırım türk sporuna büyük katkılar sağladı, saygı duyulması gerekiyor. Tavırları ile yaptıklarını zaman zaman gölgelese de iyi işler yapan bir kulüp başkanı olarak tarihe geçecektir. Ali Koç ile de futbolda Fenerbahçe daha etkili olacaktır diye tahmin ediyorum. Umuyoruz ki Türk futbolu ve sporu kazanır.
-
Her zalimin, despotun, çirkinin, kötünün bir sonunun olduğunu anımsattı bir kez daha. Fanatik olmamakla birlikte Galatasaray taraftarı olarak cânı gönülden tebrik ederim Ali Koç'u.
-
cok güzel oldu.artık son anda yapılan çöp transferler yok.aykut kocaman gibi defans oynatan sacma sapan adamlar yok.her sene ligi ikinci bitirip şampiyonlar liginden elenmek yok.kısacası ali koç feneri kendine getirecek.
-
umarım her iki taraf içinde iyi olur. Malum futbol yatırım eşittir sonuç şeklinde çalışan bir alan değil, şans faktörü oldukça etkili. Muhtemelen ciddi bir emek ve para harcananacak umarım fenerbahçe ve türk futbolu karşılığını alır.
-
Resmen bir devir kapandı, bir ileti hakkı olsun dedim Aziz Y. ın futboldan soğutma konusunda herkes üzerinde etkisi olmuştur zannımca Ali Koç'u da başkan yapmasalar neredeyse cumhurbaşkanı yapacak bir kitle vardı bu da burda dursun
-
İyi oldu. Umarım aynı son Yıldırım Demirören içinde olur. Bunlar futbolun yüz karası idi. Bir bir gitmeleri Türk futbolunun menfaatine olacaktır. Yine bazı şakşakçılar en küçük başarısızlıkta Aziz Yıldırım isteklerini dile getirecektir ama gerçek Fenerbahçeliler bu tuzağa düşmemeli diye düşünüyorum.
-
Futbolla hiçbir ilgim olmamasına rağmen 20 yıllık tahtın yıkılacağini görmüş olmam sebebiyle umutlandım .
-
Ali Koç istifa şimdiye kadar şampiyon olmanız lazımdı sevgili feneliler bakıyorum hala ikinci sıradasınız. Başkanı istifaya çağırmalısınız benze
-
@burcuburcu biz başkan işini kökten çözdük şampiyonluk ilk etepta olmasada olur yeterki mücadeleci savaşan bir takım olsun bence bu saatten sonra sizler başkan işini düşünün şampiyon olupta bizim başkan seçimi kadar önemsenmeyenler düşünsün:)
-
@victory-carleone hocam başarısılığı gizlemeyin bir hafta oldu seçileli hala kupa yok
-
@burcuburcu birazdaha bekleseniz size basketbol kupası versek olurmu
-
Yeni başkanla birlikte Fenerbahçe bir ahenk yakalayacaktır. Açıkçası transferleri çok merak ediyorum. Roben transferi olur mu dersiniz? Olursa bir futbolsever olarak güzel olur diye düşünüyorum. Ama Aykut gibi bir seyis olursa takımın başında bence Roben'e forma vermez.
-
@antimülakat abi robben 34 yasında
-
@abd94 ölüsü 15 gol 13 asist yapar demedi deme!
-
@abd94 Drogba da Galatasaray'a geldiğinde o yaşlardaydı güzel işler yaptı, çok takılmamak lazım o yaşlara
-
@agor Galatasarayda yapar abı biz oyuncularımıza gs gıbı bakamıyoruz kanımca
-
Ali Koç istifa.
-
@james-buchanan o seviyeye gelindi ya hocayı yollayacak ya da bu slogana fazla kalmadı
-
Ali Koç iş hayatını futbol hayatına yansıtmayacak gibi duruyor.