TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1489224
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • B
      bulut @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

arkadaşlara

Hocam merhabalar. Mülakat tarihleri hakkında bir öngörünüz var mı acaba? Süreç geçen yılki gibi mi işler sizce, ekstra bir gecikme durumu olur mu?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • F
        forum1453 Son düzenleyen:

Arkadaşlar 66 netin sıralaması kaç geldi

• S
          siyaset bilimci Yasaklı Son düzenleyen:

24 yaşındayım, yeni mezun oldum. Tek hedefim de kaymakamlıktı ama nasip olmadı. 64 puanla 972 sıralama yaptım. Şimdi tecrübelilerden ricam bize bir yol göstermeleri. Kpss ye hazırlanıp tekrar sınav mı bekleyelim ya da özel sektör falan mı kovalayalım tamamen boşluğa düşmüş durumdayım. Şimdiden Allah razı olsun

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • P
            patakute @ozge17 Son düzenleyen:

@ozge17 özge hanım yine tekrar ediyorum haydi başka kapıya denildiğinde twitterda 1 etkinlik dahi yapamayan işsizlerden, iibf ve mühendislerden böyle bir etkinliğe katılım beklemek fazla iyimser değil mi sizce? Bu kitleye her şey müstahak 1 yerde.

• S
              sbf1983 @siyaset bilimci Son düzenleyen:

@siyaset-bilimci hocam bence israrla uzerine gidersen basarabilirsin diye dusunuyorum. Ama sirf kaymakamlik dusunmek yerine alternatifli calismanda fayda var. Onceliklerini bilemem ama bence iyi bir puan. Ben gecen sene mulakata kalmistim bu sene kotu puanim sizin yaptiginizin yaninda. Ama bu surecin zor olabilecegini gozardi etmeyin derim. Belki kisa zamanda sonuca ulasacaksiniz belki de biraz daha uzun olacak yolunuz ama inaniyorum elbet emekler o veya bu sekilde karsiligini bulur. Belki bu sinavlarda degil baska turlu; hayat ne getirir bilemeyiz:)

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
              • U
                uygurmustafa @popescu Son düzenleyen:

@popescu hocam ulaşabilirsen bende isterim soruları bana da gönderebilir misin?

U 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • U
                  uzmanyrd @uygurmustafa Son düzenleyen:

@uygurmustafa, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@popescu hocam ulaşabilirsen bende isterim soruları bana da gönderebilir misin?

Bana da gönderebilir misiniz?

• P
                    patakute Son düzenleyen:

Mülakata hak kazanan her kardeşimi Tebrik ediyorum bu arada nacizane. İnşaallah en kısa zamanda sonuçlanır. Ayrıca soruları gönderebilrseniz sevinirim.

• E
                      emr @GialloRosso Son düzenleyen:

@giallorosso hayali ve ideali bu makam olanlar 35 e kadar denemeli bence. Ben öyle yapıyorum. Sende de daha yolun başı. Her sınav başka bir deneyim katıyor kişiye. Ve bu sınavda yine gösterdi ki kemik kitle en fazla 1500 hadi 2000 kişi olsun. Geçen sınav benim de 59 puandı ve büyük motive etti beni. Şimdi de direkten döndük 2 soruyla. İller bankası ve öze dokunmayı bana on kere sorsalar dokuzunda doğru cevaplarım. Ama sınavda olmayınca olmuyor işte. Bir anlık gaflet dalgınlık yada dikkat eksikliği adı neyse ne artık. Kendime de kızamıyorum. Sadece üzülüyor insan. Kim bilir belki de böylesi daha hayırlısı. Mülakattan elenmek daha da koyar ama bunu bugün anladım. Bir sonraki sınav üstüne koyarak potada olursun kardeşim. Hepimizin hakkında en hayırlıları olsun inşallah.

G 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • olursaekime
                        olursaekime @popescu Son düzenleyen:

@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

Sınav soruları elinde pdf olarak olan varsa bana gönderebilir mi özelden? bunu yapan bir kral çıkarsa çok memnun olurum.

Hocam ulaşabilirsen bana da gönderebilir misin ?

KRAL FARUK

• B
                          bendeniz @KAMUCU 1 Son düzenleyen:

@kamucu-1 hocam benim de netlerim düşük geldi. Nasıl itiraz ediyoruz? Yönlendirebilirseniz sevinirim itiraz edeceğim.

• greyfalcon
                            greyfalcon Son düzenleyen:

S.a herkese hayırlı akşamlar, mülakata kalan ark tebrik ederim inş. gönlünüzce olur.

benim ilk girişimdi 600 lardayım sağlık olsun hemen çalışmaya devam

• G
                              gss15 Son düzenleyen:

Idare mahkemesine soru iptali için şartlar nedir ?ayrıca ösym ye iptal dilekçesi yazan cevap alamayan var mı en az iki soru cevaplar şıklar açık ve net değil bilirkişinin raporuyla iptal olabileceği kanaatini taşıyorum tecrübeli arkadaşlar yorumlarınız nedir

• G
                                gss15 Son düzenleyen:

Geçmiş dönemlerde mahkeme kanalıyla iptal olan sorular var demekki ösym hakkı vermiyor uğraşmak lazım

• A
                                  aday @KaymakamAdaylıgı Son düzenleyen:

@kaymakamadaylıgı siz duymuşsanız kesindir 🙂

• G
                                    gncfb Son düzenleyen:

Arkadaşlar Benin de 77 netim var hatırlamadığım sorular doğruymuş mülakatta görüşmek üzere kalın sağlıcakla

• B
                                      barocan Son düzenleyen:

Bu kadar yanlış beklemiyordum alan bilgisinde 27 yanlışımın olması imkansız soruları inceledim. GK GY'de 34'te 30 doğrum vardı soruları ve şıkları 2 gün inceledim şimdi ise sonuçta 23 doğru 11 yanlış yazılmış ki bu imkansız. Sonuçlar doğru verilen şıklar yanlış sayılarak mı açıklanıyor? Bu ne tuhaf ve saydamlıktan uzak bir sonuç açıklama sistemidir!ilk 1000'de olurum derken 3000 küsür sıralardayız.

B 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                      • B
                                        bendeniz @barocan Son düzenleyen:

@barocan hocam aynı durum bende de var itiraz edeceğim. Kaç gün içinde itiraz ediliyor klavuzu incelediniz mi?

• B
                                          barocan Son düzenleyen:

Umarız bu sınavda optik formumuzla cevap anahtarını verdikleri detaylı sonuçları yakında açıklarlar. Hakkımızı aramamız lazım

• B
                                            barocan @bendeniz Son düzenleyen:

@bendeniz Bildiğim kadarıyla 2 gün içinde dilekçeyle yapılıyor itiraz hocam. Ben yarın ÖSYM yi telefonla arayıp durumumu aktaracağım. Ne yapılabileceğini soracağım

• 1
                                            • 2
                                            • 489
                                            • 490
                                            • 491
                                            • 492
                                            • 493
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 491 / 504
                                            • İlk ileti