2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
-
@yigidooo 160 soru 139-142 arası kapatırdı
-
@refik-soydam yüksek kapatmış , test usulüne sağlam çalışmak gerekiyor demek ki
-
@timuçin Selami AltınOk. Yeni İçişleri Bakanı Olacak. Yatırım Tavsiyesi Değildir
-
"the kaymakam" adlı arkadaşımız paylaşmıştı: 2014 yılında uygulanan son test sınavında 30 gk-gy 50 alan bilgisi toplam 80 soru, 63 doğru ile kapatmış, alım 60 kişi, ve dolayısıyla yazılıyı kazanan 240 kişi. eğer bu sınav yani 240. kişinin doğru sayısı 63 ise ve kpss şartından dolayı belli seviyedeki insanların yarıştığı bir sınav ise, bizim sınavdaki baraj daha düşük olacaktır diye düşünüyorum.
-
İddia ediyorum şimdiye kadar ki en zor kaymakamlık sınavı olacak.
-
@new_user evet bu acıdan da düşünmek gerekir.. sonuçta kpss ile belli bir seviye teemlli kişiler toplanıp ikinci sınav toparlanıyordu...hali ile kpss şartı olmadankine kıyasla daha yüksek kapaması biraz daha doğal... idi
-
@suigeneris bende 2017 si vardı temel bilgileri insan hakları icin güzel veriyor ama yetersiz kendinizi değişik kaynak notlardan tamamlamanız lazim.
-
arkadaşlar geçen yıl sınav ücreti ne kadardı, 130 mu 150 mi ?
-
Mrb arkadaşlar ben ilk defa katılmayı düşünüyorum sınava ama hala kararsızım daha ayrıca açıköğretim mezunuyum bunun bi dezavantajı var Mıdır sizce
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
arkadaşlar geçen yıl sınav ücreti ne kadardı, 130 mu 150 mi ?
165 diye hatirliyorum hocam.
-
@new_user 2012 deki 120 soruluk sınav ise 92 doğru ile kapatmış, 160 soruluk senelerde 129 civarı doğru ile kapatmıştı diye duymuştum. Tabi o zamanlar 240 kişi mülakata kalıyordu şimdi 400 kişi mülakata kalacak bu bir avantaj lakin 4 yanlış bir doğruyu götürdüğü için bu durum doğru sayısını aşağı ceket diye düşünüyorum.
-
@ladybug teşekkürler hocam, fazla abanmamışlar ozaman ücrete, bir de her bölgedeki büyük şehirde yapsalar şu sınavı da ankaranın tozlu yollarına düşmesek.
-
Dün gece sınavın bence nasıl bir zorlukta olacağını VE sebeplerini yazmıştım. Sınavın avantajı ise Adalet olacak. Klasik sınavda sadece iktisat belirleyici oluyordu bu sınavda ise tüm dersler belirleyici olacağı için bence Adalet olarak daha iyi olacak. Gerçekten her derse hakkı İle çalışan VE yapabilen karşılığını alacak. Ben iktisatta iyiyim bir adım öndeyim durumu bitti.
-
@hoffafd, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@ladybug teşekkürler hocam, fazla abanmamışlar ozaman ücrete, bir de her bölgedeki büyük şehirde yapsalar şu sınavı da ankaranın tozlu yollarına düşmesek.
Nerdee..illa zorlayacaklar
-
@isko61 türkiye ekonomisi ve idare hukuku zorlayacak diye düşünüyorum, anayasa-türkçe ikilisinden soru kaçırmamak lazım.
-
Arkadaşlar Türkiye Ekonomisi için Yasin Çoban iyi midir
-
@cengiz gayet iyi
-
@olursaolur teşekkürler kardeşim
-
@sucuklu_oralet Milletvekillerinden biri içişleri bk olacaksa bu Süleyman Soylu olur
-
İdari yapı oranı neredeyse bir buçuk katına çıkmış. Yeni hükûmet sistemiyle ilgili soru sormaktan çekinmeyecek galiba ÖSYM. KPSS şartı olmadığından eleyici sorular ağırlığı azalan anayasadan gelebilir diye düşünüyorum.