Gümrük Teftiş İlanı Konuşuluyor
-
Arkadaşlar bu söyleyeceğim net bir duyum değil ama yeni bir teftiş ilanının konuşulduğu bilgisini aldım. Gerçi GTB teftiş istisnasız her yıl ilana çıkıyor ama bu ilan yılbaşı öncesi gelebilir. Çok özel bir duyum değil ama GTB teftişi düşünenler için çalışmaların başlamasına sebep olabilir.
Eski puan türü KPSSP5 ve/veya KPSSP51 buna göre alternatifleri bir gözden geçirin. Alım sayısının 20 katı yazılı sınava çağrılmaktaydı. Son yapılan sınav KPSSP51 ile 26-27 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşmişti.
-
@antimülakat bekledigim bir ilan bu kardesim. Insallah en kisa zamanda gelir. Guzel bir haber oldu
-
@antimülakat p5 in muadili yok(%50 yds) p51 in muadili de 47 ve 48 olabilir. Yine 3 veya 48 den yürürler bence
-
@antimülakat En son 25 Kasım 2016 tarihinde ders çalışmıştım Mülakattan elendik. Ama eğer gelecekse 1 yılın ardından tekrar başlarım. Lütfen öğrenelim admin bey
-
@genclerbirlikli her yerde
-
Bi tek p48 kalsın diger puan turleri kalksın zaten bi ise yaramiyo.
-
@Antimülakat son durum nedir hocam? var bir gelişme geliyor mu ilan?
-
@keymarsh hocam bakanlık sınav konusunda çok hassas davranıyor. İlanların sonuçlanması dahi oldukça uzun sürüyor. Beklendiği gibi olsa çoktan çıkmış olmalıydı.
-
@Shady1 kesinlikle katiliyorum bi p48 aldi basini gidiyor diger puan turleri yokmus gbi
-
p48'le mi alıyor?
-
@james-buchanan puan türleri değiştiğinden beri alım görmedik sanki
-
Kamu hukukundan 47 de kaldığımdan beri bekliyorum bu sınavı. 2 yıldır bekliyorum inşallah mantıklı bir puan türü ve alım sayısı ile gelir. Tahminim p48 kullanılır
-
@frustration tek bir puan türü olmayabilir tahminimce.
-
yds istiyor muydu daha önce?
-
Keşke puan türleri sadeleşmeseydi belki ilanlar da sadeleşmezdi
-
@james-buchanan büyük ihtimal öyle olur ancak biri p48 olur diye düşünüyorum hocam. Bir de muhasebesiz müfettişlik olmaz diye ben muhasebe puanlı türleri içinde de bir sürpriz olabilir diye düşünüyorum. Tamamen tahmin ama ilan gelsin de gerisi kolay
-
@frustration evet hocam p48 kesin olur yanına 1-2 tane daha puan türü koyarlar.
-
@frustration bnde 1 puanla kaçırırdim bu yazılıyı 69 da bıraktılar hoş benim gibi çok kişi varmış mülakatta da cok seyler döndü iyiki olmamış dedim
bnde 2 senedir bekliyorum ama ne beklemek