Bedelli Tecrübeleri 2018
-
@genclerbirlikli öncelikle kimsenin susup susmayacağına siz karar veremezsiniz. ayrıca siz yazdıklarımı anlamamışsınız. ben bedelli böyle kısa dönem şöyle vs demedim. derdiniz bilgiyse bedelli askerlik yapanların nöbet tutmayacağı da bir bilgidir. aramızda ki fark okuduklarımızı kavrayabilme haricinde uslüp farkıdır. umarım bu tutumunuzu kaç ay yaparsanız yapın askerde de devam ettirirsiniz! belki o zaman daha iyi anlarsınız!
-
@yamtar hocam başlığı amacından saptırırsan kusura bakma da karar veririm. Daha fazla uzatıp başlığı meşgul etmeye gerek yok. İnsanlar polemik okumak için değil faydalı bilgi var mı diye giriyor başlıklara. Kal sağlıcakla.
-
@genclerbirlikli başlıkla alakasız ileti silinmiştir
-
- Donem bir asteğmen olarak size hayati bir tavsiye vereyim muhtemelen sizlere eski siyah botlar dagitiliyodur sakın ayak numaranizdan buyuk almayin neyse onu alin, giymeden once sisman bi arkadastan rica edin botun ustune cikip ziplasin iyice ezsin her yerini, sonra boyayip giyersiniz bir de ici icin tabanlik goturun boylelikle ayakta sıkıntı yasamazsiniz
-
Terlik istirahati alan cok kisi oldu.bir numara buyuk aldim ilkin garip geldi ama ayakta hic yara bere olmadi.
-
@y-oguz90 bizim botlar yazlık bottu yanları kumaş gibi olandan 1 numara büyük bile kesmedi beni ilk hafta ayak paramparça oldu sonra botu ameliyat ettim bıçakla arkasındaki sert mukavva gibi şeyi çıkardım anca öyle giydim cidden ayakkabı çok önemli her akşam şu ayakkabı rahat olsa 24 saat eğitim yaparım diyordum çıkardıktan sonra
-
Akıllı telefon kullanimi serbest mi , yasak ise gizli kullanan oluyor mu ?
Dagitilan bot ve kamuflajlar daha önce kullanilmiş mi sifir mi arkadaslar? -
@pawnex hocam ezme olayi cok onemli gercekten bizim kurs bolugunde 4-5 kisi ezmeden giydi hepsi 2.gun terlikle geldi biz sorun yasamadik
-
-
@y-oguz90 yine de cevap vereyim kardesime ben. akilli yasak yakalatirsan askerligin uzayabilir astegmen oldugumdan cok sahit oldum 2-3 gun fazla yapan cok gordum. Kamuflajlar, botlar ve orada dagittiklari malzemeler sıfır
-
@y-oguz90 neden bu kadar güldün anlamadim ki merak ettim. Gercekten sifir mi hala anlamadim bu kadar güldüğün icin hocam.
-
@y-oguz90 peki akilsiz telefon ?
-
@ekonomist8 Kıyafetler sıfır,kamerasız telefon serbest
-
@pawnex teşekkür ederim
-
@genclerbirlikli siz askerlik yapmadınız mı? bot nöbeti diye birşey var askerde. hemde kamuflajlı tutuluyor. kadro askerlerin verdiği emirler acemilikte rütbelilerin verdiği emirlere eşdeğer. yani bedelli asker de olsa bot nöbeti tutturabilir kadrolar.
-
@james-buchanan yok hocam yapmadım
-
@genclerbirlikli keşke bende hiç yapmasaydım. halkın alt tabakası olarak mecburen gittik geldik.
-
@yamtar hahahhaha. aynen.
-
Başlığı okudukça insanın tüyleri ürperiyor
-
Bence tecrübe tecrübedir. Askerlik için 21 gün yeterli mi? Yeterli değil mi? Sorusunun cevabına bakmadan kim ne yaşadıysa anlatması bütün arkadaşlarımızın faydasına.