Adalet'ten Hukuka Geçiş
-
Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum açılmış bir başlık var mı bilmiyorum biraz bakındım göremedim o yüzden buraya yazıyorum dgs için hangi matematik kaynaklarını kullandınız? Sıfırdan başlayanlar veya bu sistemde daha önce sınava girmemiş biri için önerileriniz nelerdir?
-
@bbann, içinde söyledi: Adalet'ten Hukuka Geçiş
Arkadaşlar merhaba, siteye yeni üye oldum açılmış bir başlık var mı bilmiyorum biraz bakındım göremedim o yüzden buraya yazıyorum dgs için hangi matematik kaynaklarını kullandınız? Sıfırdan başlayanlar veya bu sistemd87e daha önce sınava girmemiş biri için önerileriniz nelerdir?
-
@james-buchanan hocam valla tek soru çözmedim ydsye dair
-
5 yil konusunda hangi okullar bu sekilde acaba ? Bende bunu duymustum ama sitelerde bilgi bulamadim.
-
Ben 2011 cukurova iktisat girisliyim. adaletide aciktan bitirdim. İktisattanda ders saydiririm diye dusunuyordum ama emin olamadim simdi
-
@handefirat Hocam en sağlıklısı tercih edeceğiniz üniversitelerin yönetmeliklerini tek tek okumanız
-
@bayke hocam daha önce dgs'ye girdiniz mi? zorluk derecesi kpss a ile kıyaslarsak nasıl?
-
@james-buchanan Henüz girmedim hocam 2019 dgs benim için ilk olacak
-
Arkadaşlar bu adaletin verdiği kitaplar yeterli mi iyi bir puanla geçmek için yoksa Murat yayınlarının kitapları alınmalı mı? Nasıl çalışıyorsunuz buna?
-
@veblenist verilenler yeterli murata para kaptırmaya gerek yok, 1 kere tamamen okuyup sınavdan önce de göz gezdirip tekrar edilirse sıkıntı kalmaz. bölüm sonundaki özetler ve sorular ipucu sınav hakkında.
-
@genclerbirlikli eyvallah biraderim.))
-
@veblenist hocam murat sınava yönelik. aöf düz yazı. içerik aynıdır tabiki. genelde murat ve egem yayınları popüler. ben kişisel olarak piyasa kitaplarını tercih ederim. zaten aöf kitapları için de fotokopi parası var.
-
@james-buchanan aof murata bin basar benden demesi
-
@genclerbirlikli ben kayıt yenilemede kpss ile ortak olan dersleri seçtiğim için sadece kpss kitaplarını kullanıyorum. ancak facebook gruplarında gördüğüm kadarıyla murat, egem vs. kullanan da birçok kişi var. tabiki herkesin kişisel tercihi. önemli olan başarıya ulaşmak.
-
@genclerbirlikli siz tecrübeli olduğunuz için daha iyi bilirsiniz.
-
Ortalama kaç biliyor musunuz?
-
@evrengkmn dgs net ortalaması mı?
-
Bu sene dgs ile hukuka geçenler kaç ders saydırabildi?
Devam zorunluluğu nasıl oldu? Biraz bilgi verebilseler ne güzel olurdu. -
@genclerbirlikli harbi şu AHBV de kaç dersi saydırabildin. Etkisi oldu mu?
-
@antimülakat beyefendiler açıklamadı daha. Keyiflerini bekliyoruz. Umarım anayasa ve temel kavramları da sayarlar da bu dönem 2 dersim kalır.