Bedelli Tecrübeleri 2018
-
Sağlık yoklamasını sordum az önce. Lisanstan mezun olduktan sonraki sağlık yoklaması yeterliymiş. Yani daha önce tecil işlemi yaptıran herkesin sağlık yoklaması var görünüyor. Konuştuğum memur böyle dedi.
-
@onuktekin, içinde söyledi: Bedelli Tecrübeleri 2018
Sağlık yoklamasını sordum az önce. Lisanstan mezun olduktan sonraki sağlık yoklaması yeterliymiş. Yani daha önce tecil işlemi yaptıran herkesin sağlık yoklaması var görünüyor. Konuştuğum memur böyle dedi.
@soruisareti , teşekkür ederiz @onuktekin hocam.
-
@agor rica ederim hocam. Tecilli olanların tecilleri için orada dilekçe yazıp bağlı olunan asala gönderiyorlarmış ayrıca. Yüksek lisans ya da doktora yapanların hiç okulla uğraşmasina gerek yokmuş bunu da eklemiş olayım.
-
Arkadaşlar merhabalar bir sorum olacaktı.Benim tecil süremin bitmesi bu ay sonuna geliyor ve askerlik yerleri birkaç güne açıklanacak.Açıklandıktan sonra bedelli askerliğe gidebiliyor muyum ? Cevaplarsanız sevinirim.
-
@economist-04692 http://asal.msb.gov.tr/AsalSoru/SoruListe?SoruTip=13 14. Soruya bakın hocam.
-
@onuktekin teşekkürler hocam sağolun.
-
@economist-04692 rica ederim hocam.
-
@agor bugün sabah 8de sıraya girdim hocam 11de herşey bitmişti Allaha şükür.randevu almadım.2017de tecil için gitmiştim bundan dolayı sağlık raporu filan istemediler.gidecek arkadaşlar için bilgi olsun istedim
-
@iktisatsever çok teşekkür ederiz hocam.
-
@iktisatsever hocam benimde tecilli ama bn sağlikla ilgili hicbir sey yapmadim.Bu durumda ne yapilir?
-
Benim 2021e kadar yüksek lisans tecilim var parayı yatırıp gitsem işlemlerim uzar mı tecilli olduğum için
Bir de tecili iptal ederlerse a grubu sınavlara başvuru yönünden bir sıkıntı olur mu? -
@zenginmemur 4 yıllık mezun musun diye ve tecilli misin diye soruyorlardı ikisine de evet diyenden hiçbirşey istemediler gördüğüm kadarıyla
-
@onuktekin, içinde söyledi: Bedelli Tecrübeleri 2018
@agor rica ederim hocam. Tecilli olanların tecilleri için orada dilekçe yazıp bağlı olunan asala gönderiyorlarmış ayrıca. Yüksek lisans ya da doktora yapanların hiç okulla uğraşmasina gerek yokmuş bunu da eklemiş olayım.
@0626 tecil işini hocam açıklamıştı, a kadro başvurularında da sıkıntı olmuyor sanıyorum.
-
Arkadaşlar başvuru işlemi tamamlanma tarihine göre mi celp tarihleri belirleniyor yoksa karışık bir sistematik mi var(öğrenci, öğretmen vs hariç tutulursa) bu konuda bilgisi olan var mı kendimi ileriki bir döneme hazırladım şimdi pat diye çağırmasınlar :))
-
@sofuoglu baskan ben basvururken senin dedigini sordum (yuksek yapıom bu arada) oradaki hanımefendi yuksek yapanlara ogrencilere kuralara katılırken daha fazla oranda ilk celp cıkma olasıgı fazla dedi dogru mu yalan mi bilmiom
-
Kardesim icin soruyorum soruyu. Bedelli yada normalde farkeder mi bilmiyorum fakat telefon durumu ne sekilde oluyor? Bildigim kadariyla askerler icin bir hat cikartiliyor. Bedellide internette video bile paylasan var. Akilli telefon yasak mi yoksa sadece normal telefonlara mi izin var ?
-
@hande1 akıllı telefon yasak, yakalanmadan kullanılabilir fakat yakalanırsa yaptırımları var, kamerasız, tuşlu telefon serbest, onda da kendi hattı değil askeriyenin hattını kullanma şartı var, hattını da yakalatırsa yine yaptırımları var. Anladıklarım bu yönde benim.
-
Dün e-devlet sisteminden Ankara ASAL için bu ayın 26'sına anca randevu alabildim. Eğer Ankara'da olup randevu alacak varsa dolmadan randevu alabilirsiniz. Randevu zorunlu bir şey değil ama sıra beklememek için alınsa iyi olur.
-
@onuktekin hocam, @iktisatsever hocam açıkladı, randevusuz da 3 saatte bitmiş işler, randevu alabilmek iyidir ama bu sefer de insanlar randevu kalmamış diye panik olmasın.
-
@onuktekin şu an çankaya için ayın ikisine randevu veriyor. Başka ilçe veya başka ilden yapmak mümkün mü?