Hukuk dersi icin saglam kaynak
-
Arkadaşlar hukuk dersi icin saglam kaynak onerirmisiniz.
-
Öncelikle şunu söylemem gerekir ki hukuk için tek kaynak çoğu zaman yeterli olmaz hukuk bilgini sağlan temellere oturtmak istiyorsan bir kitaptan çalışıp birçok farklı kaynaktan bakıp soru çözmen gerekir dersaneye gitmiyorsan derslerle mücadele etmen daha zorlaşır hukukta da devamlı okuyup anlamak zorundasın bende dershane desteği almadan kendim çalıştım piyasadaki hukuk kitapları genelde çok kalın ve insanı pes etmeye zorluyor ben a kadro hukuk kitaplarını Tedarik etmiştim ama tek başına sadece ona bakmadım farklı yayınevlerinin devamlı sorularını çözdüm ama en memnun kaldığım soru Bankasi konsensus oldu diyeceğim ne kadar soru görürsen hukukta o kadar işin kolaylaşır
-
@zdrn kesinlikle murat hukuk fasikulleri bu iste en iyisi. Bide muratin cek koparti ve konsensus. Bence baska hicbirseye gerek yok. Hukuk neti iyi olan biri olarak soyluyorum iciniz rahat olsun
-
@johnstuartmill hukuk kaynakları güncel mi hocam muratın?
-
@vlkrt guncel kitaplar cikti diye biliyorum. Murati ararsaniz ogrenebilirsiniz
-
Soru tipi hukukta çok önemli. Ne kadar soru tipine hakimseniz o kadar seri hız yakalıyorsunuz. Özellikle olay soruları her geçen gün sayıca arttırılıyor. Bunların bolca yer aldığı kaynakları tavsiye ederim. Kesinlikle geçmiş idari hakimlik ve adli hakimlik soruları da bu anlamda çok hız kazandırıcı sorular.
-
@vlkrt @johnstuartmill Murat'ı demin aradım. 1-1.5 ay sonra çıkacak dendi.
-
Cok teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.
-
Yalniz bu soyledigim kpss hukuk icin ve kurum sinavlari icin gecerli. Idari hakimlik icin cok daha fazla soru cozulmeli arkadaslar.
-
@johnstuartmill ben de kpss ve kurum sinavlari icin sormustum tesekkur ederim
-
@johnstuartmill murat fasikül mu alsam yoksa digerini mi kararsiz kaldim ikisi arasinda
-
A kadronun anayasa 2019 cikti idare hukuku da persembeden sonra baskidan gelecekmis oyle mesaj geldi bana. Ek bilgi olarak aktarayim dedim.
-
@zdrn valla ben fasikulleri begeniyorum. Ama tabi karar sizin. Inceleyin isterseniz. Ona gore karar verirsiniz.
-
@johnstuartmill tamamdir inceleyince karar veriyim en iyisi
-
konu anlatım olarak a kadro veya murat hukuk öylemi ?
-
@abd94 ben de şaşkınım.
-
@adamslani06 hocam ben bilmedigimden ve fikir almak adina sordum yalniz
-
@johnstuartmill @Antimülakat @johnstuartmill @sbf1983 Bildiğiniz üzere BDDK ilanı geldi. A Kadro 2019 Hukuk serisini önerir misiniz? Almayı düşünüyorum. Murat 2019 Fasiküller henüz çıkmadı. Ne dersiniz? Bekleyeyim mi alıp geçeyim mi A Kadro'yu?
-
@bluephantom ben a kadro ogrencisiydim o fasikulu 10 gunde bitiriyorum. Bddk da bir ay sonra olduğu için 3-4 kere tekrar edebilirsin. Guzel kaynak tavsiye ederim.
-
@bluephantom bahsettiğiniz altın seri ise yararlanan arkadaşların iyi olduğunu söylediklerini duydum ama kaynak konusunda çok güncel değilim diğer arkadaşların söylediklerini de bekleyin.