2018 SEÇİM MÜDÜRÜ MÜLAKAT AŞAMASI
-
@ryan maaş agi ile birlikte max 4300 tl... her kafadan ses çıkıyor gerçekten.. bu işe nokta koymak için yazıyorum... (çocuklu evli yer kısmı farkları dikkate alınmadan)
-
@ryan memurlar netin maaş hesaplama robotu doğru olabilir çünkü emekliliği yaklaşmış bir seçim müdürüne maaşını sorduğumda 5,500e yakın bir cevap vermişti maaş robotunda 1/1 ve 30 yıllık hizmeti olan seçim müdür maaşı 5,300 küsür çıkıyor. yani 5000 le filan başlamak hayal hocam. ocak zammıyla filan en fazla 4,500 alınır net maaş olarak.
-
@ryan 30 Ekim’de başlıyor.
-
@refik-soydam ben belgeleri teslim ederken sormuştum maaşı 5500 filan demişti
-
@yazgan ne diyim hocam, olan rakamlar ortada... onu diyen arkadaş da sallamış:) başka açıklama gelmedi dilime.. bilmiyorsa bilmiyorum demek var... yaklaşık ibaresini kullanıp tahmin de bulunmuş olabilir, cümlesini de tam duymak lazım.. açık net dille yazdığım rakam dışında bir rakam yok hocam,
-
Bugün kuruma gittim sordum. Atamanın hangi dereceyle yapılacağı belli değilmiş. Birinci derece olursa 5350 (bes kesintisi dahil),dokuzuncu derece olursa 4100 civarı (bes kesintisi dahil) olur dedi görüştüğüm görevli.
-
@karaman 1. derecede atama edeceğini mi söyledi? ihtimal de olsa?
-
Arkadaşlar aralık 2017 de yürürlüğe giren ysk teşkilat ve görevleri hakkında kanunda ihdas edilen 200 seçim müdür yardımcısı için dereceler yazıyor. En düşük derece 7 yaziyor. Acaba bu bizimle ilgili mi?
-
@872 daha önce memuriyeti olmayan birini 7. derecenin altında yerleştirmek mevcut mevzuat içinde imkansız zati hocam...
-
@refik-soydam nasıl yani hocam?
-
@refik-soydam ihdas edilen kadro dereceleri 25 kisi 1. derece, 25 kisi 3.derece, 50 kisi 5.derece,100 kisi 7.derece yazıyor.
-
@refik-soydam belli değil dedi hocam. Ben de şaşırdım böyle bir ihtimalin olmasına. İşin mevzuat kısmını bilmiyorum bilsem ona göre sorardım tekrar Öyle olacağını zannetmiyorum şahsen. Ama belli de değilmiş. Sonuç olarak maaşların durumu bunlar.
-
Bana da bir seçim müdürü 4200 civarı alırsınız demişti.
-
@pirinçkimirinçki benim konuştuğum da dusuk bir rakam söyledi sanırım bekleyip görmek atanan bir arkadaşımız mutlaka yazıp merakımızı giderir
-
@ryan benim anlamadığım yeni başlayanlar ile diğerleri arasındaki farkın çok fazla olması
-
Arkadaslar mulakata giderken herhangi bir belge götürmemiz gerekir mi?
-
@ryan kimlik yeterli hocam.
-
Arkadaslar bugün mulakat sureci başladık acabalar girenler var mi aramızda soruları paylaşacak
-
Foucault girecekti galiba
-
@foucault siz bugün mü girdiniz mulakata