İcra Müdür Yardımcılığı İlanı Gelir Mi?
-
Son yapılan düzenleme ile icra müdür yardımcılığı sınavı için iibf'ye giriş hakkı tanınmıştı. Peki bu ilanın gelme ihtimali var mıdır? @paretowilfredo @Aslan-Reyiz @Antimülakat @can-mavi @T-Robert-Malthus
-
@james-buchanan adalet bakanlığını personel ihtiyacı bitmez hocam gelebilir.
-
@james-buchanan, içinde söyledi: İcra Müdür Yardımcılığı İlanı Gelir Mi?
Son yapılan düzenleme ile icra müdür yardımcılığı sınavı için iibf'ye giriş hakkı tanınmıştı. Peki bu ilanın gelme ihtimali var mıdır? @paretowilfredo @Aslan-Reyiz @Antimülakat @can-mavi @T-Robert-Malthus
Yakında o da gelir.
-
@evandro uzun zamandır alım yapmıyor. ihtiyaç varsa iibf her daim hazırdır.
-
@kendinehakime en son ne zaman alım yaptı hatırlayamadım. bayağı oluyor.
-
@kendinehakime en son ne zaman alım yaptı hatırlayamadım. bayağı oluyor.
Geçen yıl temmuz ayında sadece ıcra katıplerınden alım yaptılar.Ben 2014 yılında girmiştim arada yapılan var mı bılmyıorum.Şimdi tekrar hukuk,adalet ve dıger dort yıllık mezunu dıye yenılenmıs gırıs sartları.Bence ocak -subat için ilan gelır 150-200 cıvarı.
-
@james-buchanan ysk da ki gibi sınav Ankara'da mı olur hocam
-
@north-remembers evet, yüksek ihtimalle.
-
@kendinehakime yine kâtiplerden alım yapmasınlar.
-
@james-buchanan yine masraf
-
Deiğiklik yapılmış 18 agustostu sanırım ,değişiklik yapılmasının bir amacı var mutlaka.Daha önce de gördük yapılan değişikliklerle daha da genişletiliyor girebileceklerin alanı.Yani bu değişiklik yapılıp tekrar adaletçiler ve diğer dört yıllıklar eklenmişken almamaları saçmalık olur..Sınav 2019 da açılır tarihi de şubar -mart olur diyorum tahminen...Sınav da zor bir sınav değil.Özellikle hakimlğe hazırlananlar için .
-
@kendinehakime, içinde söyledi: İcra Müdür Yardımcılığı İlanı Gelir Mi?
Deiğiklik yapılmış 18 agustostu sanırım ,değişiklik yapılmasının bir amacı var mutlaka.Daha önce de gördük yapılan değişikliklerle daha da genişletiliyor girebileceklerin alanı.Yani bu değişiklik yapılıp tekrar adaletçiler ve diğer dört yıllıklar eklenmişken almamaları saçmalık olur..Sınav 2019 da açılır tarihi de şubar -mart olur diyorum tahminen...Sınav da zor bir sınav değil.Özellikle hakimlğe hazırlananlar için .
kaymakamlık sınavı için psikologlar sınava alınıyorsa herhalde iibf mezununun icra müdürlüğü sınavına girmesi normaldir.
-
Başlıkları açarken biraz daha özen gösterelim arkadaşlar, ilan gelmiş algısı olmasın
-
@genclerbirlikli hocam gelir mi diye belirttim özellikle. onu yazmasam haklısınız.
-
@james-buchanan hocam bu ara ilanlarda tatsızlık var ama @evandro kardeşiminde dediği gibi adalet bakanlığı alımı bitmez. Tabi öncelik kendi zabıt katibi, icra kâtibinden alım olması yönünde olur.
-
Kpss puan türleriyle mı alım yapilir
-
@antimülakat bunlarda korkunç bir lobi var. dışardan alım olmaması için.
-
@james-buchanan ne kadar rezil bir memur alımı sistemimiz var. Bir kuruma herhangi bir pozisyondan gir tüm üst pozisyonları niteliğine bakmadan talep et. E madem üst pozisyonu istiyorsun git onun sınavına gir herkes beleşçi olmuş.
-
@evandro malesef hocam. vhki'ler bilmem neler de lise mezunu ama kurum içi gelir uzmanlığı peşinde koşuyor.
-
Vhki denetmen, denetmen uzman, uzman müfettiş, müfettiş daire başkanı, daire başkanı SGK başkan yardımcısı, SGK başkan yardımcısı SGK başkanı, SGK başkanı bakan yardımcısı, bakan yardımcısı bakan, bakan başkan YÜKSELME sınavı